Ny $ 12 millioner anlegg for t.s.en utdannet bombe sniffing hunder

Ny $ 12 millioner anlegg for T.S.A trent bombe sniffing hunder

Med terrorangrep på vei oppover blir folk mer i fare. Enten det er i gatene, eller i en flyplass. Det er skummelt å tenke på å bli fanget i en bombingsituasjon der panikk følger og alle frykter for deres liv. 

Selv om bombmakere kan bli mer kloge når det gjelder å gjemme disse dødelige forstyrrelsene, så er de måtene vi nå kan oppdage trøbbel og # 8230; hunder! Det er riktig! Disse spesialutdannede hjørnetenner tar sine Naturlig tilbøyelighet til sniffing og bruk den for å holde verden trygg.

En ny $ 12 millioner anlegg, bygget for Transportsikkerhetsadministrasjon På Lackland Air Force Base, er trening hunder å bli bomb-sniffere. Hunder som passerer dette intense 15-ukers kurset, vil bli distribuert til nasjonens flyplasser; en første forsvarslinje mot terroristbomberangrep.

Faktisk er det 900 hunder som arbeider for å sikre flyplassene, flyet og i sin tur er passasjerene alle gode til å gå.

Ny $ 12 millioner anlegg for T.S.A trent bombe sniffing hunder

Ajax, en 2 år gammel Labrador Retriever, er en av de 230 trainees som for tiden lærer tauene av bombeoppdagelse. Han sniffer seg rundt et sparsomt innredet rom som prøver å plukke opp selv de svakeste av dufter. På hans tredje forsøk avslører hans finjusterte nese en mistenkelig lukt som kommer fra bak et møbel nær forsiden av rommet.

I SLEKT: Bokanmeldelse - Buster: Den militære hunden som reddet tusen liv

Hans belønning for en god jobb? Hans favoritt squeaky leketøy som hans trener, Andrew Baxter, umiddelbart gir ham sammen med litt høy ros; & # 8220; god gutt!& # 8221;

Hvis du synes å oppdage en bombe, er det relativt enkelt for disse intunepuppene, tenk igjen. Bomber blir nå skjult i alle slags daglige materialer, blant annet ved å bruke caulk for å forsegle stoffene i håp om å lure hundens sniff-patrulje. For å motvirke felonene forsøker t.S.En trenere begynner hundene ut ved å lære dem å identifisere de forskjellige kjemikaliene som brukes i vanlige eksplosiver som TNT, C4, kommersiell dynamitt og semtex.

Imidlertid er den virkelige utfordringen for både hund og trenere det faktum at det er rundt 240 røykfrie pulvere alene, så Underviser en hund for å oppdage alle disse individuelle luktene kan være vanskelig hvis ikke en umulig oppgave.

Ny $ 12 millioner anlegg for T.S.A trent bombe sniffing hunder

Overraskende nok kan hunder oppdage en teskje kjemikalie i en million liter vann. Dette er nesten nok til å fylle to olympiske svømmebassenger!

I SLEKT: 20 beste vitenskapelige studier på hunder

De beste raser å gjøre denne viktige jobben er de belgiske malinoene, Labrador Retrievers og de tyske shorthair pointers. Nesten alle hundene i Lackland er kjøpt hovedsakelig i Øst-Europa gjennom et forsvarsavdelingsprogram. De kommer når de er fra en til en og en halv år gammel for å begynne sin viktige opplæring.

Vi kan alle være litt mer rolig med disse livreddene, bombe deteksjonshunder på vakt. Neste gang du er på en flyplass og se en av disse smarte hjørnetenner som snuser seg gjennom folks bagasje, smil og vet at de er der for å hjelpe deg med å fly himmelen med fred i sinnet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ny $ 12 millioner anlegg for t.s.en utdannet bombe sniffing hunder