Pre-packed pet emergency evacuation jacket er et must

Den prefakkede PET-nød evakueringsjakken er et must

Mange mennesker bor i områder som må evakueres fra tid til annen. Enten på grunn av en orkan, tornado, flom, eller noen andre grunner, skjer noen ganger disse evakueringene raskt og uten mye advarsel. For kjæledyrseiere som bor i disse områdene, vil denne pre-pakkede kjæledyr evakueringsjakken få kjæledyret ditt til sikkerheten rask og enkel.

Husdyr er en del av våre familier og akkurat som alle andre medlemmer, hvis en evakuering oppstår kjæledyrseiere, må være forberedt med alt deres hund trenger til det er trygt å gå hjem. Japan Trend Shop har skapt et produkt som gjør det raskt og enkelt for kjæledyrseiere å evakuere med sine raseri venner i slep.

I SLEKT: Tips om hvordan du kan hjelpe en svindelhund

Denne høyteknologiske, pre-pakkede jakken kommer i flere størrelser for å passe små hunder og katter, så vel som større rasehunder, og forsyningene som er pakket i den, er tilpasset det spesielle dyret og deres størrelse. Bestemmelsene i jakken vil inkludere Alt du og kjæledyret ditt trenger i opptil 48 timer etter evakueringen.

Den prefakkede PET-nød evakueringsjakken er et must

Ikke bare er dette produktet funksjonelt, det er også veldig fasjonabelt. Den er laget av det nyeste høyteknologiske brannhemmende stoffet som også brukes av japanske brannmenn. Det er en polyesterbunnsklut med et polyuretan ytre skall, og det er laget med en brannfast akrylforing. Jakken har også hurtige lukkingshyller.

I SLEKT: Tips for å reise med hunden din

Denne jakken er utstyrt med et solid bærehåndtak, slik at eiere kan scoop sitt kjæledyr opp raskt og bære dem til sikkerhet. Det er også en lengre stropp festet til jakken som kan brukes som et bånd. Jakken er tilgjengelig i tre størrelser. Dimensjoneringsinformasjon er tilgjengelig på selskapets nettside.

I hovedsak er hver tomme av jakken dekket med lagringslommer. Forsinkelsene som følger med hunden, er en matskål, en snute, en beskyttende regnhet, Gummi hund støvler, en hermetisk forseglet luktkontrollpose, frysergelpakker, en vanntett ID-kapsel, en klokke og tomt papir.

Human Supplies består av 50 ml forseglede vannpakker for drikking eller desinfisering, bandasjer, ernæringsbjelker, førstehjelpshansker, aromatiske oljer for beroligende angst og panikk, en mini-radio og en fløyte. Jakker selger for rundt $ 400 og er bare tilgjengelige gjennom Japan Pet Trend Shops nettsted.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Pre-packed pet emergency evacuation jacket er et must