Jay brace fra schnauzer house svarer på våre spørsmål

Jay Brace fra Schnauzer House svarer på våre spørsmål

Jay brace, fra Schnauzer House i Stockbury, Storbritannia, svarte vårt spørreskjema med glede, og vi er glade for at han gjorde det. Jay og alle som hjelper på Schnauzer House, gir ekstraordinære forhold for Avl av miniatyr Schnauzer.

Og av ekstraordinære forhold, Jeg mener et romslig, fullt oppvarmet område i paddocks, omgitt av vakkert landskap. Jay vet hva hunderavl er om og enda viktigere, Jay elsker hva avlsschnauzer handler om: kjærlig og omsorg for disse evige følgesvenner.

Bare introdusere deg selv og din hund avl for virksomhet til våre lesere.

Vi er Schnauzer House. Vi jobber med Storbritannia Kennel Club som en del av deres Sikret oppdretteringsskjema. Ordningen er utformet for å forbedre avlstandarder, hunder og valperhelse, og å gjøre hele valpekjøpsprosessen mye enklere og tryggere for de som ønsker å finne et kjæledyr.

Hvordan ble du involvert i hundenavlindustrien i utgangspunktet?

Jeg har jobbet med dyr i mange år, jeg begynte å jobbe med ombordstigningskinnene for 14 år siden mens jeg var på å studere dyrepleie. Jeg ble forelsket i det.

Noen få år senere reiste vi nok penger til å kjøpe kennelen. Med den nåværende økonomiske lavkonjunkturen ble det klart at vi ikke kunne stole på en pensjon for vår pensjon og jeg trodde ikke jeg kunne kjøre en kennel på den tiden i mitt liv. Så måtte jeg tenke på hva jeg skulle gjøre.

Vi jobbet med mange hundredningsgraferanser og hadde en gravid Labrador Bitch komme til kennelen, noen uker senere, begynte hun å whelp, og etter at vi hadde levert alle valpene, trengte hun dem alle. Hun var stolt av seg selv, det var da jeg visste hva jeg ønsket å gjøre.

Jay og hans vakre hunder!
Familiebilde av Jay og hans vakre hunder!

Anser du å avl som en hobby, en bedrift eller begge deler?

Det er en livsstilsvirksomhet. Når du begynner å gå hundene dine klokka 6 og ikke fullføre til kl. 11.00 hver dag i året, inkludert jul og fødselsdager, må du elske det.

Men det må også betale seg: Sett et tak over hodet ditt, mat i og hundens bellies, mat på din egen tallerken, etc.

Er det din eneste inntektskilde eller har du en annen jobb?

Vi har fortsatt boarding kenneler og min partner har sin egen virksomhet også.

Hvor mange mennesker jobber med deg for å drive virksomheten din?

Jeg driver avlsvirksomheten av meg selv med vanlig hjelp fra min partner, men vi får også mye fri hjelp fra våre kennelpiktere, spesielt når vi har valper.

Hva fikk deg til å gå for miniatyr Schnauzers over noen annen rase?

Det er enkelt, de er den beste rasen i verden, og hvis noen sier ellers: de lyver. Selvfølgelig kan jeg være litt forspent.

Hvilke forbedringer vil du bringe inn rasen?

I Storbritannia kan Minis lider av arvelig øye sykdom og jeg vil gjerne se alle oppdrettere som arbeider for å hindre denne arvelige tilstanden og forhåpentligvis en dag, fjerne den fra rasen for alltid!

Hva er de største misjudgments andre eiere og oppdrettere har om mini?

Det er to store misjudgments om mini schnauzer.

Først, på grunn av deres lille størrelse, tror folk det er en runde hund, og mens mini elsker å ha en kose eller en mage gummi, er mini en skikkelig hardy rase og elsker ingenting mer enn å løpe rundt i et felt og spiller. De ser ut til å tiltrekke seg smuss som en magnet!

Den andre er grooming: Miniature Schnauzers bør være håndstrippet som tar mye tid, men gjør kappen grovere og holder den ren i lengre tid. Imidlertid blir klippet stadig mer vanlig som ikke bare trenger å gjøre mye mer jevnlig, men gjør dem også til å miste fargen deres, noe som gir rasen en mye lettere grå i stedet for pepper og saltfarge de burde være.

Hundene fra Schnauzer House
De vakre Schnauzers fra Schnauzer House

Hvor mange hunder begynte du med, og hvordan valgte du din grunnlegger?

Vi startet med tre søstre: Annie, Ethel, Gertie og en gutt fra en annen blodlinje, Harry. Vi valgte dem på grunn av deres helse og genetiske stamtavle. Begge blodlinjene hadde blitt testet for øyesykdom på flere generasjoner og ble ryddet. Vi sjekket også innavlingskoeffisienten til hver blodlinje og beregnet koeffisienten til enhver valp som vi ville avle fra disse matings.

Begynte du med valper eller voksne?

Vi startet med valper, som jeg tror er den beste måten å starte, da du kan overføre kunnskap og ferdigheter du lærte til valpekjøpene dine.

Hvordan skiller du hundene dine og din bedrift fra de andre mini schnauzer oppdrettere?

Vi liker å tro at vi gjør ting veldig annerledes. Vi raser bare to ganger fra en tispe, slik at de bare er med oss ​​for en kort stund og kan tilbringe resten av livet i et nøye utvalgt for alltid hjemme.

Hver valpekjøp får å besøke valpen hver to uker for å bygge et bånd med dem, så valpen er ikke bare plukket opp en dag og tatt bort av fremmede. Vi føler at dette hjelper våre valper til å bosette seg raskere. Alle våre gutter er DNA-testet og alle våre kuller er screenet for øyet CHC (medfødte arvelige katarakt.)

Vi tilbyr også omfattende dokumentasjon i hver av våre valpspakker.

Gjør du noe spesielt, på daglig eller ukentlig basis, for å gi ekstra forsiktighet til hundene dine?

Vi har fire og en halv hektar for dem å løpe rundt, og vi elsker å ta dem for vanlige turer til sjøen, byene, parkene og skogen.

Har du behov for mye penger for å starte ditt avlsopplevelse?

Ja, vi brukte en liten formue på å bygge et spesialbygd whelping rom og kennelblokk som er fullt aircondition, oppvarmet, super-isolert og veldig lett å rengjøre. Det har virkelig alt; Faktisk blir vi noen ganger sjalu på hvor fint deres sted er.

Hvordan velger du kundene dine?

Alle må fullføre et søknadsskjema. De kommer da til et intervju hvor de møter alle våre mini`s, og hvis alt går bra, blir de lagt til vår venteliste.

Hvordan kontrollerer du utgiftene dine mens hunden avl?

Vi prøver, prøv, prøv! Men sannheten blir fortalt, du kan ikke som det ikke liker lager på en hylle i en butikk. Ting dukker opp, problemer skjer, og vi ville aldri vurdere budsjettet over våre hunder.

Vi selger kvalitetsledninger, leker, kasser og veterinærer for å gå med våre valper som statister; Det hjelper virkelig med noen overvendende og uventede utgifter.

Hvor mange kull per år har du i gjennomsnitt?

Det varierer, som mors natur har en tendens til å være ansvarlig for denne saken, men vi håper på rundt 6 eller 7.

Puppy Schnauzers fra Jay `Class =
Puppy Schnauzers fra Jay`s siste kull.

Hvilken diett er hundene dine følgende?

Vi bruker Arden Grange, en hypoallergenisk tørr mat, som vi supplerer med grønnsaker som brokkoli og gulrøtter gitt som godbiter. Vi mate dem også med sardiner for kappen deres.

Hva ville du fortelle de som sier at hunderavl skal opphøre eller bli ultra-regulert som det er for mange hunder i redning / rehoming sentre?

Vel, først vil jeg si: det er ikke oppdrettere som blir kvitt hunder, faktisk, de som skyldes mennesker, folk gir folk til å avgi hundens eieransvar. Vi gjør mye arbeid med hundedredningsklitter, og årsakene til at folk gir sitt kjæledyr for rehoming, er ikke akseptable. Det er den throwaway mentalitet som må adresseres. Du bør ikke kunne gi opp en hund bare fordi det ikke lenger passer inn i din livsstil. Vi har en klausul i våre valpseierkontakter som sier at hvis hundens eier noen gang ønsker å rehome hunden, må den bringes tilbake til oss.

For det andre, ja, jeg vil gjerne se mer regulering i hundeavl, dette kan hjelpe til med å tvinge ut valp gårder og møller.

Mange shelters advarer folk om små og leketøy raser som de sier det øker risikoen for medisinske forhold - hva vil du si til dem?

Dette er det samme som i alle raser. For øyeblikket er mindre raser mer populære, så de er også mer vanlige i valpgårder hvor dårlig avl kan forårsake medisinske forhold. Fremtidige eiere må finne seg en ansvarlig oppdretter som setter helse først. De burde aldri kjøpe fra en valp gård eller noen annen måte hvor du ikke kan møte oppdretteren!

Hvordan og hvor finner du de fleste av dine kunder?

Vi har vært veldig heldige, de synes å finne oss.

Hva er innsatsen din satt inn for å bygge et godt omdømme?

Våre hunders helse og velvære: Hvis de er glade, er vi glade.

På markedsføringssiden er det så viktig å ha en online tilstedeværelse! Jeg vil si, de fleste av våre applikasjoner kommer gjennom vår nettside, og Internett har blitt det første stedet folk vender seg for å finne en valp. Vi har ikke vært å annonsere fordi det meste av vår nettside trafikk kommer gjennom Google.

Er du mer om å fremme din feste eller hunden rase seg selv?

Vi er definitivt om å fremme rasen. For eksempel, hvis vår venteliste er full, vil vi hjelpe folk med å finne en annen oppdretter. På denne måten kan vi sikre at de ikke ender med å kjøpe fra en valpgård, som i det lange løp hjelper rasen.

Hvis du måtte begynne på nytt med en annen rase, hvilken ville det være?

Jeg tror ikke jeg kunne velge en annen rase. For meg er miniatyr Schnauzer den beste hunden, og hvis jeg plukket en annen rase, vil jeg alltid tenke "Jeg skulle ønske jeg plukket mini."

Hva har vært ditt mest minneverdige salg?

En liten svart og sølv valp kalt Eric Pickleton og hans eier, en nydelig dame fra London. De to var perfekte for hverandre! Han ville ikke forlate henne alene og hver gang hun besøkte, ville han bli så spent og prøve å hoppe ut av pennen. Så perfekt å se på!

Husker du ditt første salg?

Ja, Maz! Hennes eier overhørte min mor på banken som sa at jeg skulle avle mini schnauzers så hun stoppet mamma før hun dro. Hun fikk alle våre detaljer og kom for å møte oss. Vi hadde nettopp samlet Annie, Ethel og Gertie, men hun trodde på oss så mye at hun ventet over et år til Ethel fødte. Dexter og hun kommer fremdeles fra tid til annen, som er nydelig.

Eventuelle råd du vil gi til nykommere i denne bransjen?

Velg en rase du virkelig elsker og starter sakte. Det er veldig hardt arbeid, avl er ikke for alle.

Pass på at du har mange besparelser i tilfelle noe går galt og husk å nyte det; Ingen annen jobb i verden tjener deg penger mens du spiller med hunder og valper!

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Jay brace fra schnauzer house svarer på våre spørsmål