Furbo lar deg se hunden din mens du er på jobb

Det er vanskelig for oss dedikert kjæledyr foreldre å forlate Våre elskede pels babyer alene hver dag når vi er på jobb. Våre valper savner oss ikke bare, men noen hunder kan lider av separasjonsangst, eller bli ødeleggende ut av kjedsomhet. Hvis dette beskriver deg og din hundekammerat, skal du være så spent på dette nye innovative interaktive kameraet - du kan til og med hoppe for glede.

Møte Furbo - Hunden behandler kameraet som alle kjæledyrseiere elsker.

Furbo lar deg se hunden din mens du

Furbo er et såkalt kjæledyr kamera, samt en hund behandler dispenser, treningsenhet og & # 8220; Nanny & # 8221; CAM alle rullet inn i en elegant og funksjonell design.

Denne enheten fungerer i tandem med smarttelefonen din. Det tilbyr ikke bare live streaming HD-video, men inkluderer også toveis lyd, slik at du kan høre hunden din og omvendt.

Ta en titt på vår Furbo Doggy Camera Review For mer informasjon og hvordan det fungerer.

Hvorfor kjæledyrseiere elsker furbo

4x zoom vil gi deg en enda nærmere titt på goings-on når du er igjen. Er du borte mye om kvelden?

Furbo lar deg se hunden din mens du

Furbo har nattsyn for de tider også. I tillegg kan du fange alle de frie eller presise øyeblikkene på stillbilder eller video til Del med vennene dine på sosiale medier eller å bare holde seg selv i det "s selvlagring.

I tillegg til alle de morsomme tingene, kan du til og med & # 8220; Pop & # 8221; din valp hans favorittbehandling. Dette er perfekt for å belønne ham for god oppførsel eller bare fordi du bryr deg.

Selv om furboens slanke design passer inn i en hvilken som helst innredning, sørget designerne at det fortsatt er hundesentrisk ved å legge til i funksjoner som spiller til deres naturlige sanser.

Disse inkluderer en hørbar klikklyd som får hundens oppmerksomhet (ligner på en treningsikkel) og også en kul blå nyanse som stimulerer deres optiske reseptorer.

Denne enheten skal ta markedet med storm (jeg vil ha en) som det er rimelig i forhold til andre interaktive kameraer (selger for bare $ 139 eller to for $ 249). Med en furbo i ditt hjem, din hund kommer til å føle at du fortsatt er der. Dette er perfekt for hunder som blir kjedelig og ensom veldig raskt.

I SLEKT: Anmeldelse - Petzi Behandle Cam for Dogs

Furbo lar deg se hunden din mens du

En annen funksjon jeg finner ekstremt smart og nyttig er furboet vil varsle deg når hunden din bjeffer.

Hvor mange ganger har dine naboer klaget fordi Fido lager en ruckus?

Denne oppførselen kan nå bremses når det skjer ved å bare engasjere hunden din med furbo og til og med gi ham en hundesøk, og det er blitt vurdert som En av de beste hundekameraene for å overvåke kjæledyrene dine.

Personlig tror jeg at denne barkvarselfunksjonen kommer til å være mer enn bare en POP-down & # 8221; verktøy. Hunder bjeff når noen er på døren eller hvis det er en person som prøver å bryte inn.

Vi ønsker ikke å tenke på dette, men med Furbo skal du ha en klar oversikt over hva som skjer og kan ringe politiet for å gå til din bolig. Trykk den opptaksknappen, og du har videobevis eller bilder av gjerningsmannen. Med alle disse bruksområdene er Furbo et must-har for alle amerikanske kjæledyr foreldre!

Se neste: Beste hundekamera sammenligning og test (Video)

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Furbo lar deg se hunden din mens du er på jobb