Ønsker å samhandle med hunden din mens du er på jobb? Et kjæledyr kamera kan hjelpe!

Samhandle med hunden din mens du er på jobb

Dette nye kameraet tillater eiere å se, snakke og tilby godbiter til hundene når de er borte fra hjemmet. Vi føler oss alle skyldige for å forlate hundene våre hjemme hele dagen mens vi er på jobb, og enda verre mens vi er borte på turer i lengre tid.

Selv når du forlater bare for å ta ut søppel og gå tilbake inne, virker hunden din som om du har gått i 10 år! Det er vanskelig å forestille seg hvordan de føler for de 8 timers strekninger 5 dager i uken.

Heldigvis lar deg ny teknologi ikke bare se hva hunden din er opp til mens du er borte, men å samhandle og gi ham godbit også! De Furbo Behandle dispensing kamera er et nytt smart kamera som tillater eiere å se sine hunder, snakke med dem, og til og med kaste behandler seg til dem eksternt.

Din hund kan føle at du er nesten rett der hjemme ved å høre stemmen din og få godbit fra deg. Med HD Night Vision er det også mulig å se hva poochen din er opp til selv om det er mørkt.

Anbefalt: Hvordan Future Dog Technology vil påvirke kjæledyr foreldre

Samhandle med hunden din mens du er på jobb

Furbo ble designet med inngang fra veterinærer og profesjonelle trenere. De har sørget for å hjelpe til med å utvikle et produkt som vil gjøre din hundsituasjon føles mye mindre ensom Mens du er borte reiser eller på jobb.

Du kan også sjekke inn på hunden din for å observere hans oppførsel. Dette vil tillate deg å forstå om han lider av noen angst og hvorfor det kan være (for eksempel under tordenvær). Du kan roe hunden din ved å snakke, synge eller trykke på en knapp som lar deg kaste behandler fra kameraenheten.

Samhandle med hunden din mens du er på jobbAlt du trenger å gjøre er å få furbo-kameraet, laste ned appen til telefonen og synkronisere opp. Så er du klar til å se, snakke og gi godbiter til din valp! Dette er en utmerket måte å opprettholde samspill med hunden din, og kan spare deg for penger og potensielt stress på andre løsninger som doggy barnehage, kjæledyrssitter eller beroligende hjelpemidler.

Hunden din trenger ikke lenger å stresse hver gang du går, for nå er det mulig å være hjemme uten å være i ditt hjem. Denne enheten gir hunder tilgang til teknologi som vi mennesker har, og derfor kommer de til å bli med oss ​​for å bli mer forbundet og ikke å føle seg alene.

Vår redaktør hadde sjansen til å teste og gjennomgå en furbo-enhet. Finn ut alle hennes tanker i hennes detaljerte gjennomgang. Du finner videoen nedenfor!

Full skriftlig gjennomgang: Furbo Automatisk Behandle Dispensing Dog Camera

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ønsker å samhandle med hunden din mens du er på jobb? Et kjæledyr kamera kan hjelpe!