Montreal spca sirkulerende petisjon for å avslutte permanent hundekjøring i provinsen

Montreal SPCA sirkulerende petisjon for å avslutte permanent hundekjøring i provinsen

De Montreal SPCA er oppfordrende alle innbyggere i Quebec, Canada for å signere en petisjon som vil ende permanent chaining i provinsen. Petisjonen er skrevet til minister Christian Paradis på troen på at permanent chaining er skadelig for en hundens psykologiske og fysiske velvære. Petisjonen er lagt ut på cutthechain.ca og insisterer på at umenneskelig praksis skal bli utestengt.

For tiden er om lag en tredjedel av alle dyrs grusomhetsklager i Quebec relatert til kjeden av hunder som har blitt forsømt i lange perioder og er utenfor å lide elementene, inkludert de harde kanadiske vintrene. Denne petisjonen kommer på hælene i Nova Scotia og New Brunswick som nylig innfører forbud på permanent tethering.

I SLEKT: Hvordan håndtere hundens aggresjon uten treningskollarer

SPCA mener at det er tid for Quebec å bli med i provinsene som allerede har gjort tiltak mot denne Heinous Act. Canada er ikke det eneste landet som sprekker ned på permanent chaining. I U.S. mer enn 20 stater har allerede bestått lignende lovgivning, inkludert Texas, Oregon, California og Nevada. Sveits, Tyskland og Østerrike har også vedtatt lignende tiltak.

Montreal SPCA sirkulerende petisjon for å avslutte permanent hundekjøring i provinsen

Quebec-initiativet ble lansert som følge av de store forbedringene til provinsiell dyrevelferdslovgivning som er lovet som en del av Bill 54. Montreal SPCA mener at et forbud mot permanent kjedering hunder utendørs må være en del av den kommende endringen.

Petisjonen krever følgende:

  • Forbud mot å holde en hund tethered utendørs under ekstreme værforhold
  • Forbud mot å holde en hund knyttet til et stasjonært objekt i mer enn et visst antall påfølgende timer eller i en viss tidsperiode
  • Forbud mot å forlate en hund som ennå ikke har nådd modenhet, eller som er syk, skadet eller unstering, bundet opp uten tilsyn

En uttalelse fra SPCA sier:

"Chained hunder har økt risiko for å skade seg selv og blir ofte forsømt. De er utsatt for ekstrem kulde om vinteren, og kvelende varme om sommeren. Isolert, ikke i stand til å sosialisere, spille, trene eller uttrykke naturlig oppførsel, utvikler kjedede hunder alvorlig kjedsomhet og frustrasjon, til slutt fører til psykisk lidelse."

Permanent chaining En hund forårsaker også en offentlig sikkerhet bekymring. Hvis hunden føles fanget og ikke kan flykte fra noen form for oppfattet trussel, kan han opptre aggressivt. Tethered hunder har vist seg å være tre ganger mer sannsynlig å bite enn hunder som ikke er bundet opp. De er også fem ganger mer sannsynlig å bite barn. Det er en skummelt statistikk!

I SLEKT: Hold deg menneskelig: myter og fakta om elektriske hundekrav

Montreal SPCA sirkulerende petisjon for å avslutte permanent hundekjøring i provinsen

Som de fleste av dere, er jeg helt mot å tette en hund permanent, og jeg liker egentlig ikke engang ideen om å tette dem i det hele tatt. Imidlertid forstår jeg at noen hunder trenger å være bundet og for noen familier som er det eneste alternativet de har for inneslutning. Så lenge det er gjort ansvarlig, bør midlertidig tethering ikke forårsake noen problemer for hunden.

Hvis du må tette kjæledyret ditt når som helst, sørg for at han har ferskvann tilgjengelig, og han har noen form for ly å flykte fra den varme solen og elementene. Hvis du noen gang ser et dyr tethered uten ly eller vann, ring ditt lokale dyrkontrollbyrå umiddelbart. Også, hvis du noen gang ser en hund festet under dårlig vær, så som alvorlig varme, alvorlig forkjølelse, eller under en alvorlig storm, må du også ringe dyrekontroll umiddelbart.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Montreal spca sirkulerende petisjon for å avslutte permanent hundekjøring i provinsen