Lovebird avl grunnleggende

Lovebirds

Lovebirds er A liten type papegøye som er grønt i naturen, men har mange fargemutasjoner i varianter som er oppdrettet som kjæledyr. De har en lang, hekta nebb og en kort, stump hale. Lovebirds Få navnet sitt fra deres tendens til å danne monogamiske obligasjoner som kan vare hele levetiden. Hanner og kvinner ser like ut. Mens de er hengiven for sine kamerater, er de territoriale og aggressive mot andre de ser som inntrengere, som andre fugler i husholdningen.

Å avle vellykket, hver avl lovebird burde være sunn og mellom en og fem år gammel.

Nesting krav

Lovebirds trenger en nestboks for å legge eggene sine. Den riktige størrelsen Nest for en lovebird er ca 12 tommer på hver side, med et inngangshull om tre inches i diameter. Riktig nesting materiale, for eksempel riflet papir, bør fylle nestboksen.

Ernæringsmessige krav

Som alle hookbills, lovebirds bør mates et variert kosthold bestående av frø, pellets og Friske frukter og grønnsaker. Avlsgående høner skal plasseres på et kalsiumtilskudd for å motvirke næringsstoffene de mister under egglegging.

1:10

Hvordan koster fuglene?

Egglegging

Kvinnelige lovebirds legger eggene sine fra fem til 12 etter parring. Mange legger et egg hver annen dag til de har blitt lagt. Hver clutch inneholder vanligvis mellom tre og syv egg.

Inkubasjonstid

I gjennomsnitt inkuberer lovebirds eggene sine i ca 23 dager. Dette kan variere med et par dager i begge retninger. Når du forsøker å beregne fremtidige luke datoer, teller alltid fremover fra den dagen du legger merke til at hønen begynner å sitte på eggene. Noen ganger vil hønen ikke sitte til alle eggene på en clutch har blitt lagt, og de trenger alle like inkubasjonstid.

Hatchling Care and Weaning

De fleste oppdrettere tillater høne å mate babyene fra klekking til en alder av to eller tre uker. Deretter tar oppdretterne babyene ut av reiret og plasserer dem i en broder for håndfôring. De fleste lovebirds trenger å være håndmatet til de er mellom seks og åtte uker gamle når du kan begynne å spenne dem på hirse, myke pellets og friske frukter og grønnsaker.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Lovebird avl grunnleggende