Fakta om lovebirds

Illustrert fakta om lovebirds

Lovebirds er en av de mest populære PET-papegøyeartene, og for de som er kjent med dem, er det ingen overraskelse. Vakker og intelligent, disse små fuglene har vært en av de mest elskede typer afrikansk papegøye i mer enn 100 år. Det er imidlertid mange myter der ute om Lovebirds, deres oppførsel, og hvordan det er å beholde dem som kjæledyr. Hvis du er interessert i å lære mer om hva Lovebirds er som, bør du lese videre for å oppdage grunnleggende fakta om disse feisty små fuglene.

01 av 05

Lovebirds snakker normalt ikke

Selv om de er en type papegøye, og de har evnen til å etterligne menneskelig tale, er lovebirds ikke blant de artene som de fleste ville vurdere snakker fugler. Dette er fordi de sjelden bestemmer seg for å snakke, og hvis de velger å etterligne en lyd, oftere enn ikke, gjentar de enkle lyder som fløyter eller husholdningslyder som dørklokker og mikrobølger. Det er ikke kjent hvorfor noen lovebirds er mer utsatt for å etterligne tale enn andre, men det er allment antatt at de som lærer å snakke, blir undervist fra en svært ung alder.

  • 02 av 05

    Det er flere typer lovebirds

    Det er mange forskjellige typer lovebirds. Det er ni separate sub-arter av disse små papegøyene, som hver bærer sine forskjellige egenskaper og egenskaper. Disse inkluderer den maskerte Lonbird, den svarte kinnet Lovebird, Fischer`s Lovebird, Nyasa Lovebird, Swindern`s Lovebird, den røde ansiktet Lovebird, den Abyssinske Lovebird, Madagascar Lovebird, og den elskede fersken-faced Lovebird. Den fersken-faced Lovebird, som er den mest populære, kan identifiseres av regnbuen av gul, grønn og blå på sine kropper, så vel som deres lyse peachy-rosa ansikter. Mens de forskjellige typer kjærlighetsfugler har forskjeller i utseende og temperament, i gjennomsnitt, vil alle kjærlighetsfuglene leve i opptil 20 år i fangenskap.

  • 03 av 05

    Lovebirds er en av de minste papegøyearter

    Mens de er sanne papegøyer, lovebirds er en av de minste medlemmene av papegøyefamilien. I gjennomsnitt faller de fleste lovebirds mellom 5 og 7 tommer i lengden på forfall, når målt fra nakken til enden av halefatene. Deres lille størrelse har jobbet for å presse sin popularitet blant de som bor i leiligheter og andre små rom. Mange av disse fuglelskere har funnet det lettere å huske og ta vare på disse små fuglene i stedet for å forsøke å holde en større papegøyearter som en macaw eller en cockatoo.

  • 04 av 05

    Lovebirds er ikke alltid best bevart i par

    Det er en allment påstått myte som du aldri bør eie en ensom lovebird, og at hvis de ikke holdes i par, vil de dø av depresjon. Mens det er sant at de er ekstremt sosiale fugler som trives på samhandling og må være sosialt stimulert, i mange tilfeller bør fugleiere holde single lovebirds. Dette er fordi disse fuglene rase lett i fangenskap, og de fleste fuglere er ikke i stand til å ta vare på en hel familie av papegøyer. Det er også verdt å merke seg at fugler holdt i par, har en tendens til å binde seg med hverandre og skjule menneskeinteraksjon. De som vil at fuglen skal være hengiven og åpen for å bli håndtert av menneskelige hender, har funnet ut at det er best å holde fugler av seg selv og bruke så mye tid som mulig å leke og sosialisere seg med dem slik at deres behov er oppfylt.

    Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
  • 05 av 05

    Lovebirds er veldig aktive

    Som alle papegøyer er lovebirds ekstremt aktive fugler som trenger litt trening for å holde seg i topp fysisk tilstand. De som er interessert i å vedta en lovebird, må være villig og forberedt på å gi sin fjærede venn et fuglerasikker sted å spille utenfor sitt bur i flere timer per dag. Dette vil tillate fuglen å trene alle muskelgruppene som det trenger å holde seg frisk, samt gi viktig mental stimulering at disse svært intelligente dyrene trenger.

  • Se nå: Hvordan mate en kjæledyrfugl

    Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Fakta om lovebirds