Å ha land eremittkrabber for kjæledyr

Land Hermit Crabs

Hermit krabber er blant de mer uvanlige kjæledyrene, selv om de gjør interessante, enkle omsorgsfulle følgesvenner. De har forskjellige personligheter, er aktive og nysgjerrige, og deres unike egenskaper og lave vedlikeholdskrav gjør dem Gode ​​kjæledyr.

Hermitkrabber er ikke "sanne krabber."De har en mindre, myk underliv som de beskytter ved å leve i et tomt sneglskall. De må Finn større skall Som de vokser, og eiere av disse kjæledyrene må gi gradvis større skall som deres kjæledyr vokse. I naturen er de omnivorer, fôring på både plante- og dyremateriale. Det er både marine og land Hermit krabber, Og informasjonen her refererer til Land Hermit Crab.

Kan Hermit Crabs spise frukt?

I USA er det to hoved Arter av Hermit Crabs funnet som kjæledyr: COENOBITA CLYPEATUS og COENOBITA COMPRESSUS (Ecuadorian Crab eller E-Crab). Andre arter holdes også som kjæledyr i andre deler av verden, for eksempel Australian Land Hermit Crab (COENOBITA VARIABILIS), og jordbær land Hermit krabbe (COENOBITA PERLATUS).

Land Hermit krabber er relativt enkle å finne i dyrebutikker, men omsorg er nødvendig for å velge et potensielt kjæledyr. Kontroller at alle benene er tilstede (3 par gangeben), skallet som dekker hodet og thoraxen er ikke skadet, det er ingen parasitter / små bugs tilstede, og at krabben er livlig. Større krabber kan være hardere, og hvis du allerede har en krabbe, er det viktig å matche størrelser ganske tett ellers kan slåssøk.

Hermit krabbe ressurser og tilbehør

Her er noen fine sider med eremittkrabber på Internett:

Krabber og tilbehør er også tilgjengelig på nettet:

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Å ha land eremittkrabber for kjæledyr