Hermit crab molting signs

Hermit krabbe og et skall på sand

Hermit krabber molt med jevne mellomrom som de vokser, men det er overraskende lett å feile en molting Hermit krabbe for en død eremittkrabbe.

Molting eller død

EN molting krabbe vises ganske limt og livløs, og kroppen er ofte delvis ut av skallet. Noen ganger, med svært forsiktig observasjon, vil du kunne se små tuller fra Hermit Crabs kropp mens det er smeltet, men ellers kan det være svært vanskelig å fortelle om det fortsatt er i live. Pluss, hvis krabbe har begravet seg i sanden, og du ikke har sett dem på en stund, er det naturlig å begynne å lure på om de smelter eller om de har dødd hvor de begravde seg selv.

Hvis du ikke er sikker på om krabbeen din er smeltet eller død, hvordan du håndterer situasjonen, kan gjøre forskjellen mellom krabbeens liv eller død hvis de faktisk bare er smeltet. Den sikreste tingen å gjøre hvis du finner din eremittkrabbe i en av situasjonene som er nevnt ovenfor, er å anta at de bare er smeltet. Hvis du forstyrrer en molting Hermit krabbe på en kritisk tid i løpet av deres smelte mens du prøver å avgjøre om de er i live eller ikke, kan resultatene være katastrofale.

Molting på overflaten

Siden du antar at din eremitkrabbe er molting til det er bevist ellers, hvis din eremittkrabbe vises livløs og er i en isolasjonstank, la dem være alene og se på å se hva som skjer. Hvis din eremittkrabbe er i hovedtanken med andre eremitkrabber, spesielt hvis de er på overflaten, kutte endene av en to-liters popflaske og synke den inn i sanden for å omgir krabbeen med en klar beskyttende barriere.

Ikke forstyrr en krabbe som henger limt ut av skallet, men heller, beskytt dem mot andre krabber. Hvis de smelter, bør de fortsette gjennom prosessen hvis du får tid til å gjøre det. Hvis de har dødd, vil de begynne å lukte dårlig innen få dager. En eremittkrabbe kan ta opptil to måneder for å fullføre hele smeltingsprosessen, så du vil vite langt før den tiden om de fortsatt er i live-og mindre krabber, ikke tar nesten så lenge for å fullføre hele smeltingsprosessen.

Hvis du finner det som synes å være en død krabbe på overflaten ved siden av et tomt skall, ta en nærmere titt for å se om det bare er et eksoskelett. Hvis det er hul og smuldrer lett, er det et gammelt eksoskelett, og din eremittkrabbe har allerede smeltet og flyttet videre til et nytt skall. Ha en rask titt i et nærliggende skall, og du kan finne din smeltede krabbe som gjemmer seg i sitt nye hjem.

Molting mens begravet

En krabbe som er begravet i sengetøyet, er litt vanskeligere å ta vare på eller identifisere om de er molt eller ikke. Glatt sanden rundt skjulestedet og se etter spor for å få en ide om hvorvidt de kommer opp om natten for mat. Mange krabber forsvinner ofte i løpet av dagen, men sporene rundt buret om morgenen vil gi deg beskjed om at de fortsatt er aktive. Hvis det har vært uker siden krabbeen din begravet seg selv, og du fortsatt ikke er sikker på om din eremitkrabbe er i live, kan du forsiktig feie litt sand fra rundt deres gjemmested for å sjekke for en rotting lukt.

Hvis du mistenker at kjæledyret ditt er syk, ring veterinæren din umiddelbart. For helsemessige spørsmål, kontakt alltid veterinæren din, da de har undersøkt kjæledyret ditt, kjenner kjæledyrets helsehistorie, og kan gjøre de beste anbefalingene for kjæledyret ditt.
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hermit crab molting signs