Gjør hedgehogs sammen med andre kjæledyr?

Nærbilde av pinnsvin og hund i feltet

Når det gjelder andre husdyr, African Pygmy Hedgehogs ha en fordel i forhold til andre små kjæledyr på grunn av deres ekstraordinære forsvarssystem!

Hedgehogs og andre kjæledyr

Hvorvidt hedgehogs kommer sammen med andre kjæledyr, vil avhenge mye på egenskapene til de andre kjæledyrene i huset og din hedgehog. I tillegg bør eventuelle samspill mellom pinnsvin og andre husdyr være nøye overvåket, spesielt i begynnelsen. Men generelt er afrikanske pygmy hedgehogs ganske godt rustet til å forsvare seg fra andre kjæledyr og synes å tolerere andre kjæledyr ganske bra. Katter ser vanligvis ut til å raskt utvikle en sunn respekt for quills av en pinnsvin, og holde en respektfull avstand.

Hunder er også ganske greit til Hedgehogs rustning, men omsorg må tas med store, boisterøse eller svært prey-drevne hunder, som raskt kunne skade en pinnsvin med grovt spill til tross for quills. Som for andre kjæledyr, synes de å komme sammen ganske bra med pinnsvin også. Ilder kan være litt vanskeligere og mer vedvarende ved å prøve å komme på en pinnsvin, men sjansen er at de raskt ville komme for å respektere quills også.

Andre små kjæledyr er vanligvis ikke et problem, heller. Hvis pinnsvinet ditt virker stresset av møter med andre kjæledyr (for eksempel urinering eller avføring i frykt), bør du begrense kontakten med de andre kjæledyrene. Også, du bør ikke la andre kjæledyr chikanere hedgehogen når den er i buret. Introduksjoner bør gjøres nøye, helst med Du holder Hedgehog.

Samlet sett er pindsvinene ganske elskverdige og ikke-aggressive, som kombineres med deres utmerkede forsvarsmekanisme, gjør dem til en ganske behagelig kombinasjon med andre kjæledyr.

Se nå: 9 enkle måter å elske kjæledyret ditt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjør hedgehogs sammen med andre kjæledyr?