Nut butters for hunder - peanut, almond, pecan, cashew & mer

Nut Butters for hunder - Peanut, Almond, Pecan, Cashew & More

På et tidspunkt vil du høre en medarbeider si & # 8220; hunder elsker peanøttsmør & # 8221;. Det er virkelig sant at peanøttsmør er en av de mest populære og favoritt av alle hundene. Kjæledyrsgangen i dagligvarebutikkene har alltid vært fylt med godbiter laget av peanøttsmør for hunder. Det er faktisk en nylig trend i produsenter som bruker ulike andre typer Nutmør for hunder. Derfor har mangfoldet av behandler og mutterbutter for hunder utvidet også.

Tiderne har endret seg, hvor mange mutterforsterkere som produseres i næringsmiddelindustrien, har diversifisert fra mandel eller cashew smør til Pecan og Macadamia smør og mange flere. Dette ber om spørsmålet, er alle disse mutterene som passer for hunden din? Og hva skal du sjekke inn din hundens muttersmør for å sikre at det er sunt for dem?

Er mutterbutters trygge for hunder?

Ikke alle mutterbutter er trygge for hunder, Det er derfor du må være så forsiktig. Mens dagligvarebutikk for hundene dine, har du en tendens til å tro at hvis nuttens smør er i kjæledyrgangen, må det være trygt og sunt for en hund å konsumere. Hunder er en sucker for velsmakende godbiter. De elsker peanøttsmør behandler og andre varianter. Men, har du lurt på hva som er anbefalt beløp? Eller, kan hunder spise cashew smør? Eller verre, om et bestemt muttersmør kan føre til sykdom?

Mutter butters er høy i fettinnhold, Derfor må du mate hunden din disse behandler i moderasjon. Overdreven forbruk kan føre til fedme. På sitt verste kan det føre til et tilfelle av pankreatitt. Hvis du er en av de hundens elskere som deler maten med sine hunder, må du være forsiktig! Noen mutterbutter er trygge for hunder, men andre kan være giftige. Hunder er avhengige av oss mennesker for deres sikkerhet og Helse. Derfor sørg for at du bare deler mat med hunden din som er trygg. Hvis hunden din ser urolig etter å ha spist noe muttersmør, ta dem til veterinæren umiddelbart.

Mutter butters som hunden din kan ha

Nut Butters Like Peanøttsmør eller cashew smør er alle trygge for hunden din. De kan gis ved å arkivere a Kong, Påfør den på en slikker mat, baker det i godbiter eller bare som en skje. Vurdere å skjule hundens medisin i nuttens smør som det er en veldig effektiv taktikk. Dessuten kan du distrahere hunden din med slike godbiter mens kutte neglene sine eller trimme håret deres. Din hund vil være opptatt av å fortære godbitene, og du vil utføre oppgaver på en problemfri måte.

Mutter Butters er sunne for hunder!
Nut Butters er sunne for hunder!

Peanøttsmør

Et ofte spurt spørsmål er & # 8220; kan hunden spise peanøttsmør?& # 8221;

Heldigvis er den stadig berømte peanøttsmøret Helt trygt for hunden din. Men som med alt annet, er for mye peanøttsmør for hunder dårlig. Nøkkelen er moderering! En teskje for mindre hunder og spiseskje for en større hund bør være tilstrekkelig. Hunder elsker PB godbiter og Peanøttsmørkaker er kanskje den mest populære godbit.

Mens peanøttsmør er trygt, Les alltid etiketter Når du kjøper pakket mat til hunder! Noen merker i disse dager inneholder et naturlig søtningsmiddel som heter Xylitol som kan være ekstremt giftig for hunder. Alternativt kan du enkelt lage peanøttsmør hjemme hvis det ikke finnes et rent ingredienser som ikke er tilgjengelig i butikkene i nærheten av deg.

Pet foreldre har ofte spørsmål som & # 8220; kan hunder spise peanøttsmørkaker eller knasket peanøttsmør?& # 8221; Svaret er ja. Faktisk er peanøttsmør blandet med kibble en velsmakende kombinasjon for hunder!

Mandel smør

Almond smør har blitt mer populært de siste årene. På samme måte som peanøttsmør, er det trygt å mate til hunden din også. Mandelsmør, som alle andre nutsmør, må mates i moderasjon til hunden din. Mens det ikke er giftig, Noen hunder finner det vanskelig å fordøye mandelsmør. Hold øye med Upset Tummies Hvis du velger å inkludere dette smøret i hundens diett. Mandelsmør kan føre til fordøyelsesbesvær, som ikke nødvendigvis er forårsaket av Allergier. Det er bare at mandelsmør består av et høyt fettinnhold, noe som gjør fordøyelsen vanskelig.

Cashew smør

Denne nyreformede mutteren er også spiselig for hunder, men bare i små mengder. Cashew smør for hunder må gjøres ved hjelp av stekt eller kokte cashewnøtter. Hvis hunden din spiste en rå cashew mutter, kan den lide av en giftig reaksjon. Råmuttere inneholder et toksin som fjernes etter å ha utsatt dem for høye temperaturer gjennom steking. Selv om en cashewforgiftning er sjelden, hold øye med symptomer i tilfelle hunden din inntar disse nøtter i råform.

Alle nøtter er høye i fett. Mens disse er trygge for hundekonsumet, må du huske på at det høye fettinnholdet kan føre til opprørt mage hos hunder. En godbit av nutsmør her og det er greit, men ikke gå overbord. I tillegg kan du også gi nøtter som en matbit, bare Pass på at det ikke er noen skjell som er festet og nøtter er fortrinnsvis knust. Ved svelging som helhet, kan skallene forårsake intestinale hindringer som krever medisinsk behandling.

Farlige mutterbutter for hunder

Å være en hund eier, ønsker alle det beste for deres pooch. Men på grunn av mangel på kunnskap oppstår uhell. Noen ganger deler kjæledyrseiere uvitende en godbit med hunden deres som resulterer i en giftig reaksjon. Heldigvis, hvis symptomene er riktig diagnostisert i tide, kan ytterligere helsekomplikasjoner forebygges.

Bevissthet er nøkkelen å holde dine kjære kjæledyr trygt fra utilsiktet inntak. Les etikettene til hundemat og godbiter for å holde kjæledyret ditt trygt. Ironisk nok inneholder noen ganger tilsynelatende sunne og sikre godbiter giftige ingredienser. Nevnt nedenfor er nøtter som kan føre til giftighet hos hunder.

Macadamia nøtter

dessverre, Macadamia Nut Butter er uegnet for hunder. Macadamia Nut Butters kan gi helsemessige fordeler for mennesker, men de er giftige for hunder og kan forårsake ulike helseproblemer i hjørnetenner. Hvis inntaket ved et uhell, vil hunden vise symptomer som:

  • Oppkast
  • Manglende evne til å gå
  • Svakhet og sløvhet
  • Hypertermi

Et besøk til veterinæren er nødvendig. Prognosen er ikke-dødelig og Toksisitet løses i 24-48 timer Hvis det ikke er noen andre underliggende medisinske problemer.

Sjokolade-dekket nøtter

Dens felles kunnskap som sjokolade kan være dødelig for hunder. Med sjokoladens toksisitet, avhenger alvorlighetsgraden av to ting:

  • Mengden sjokolade forbrukes
  • Typen av sjokolade inntas

Jo mørkere sjokolade i sjokolade nøtter smør, desto mer farlig kan det være. Sjokolade- og sjokoladebelagte matvarer er ofte tilgjengelige i alle husholdninger i dag. Ulike varianter av nøtter er tilgjengelige med sjokoladebelegg som godbiter for barn, så vel som voksne, men disse er ikke egnet for hunder.

Sjokolade forårsaker høy grad av toksisitet hos hunder. Enhver mutter dekket i sjokolade kan føre til de samme negative symptomene. Men hvis mutteren som er giftig for hunden selv, blir kombinert med sjokoladen, kan dette føre til alvorlig toksisitet, til og med fører til døden i verre tilfeller. Alvorlighetsgraden avhenger av hundens alder, generell helse, og mengden som forbrukes.

Pecan nøtter

Pekannøtter og noen matvarer laget med pekannøtter som Pecan nøtter smør er giftig for hunder. En liten mengde som forbrukes av hundene dine, kan ikke vise ekstreme tegn, men overforbruk av pecansmør kan være dødelig.

Pecans inneholder en giftig kjent som juglone som er kjent for å forårsake gastrisk problemstillinger, oppkast, anfall og nevrologiske symptomer. Hvis hunden din viser noen av disse symptomene, må du umiddelbart konsultere en veterinær.

Farer av mutterbutter

Selv om du kan mate & # 8220; Safe & # 8221; nuttens smør til hunden din, de skal bli matet inn moderasjon. Off-the-shelf nøtter smør inneholder ofte sukker og salt. Siden de allerede er høye i fett, er ekstra sukker og salt enda mer skadelige for hundene.

Les matetiketter for å kontrollere skadelige stoffer som sukkerarter (inkludert sirup), tilsetningsstoffer, salt og xylitol. Høyt fett, høyt sukker og saltforbruk ved å innta sikker mutter smør kan føre til følgende helseproblemer i hunden din:

  • Gastrointestinal nød som oppkast og diaré
  • Overdreven fettforbruk kan føre til akutt pankreatitt over tid
  • Fedme

Alle disse helseproblemene varierer avhengig av en hunds rase, alder, størrelse, total diett og aktivitetsnivåer. Flere bidragende faktorer kan føre til smertefulle helseproblemer eller en alvorlig sykdom. Vær derfor forsiktig med hva poochen din bruker på daglig basis.

Xylitol

Peanøttsmør for hunder
Peanøttsmør for hunder, uten xylitol, er veldig sunn.

Xylitol er den nye naturlig avledet søtningsmiddel som er substituert for sukker. Mens det kanskje ikke utgjør en trussel mot menneskers helse, Det er giftig for hunder. Selv en liten dose kan være dødelig for hunder Fordi det kan forårsake en plutselig nedgang i blodsukkernivået. Xylitol toksisitet kan forårsake følgende symptomer:

  • Oppkast
  • Anfall
  • Desorientering
  • Leversvikt
  • Hypoglykemi (lavt blodsukker)

NUTS allergier hos hunder

En allergisk reaksjon er immunsystemets respons på bestemte proteiner som kroppen avviser. Allergiske reaksjoner forårsaker ofte hovent hud og utslett. Mer alvorlige reaksjoner kan føre til øreinfeksjoner og gastriske problemer. Hvis hunden din lider av allergi, er et elimineringsdiett vanligvis det foretrukne handlingsforløpet, også kjent som å fjerne en mattype fra valutaviet ditt.

Noen ganger kan diagnosen være tidkrevende da symptomene kan være vanskelig å tildele til en mattype. Alvorlighetsgraden av hundemutterallergier kan variere fra mindre infeksjoner til, i noen sjeldne tilfeller anafylaktiske støt.

Typer av mutterallergi

Nøtterallergi kan enten være forårsaket av trenøtter eller jordnøtter. Peanøtter tilhører faktisk legumefamilien. Tre nøtter, på den annen side, refererer til valnøtter, cashewnøtter, pistasjenøtter og mandler. Noen nøtter kan være langt mer skadelige for hundens helse enn andre. For eksempel inneholder valnøtter, hickory nøtter og pekannøtter tremorgeniske mykotoksiner som kan forårsake anfall. Videre inneholder macadamia nøtter et ukjent nevrotoksin, mens svarte valnøtter inneholder et toksin som kalles juglone.

Nut Butters for Dogs - FAQs

Det er på tide å ta opp noen av de vanligste spørringene om mutterbutter for hunder.

Hvilke mutterbutter er farlige for hunder?

Ikke alle nøtter og mutterbutter er trygge for hunders forbruk. Mutter butters som kan føre til giftighet eller annen sykdom hos hunder inkluderer macadamia nøtter, pekannøtter, pistasjenøtter, valnøtter og ethvert muttersmør som inneholder sjokolade. Disse nøtter kan forårsake hjerneskade, gastrointestinale problemer, pankreatitt og i verre tilfelle, døden. Disse nøtter, i hvilken som helst form, kan potensielt giftige mot hunden din. I tillegg er alle nøtter generelt høye i fett, og må derfor mates i moderasjon.

Er mandel smør sunnere enn peanøttsmør for hunder?

Mens både peanøttsmør og mandelsmør gir helsemessige fordeler til hunder, er det ditt valg om hva du vil ha for hunden din ernæringsmessig. Samtidig som Peanøttsmør inneholder mer protein, Almond smør er rik på vitamin E. Derfor kan hundene dine få en sunnere jakke, hud og høyere immunitet fra økningen i vitamin E.

Begge gir ernæringsmessige fordeler For hundens helse og generelle trivsel. Peanøttsmør er vanligvis tilgjengelig i supermarkeder, mens mandelsmør kan noen ganger være vanskeligere å finne. Siden mandelsmør er laget av dyrere nøtter, er det dyrere enn peanøttsmør. Hvis du har råd til det, anbefaler vi at du bruker både peanøttsmør og mandelsmør i hundens diett.

Hva er det sunneste muttersmøret for hunder?

Peanøttsmør er ofte referert til som det sunneste muttersmøret for hunden din. Men det er en fangst! Ikke alt peanøttsmør er det samme. Unngå merker som inneholder xylitol og sjokolade for enhver pris. Peanøttsmør med ekstra sukker og Høye natriumnivåer er usunn for hunder. Det sunneste smøret du kan mate hunden din er hjemmelaget peanøttsmør. Den hjemmelagde oppskriften ikke inkluderer konserveringsmidler, tilsatt sukker, tilsetningsstoffer og andre kjemikalier.

Er mandel smør sunt for hunder?

Almond smør er en sunn godbit For at hundene dine har alle nå og da. Hunder liker smaken ganske mye. Almond smør er fullpakket med mineraler, protein, vitaminer og fiber. Ulike mineraler og vitaminer som finnes i mandler, inkludert kalsium, magnesium, vitamin E, vitamin B3, bidrar til sunn hud, strøk og øyne. Videre hjelper de sterk beinutvikling og øker immunforsvaret.

Men alle nøtter er høye i fett. Almond smør bør gis i moderat mengde for å gi helsemessige fordeler for hunder. Noen hunder finner det vanskelig å fordøye mandelmør, derfor vær forsiktig for tegn på fordøyelsesbesvær.

Nutmør for hunder
Nut Butters for hunder - typer, farer, allergier og vanlige spørsmål

Nutmør for hunder er en fantastisk godbit for din valp med noen gode helsemessige fordeler. Nå som du er klar over farene og hvilke typer å passe på, kan du trygt kjøpe hunden din litt nøttsmør.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Nut butters for hunder - peanut, almond, pecan, cashew & mer