Topp 5 beste billige valp mat merker

Vedta en valp er en så spennende tid. Du får tonnevis av valp snuggles og har gleden av å se alle sine dumme antics. Men hva med ansvaret som følger med det? Finne den Beste Billige Valp Food Brands som vil nærme ditt nye familiemedlem og ikke bryte budsjettet ditt, er en av de viktigste oppgavene du har.

Pet Food Industry har vært under et mikroskop i det siste. Flere og flere kjæledyr foreldre har vært bekymret for ingrediensene som brukes i kommersiell hundemat og hvor de er hentet fra. Hvis du er en første gang valp eier, må du være bekymret for dette også - valp ernæring er nøkkelen til å heve en sunn hund.

Topp beste billige valp mat merkerForeningen av American Feed Control-tjenestemenn (AAFCO) har skapt strenge retningslinjer For Pet Food Produsentens å følge. Dessverre holder de ikke alle disse retningslinjene.

Mens Pet Food Manufacturing Standards er noen av de høyeste i verden, forlater håndhevelsen av standardene mye å være ønsket.

Det er derfor det er så viktig for kjæledyrseiere å være oppmerksom på hundematprodukter de kjøper for sine hundekammerater. Selvfølgelig er hundematprisene bekymret for mange kjæledyrseiere også; Vi har vurdert det for disse fem beste billige valpematene og har gjort en mer forskning i 2017`s hundematprissammenligning.

Her er de beste billige valpmatemerkene som vi skal diskutere i denne artikkelen:

Billige valp mat merker Pris Kvalitet Vurdering
Smak av den ville kornfrie tørre hundematen $$ EN 4.6/5
Earthborn Holistic, Puppy Vantage $ EN+ 4.4/5
Velvære komplett helse naturlig tørr valp mat $$ B 4.3/5
Purina en smartblend sunn valp formel $ C- 4.3/5
Iams proaktiv helse valp tørr hundemat $$ C 4.3/5

* Klikk på det beste billige valpmatemerket for mer informasjon og priser, eller bla nedenfor for flere detaljer.

Plukke den beste valpen maten som er billig og rimelig

Hvordan velge det beste billige valpmatemerketSpesielt valper har unike kostholdsbehov i de første 6 månedene av eksistensen. For eksempel krever deres voksende kropper mer protein enn de fleste voksne hunder, men mindre av andre næringsstoffer. Valpene trenger dietter rik på vitaminer og mineraler for å sikre en sunn vekst.

Når du leter etter den beste billige valpemat, husk det vanlig Budsjett Dog Food Brands Ikke sett regningen; Det er viktig å fokusere på ingrediensene den er laget av og hvor disse ingrediensene kommer fra. Sørg for at selskapet av valpen mat er anerkjent. Vi har gjort noe av det arbeidet for deg nedenfor.

Men å gjøre forskning på egen hånd for å velge beste valp mat merkevare er et flott utgangspunkt, men du bør ikke ta denne avgjørelsen av deg selv. Du bør definitivt ha en samtale med veterinæren din Før du velger den beste billige valpematen for hunden for å sikre at den passer til hans spesifikke behov.

Vets er ikke ernæringseksperter, men de vil hjelpe og gi deg råd om Hvordan velge Et hundemat merkevare for valper spesielt som er basert på hundens alder, vekt, rase og eventuelle helsefaktorer som kan komme til spill. Du bør også være forberedt på å prøve noen få forskjellige valp mat merkevarer, fordi du må finne ut hvilke smaker Fido nyter.

I SLEKT: 15 Top Dog Food Brands (2018 oppdatering)

Topp 5: Best Billig Puppy Food Brand
Billige valp mat og beste kostnader for verdi

1Taste av den ville kornfrie tørrhunden mat til valper

Smak av den ville kornfrie tørrhunden mat for valperValpen din er på et stadium som krever så mye næring for vekstsports og en aktiv livsstil. Dette kostholdet er godt støttet av denne beste billige valpmat fra Smak av naturen.

Denne næringsrike formelen kombinerer høyverdige fiskproteinkilder med naturlige antioksidanter fra utvalgte friske frukter og grønnsaker, og stekt venison og bison - en god prøvetaking av mat fra naturen.

  • Billige valpmatanmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne potente kombinasjonen bidrar til å øke veksten av kraftige muskler og bein, sunn hud og frakk, og utviklingen av et sterkere fordøyelses- og immunsystem. Et utvalg av budsjettpakker er tilgjengelig i 5, 15 og 30 pounds. Puppy-eiere sier at de foretrekker denne smaken av den ville maten over andre merker av flere grunner. Valper elsket bare smaken og trengte ikke en lang justeringsperiode. Faktisk tok de til det ganske raskt.

Kjøpere sier at så snart valpen hans var rent på denne dietten, var deres energi merkbart høyere enn før. På forhånd, er produktet dyrt, men hunder mates bare halvparten av den vanlige dosen som anbefales av andre merker. I virkeligheten kommer dette ut som det billigere alternativet. Mens valper mates bare en liten mengde smak av den ville kornfrie tørrhunden mat for valper, virker de ikke sulten på mat før neste måltid.

Beste billig valp matMens dette er en av de beste billige valpene, har det vært noen få klager fra kjøpere. En anmelder trengte å søke tilbakebetaling når posen med mat de bestilte viste opp forurenset med store klumper av moldy mat. Noen få andre var opprørt fordi de hevder smak av naturen, endret ingrediensene i maten uten å varsle kjøpere. De la merke til da deres valp ble syk etter å ha spist det nye produktet.

Fordeler ULEMPER
  • Kombinerer høyverdige fiskproteinkilder med naturlige antioksidanter fra utvalgte friske frukter og grønnsaker og stekt venison og bison
  • Tilgjengelig i 5-, 15- og 30-pund poser
  • Kornfri
  • En anmelder trengte å søke tilbakebetaling når posen med mat de bestilte viste opp forurenset med store klumper av moldy mat
  • Noen andre var opprørt fordi de hevder at selskapet endret ingrediensene i maten uten å varsle kjøpere

Beste billig valp matMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photo): "Jeg har 2 åtte uker gamle hyrde valper som jeg hadde fôret valp chow siden 5 uker gammel. De hadde begynt å gå gjennom det som godteri og syntes å ikke få til å få & # 8230; "

2Earthborn Holistic, Puppy Vantage

Earthborn Holistic, Puppy VantageDenne formuleringen kommer fra organiske proteinkilder, inkludert hvitfisk og kyllingmåltider for å bidra til å bygge sterke bein og muskler, spesielt i det tidlige stadiet av en valps vekst.

Earthborn har skapt denne beste billige valpemat som bruker næringsrik karbohydrater som havregryn, bygg og søte poteter for å styrke valpens fordøyelsessystem. Med tilsatt DHA, forsterker det hjerne og øyeutvikling.

  • Billige valpmatanmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Varen kommer beleilig pakket med en re-forseglet topp for enkel oppbevaring, og kan kjøpes i pakker med 5 lb, 14 lb og 28 lb. Hundeeiere er glade for at denne valpen maten er tilberedt i bite-size kibble, som passer for vanlige valper og til og med valper av leketøy raser. PUPS elsker det også og ser frem til måltidene sine.

Dette matmerket har sterkt forbedret appetitt og løst fordøyelsesproblemer, for eksempel løs tarm, flatulens og fordøyelsesbesvær. Kjøpere bemerket at ingrediensene er ekte mat, og de finner dette veldig beroligende. Pup-eiere er imponert over Earthborn Holistic, Puppy Vantage er akseptabiliteten til sine kjæledyr, og hvordan den har støttet veksten og utviklingen av valpen i dette avgjørende scenen.

Noen kjøpere rapporterte at denne maten ga valpen diaré, som kunne være en bivirkning for å endre dietten for fort. Som med alle de beste billige valpene, finner du også vurderinger som sier at noen valper ikke vil spise denne maten. Enten det er lukten eller smaken, noen valper finner bare ikke denne maten som er fristende.

Fordeler ULEMPER
  • Organiske proteinkilder
  • Lagt til DHA fremmer hjerne og øyeutvikling
  • 5-, 14- og 28-pund poser er tilgjengelige
  • Vesker er laget med en praktisk resealable glidelås
  • Bite-size kibble egnet for alle valper, selv leketøy raser
  • Noen kjøpere rapporterte at denne maten ga valpen diaré
  • Som med alle de beste billige valpene, er det vurderinger som sier at noen valper ikke vil spise denne maten

Beste billig valp matMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Vi har gitt vår valp valp Vantage siden kort tid etter at vi tok ham hjem fra lyet. Etter de første par merkene, som var nesten katastrofalt for hans & # 8230; "

3Wellness komplett helse naturlig tørr valp mat

Velvære komplett helse naturlig tørr valp matEn oppskrift med den fineste blandingen av protein av høy kvalitet, karbohydrater, valgfett, vitaminer og mineraler, gjør for balansert ernæring for voksende valper. Det er en helt naturlig valpformel som ikke inneholder kjøttbiprodukter, hvete, soya, mais, kunstige smaker og fargestoffer, eller konserveringsmidler som ikke er gunstige for kjæledyr.

I stedet inneholder denne valpen mat deboned kylling, kylling måltid, havregryn og fisk måltid med ekstra DHA - alle ingredienser som støtter holistisk helse og utvikling av en voksende valp.

  • Billige valpmatanmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Wellness komplett helse naturlig tørr valp mat er stolt laget i USA. De fleste kjæledyrseiere som bruker dette produktet har vært langvarige lånetakerne som har brukt det til sine andre hunder i det siste. Det er ganske tydelig at valper finner dette matproduktet deilig - de ser alltid så lykkelige ut under måltidet, og det er ikke nødvendig å koax dem i å spise.

Hundseiere mener velvære Komplett helse Naturlig tørr valp mat er en av de eneste premium valp mat som er lite fett og høyt på protein og karbohydrater - nøkkel næringsstoffer for en valps vekst. Valper på denne maten er bemerkelsesverdig sunn og viser optimal vekst og vitalitet. De har en god appetitt, men er ikke overvektig. Eiere av valper som krevde fettfattig diett ble lykkelig overrasket over at denne beste billige valpematen ikke forårsaket noen forstyrrelser i deres Pups system, i motsetning til hva de fleste reseptbelagte dietter gjør.

Beste billig valp matVær forsiktig hvis du kjøper dette produktet på nettet, som noen korrekturlesere sier at det ikke er den samme kvaliteten som Wellness Complete Health Formula som de har kjøpt i deres lokale dyrebutikk. Andre har klaget over at de fikk valp mat som var veldig nær eller forbi sin utløpsdato. En kjøper har til og med bemerket at posen med velvære fullstendig helse naturlig tørr valp mat som de mottok var infested med møll og møll larver!

Fordeler ULEMPER
  • Oppskrift bruker den fineste blandingen av protein av høy kvalitet, karbohydrater, valgfett, vitaminer og mineraler
  • Inneholder ingen kjøttbiprodukter, hvete, soya, mais eller kunstige smaker og fargestoffer
  • Lagt til DHA fremmer hjerne og øyeutvikling
  • Laget i USA
  • Vær forsiktig hvis du kjøper dette produktet på nettet, som noen korrekturlesere sier at det ikke er den samme kvaliteten som Wellness Complete Health Formula som de har kjøpt i deres lokale dyrebutikk
  • Anmeldere har klaget over at de fikk valp mat som var veldig nær eller forbi sin utløpsdato
  • En kjøper bemerket at posen med mat de mottok var infested med møll og moth larver

Beste billig valp matMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review + Photo): "Vi har kjøpt denne nøyaktige formelen for velvære for vår Cocker Spaniel & # 8220; Lucy & # 8221; i over et år nå. Vi trodde at det ville være verdt å kjøpe på Amazon siden det ble priset & # 8230; "

4purina en smartblend sunn valp formel tørr hundemat

Purina en smartblend sunn valp formel tørr hundematDenne beste billige valpematen tilbyr ekte kyllingbiter kombinert med sprø kibbles som selv den mest kresne-eater-puppen ikke vil kunne nekte.

Purina en har kommet opp med en smart blanding av næringsrike ingredienser som inkluderer kylling kjøtt, naturlige kilder til antioksidanter, glukosamin, kalsium og fosfor, DHA, fettsyrer, essensielle vitaminer og mineraler.

  • Billige valpmatanmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Alle disse sunne ingrediensene kombinerer for å støtte utviklingen av sterke bein, muskler, sunne ledd, tenner og tannkjøtt, hjerne og øyefunksjon, bemerkelsesverdig kappe og hud, og all-round velvære som hver pup krever. Den deilige smaken av kjøttfulle kyllingskjold er det som åpenbart gjør SmartBlend en favoritt blant mange valper, spesielt masete eaters. Bortsett fra denne umiskjennelige godkjenningen fra valpene, kan deres mennesker ikke skjule sin tilfredshet også.

Kjøpere kan ikke være lykkeligere som problemer med tarmproblemer, misliker mat, mangel på vitalitet og langsom vekst er nå en ting fra fortiden. Med purina en smartblend sunn valp formel tørr hundemat, viser valpene nå optimal vekst uten å være overvektige, og de er energiske og aktivt utforske omgivelsene deres. Eiere blir selv komplimentert om deres lyse hår og sunne tenner og tannkjøtt.

Beste billig valp matDenne premium maten kommer sterkt anbefalt av kjæledyr eiere for å adressere sine valper behov. Ikke bare det, det kommer også til pris som kanskje ikke er super billig, men er veldig rimelig. Dessverre har noen korrekturlesere klaget over bruk av biprodukter og fyllstoffer i denne hundematen. Også, det har vært vurderinger som sier at denne maten har gjort hunder syk.

Fordeler ULEMPER
  • Tilbyr ekte kyllingbiter kombinert med sprø kibbles
  • Ingredienser inkluderer kyllingekjøtt, naturlige kilder til antioksidanter, glukosamin, kalsium og fosfor, DHA, fettsyrer, essensielle vitaminer og mineraler
  • Noen anmeldere har klaget over bruk av biprodukter og fyllstoffer i denne hundematen
  • Det har vært vurderinger som sier at denne maten har gjort hunder syk

Beste billig valp matMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Min valp elsker det spesielt kyllingbitene ,, hans fav siden jeg fikk ham til 8 uker gammel..Vi har lagt til en kornfri mat i denne blandingen som er enig med min lille chihuahua & # 8230; "

5iams proaktiv helse valp tørr hundemat

Iams proaktiv helse valp tørr hundematSelv om Jeg er s Proaktiv helse hundemat henvender seg til alle hunder rase størrelser, denne formelen er designet spesielt for store rasepupper fra 1 til 24 måneder gammel.

Det har tiltenkte nivåer av kalsium å pleie å utvikle bein og ledd som er viktig for tunge hundene. Dens naturlige næringsrike proteiner fra deilige fjærfe konsentrater forbedrer sterke bein og magert muskler.

  • Billige valpmatanmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Denne formelen inkluderer også omega-3 DHA-innhold som bygger opp mer energiske og brainer valper med skarpere syn for å starte opp. Videre er denne valpen mat beriket med essensielle vitaminer og mineraler sammen med naturlige antioksidanter for å styrke sterkere og sunnere fordøyelses- og immunsystemer.

Iams Proactive HealthPuppy Dry Dog Food Buyers elsker de positive effektene det har brakt på valpene sine. Denne beste billige valpematen har bidratt til å eliminere fordøyelsesproblemer og skaper fastere avføring. Kjøpere sier at valpene sine bemerkelsesverdig forbedret, og deres strøk har blitt mer imponerende enn før.

Beste billig valp matNoen få korrekturlesere bemerket deres misfornøyelse at maismåltid er den andre ingrediensen som er oppført på etiketten. Som med ethvert hundematprodukt på markedet, vil du også finne en sporadisk gjennomgang som sier at denne valpematen ikke var tiltalende for noen kjæledyr. Noen kjæledyrseiere som kjøpte dette produktet, bemerket også at det forstyrret deres kjæledyrs mage. Dette kan imidlertid være knyttet til å bytte valpens diett for fort.

Fordeler ULEMPER
  • Designet spesielt for store rasepupper fra 1 til 24 måneder gammel
  • Tilbyr tiltenkte nivåer av kalsium å pleie å utvikle bein og ledd som er viktig for tunge hundene
  • Formelen inkluderer også omega-3 DHA
  • Beriket med essensielle vitaminer og mineraler sammen med naturlige antioksidanter for å styrke sterkere og sunnere fordøyelses- og immunsystemer
  • Noen få korrekturlesere bemerket deres misfornøyelse at maismåltid er den andre ingrediensen som er oppført på etiketten
  • Som med ethvert hundematprodukt på markedet, vil du også finne en sporadisk gjennomgang som sier at denne valpematen ikke var tiltalende for noen kjæledyr
  • Noen kjæledyrseiere som kjøpte dette produktet, bemerket også at det forstyrret deres kjæledyrs mage

Beste billig valp matMest nyttige Dog Owners Review (Les hele Amazon Review): "Jeg elsker denne valpen mat etter kjæresten min fortalte meg det som han alltid har matet og hans hund så fantastisk. Jeg hadde kjøpt 60 noe dollar poser med mat som var alle & # 8230; "


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 beste billige valp mat merker