Hva er den beste tiden å mate hunden din?

Hva er den beste tiden å mate hunden din

De fleste av oss har vår frokost på rundt 6 til 8 om morgenen, lunsj mellom 11 og 1, og deretter middag på 7 til 8 om kvelden. Vi har også en tendens til å ha snacks i mellom, og for de som jobber nattskiftet, kan middag også være rundt 11 til 12 midnatt. Men betyr dette vår kjæledyr hunder vil også ha samme rutine? Dette er et av spørsmålene som ofte blir spurt av nybegynner kjæledyr eiere hvem tror at deres hunder skal mates på nesten samme tid som menneskelige måltider. Så, hva er den beste tiden å mate hunden din?

Relatert innlegg: Naturens utvalg hundemat vurderinger

sulten hund

En titt på felles praksis som involverer fôringsplaner

Hvis du ser på elektroniske ressurser, vil du få en rekke svar på dette enkle spørsmålet. Dessverre er det ingen rett eller feil svar. Som sådan vil vi prøve å undersøke noen av de vanligste praksisene knyttet til hundefôringsplaner.

  • Fôringshunder to ganger om dagen

Denne anbefalingen holder at den beste tiden å mate hunden din er tidlig på morgenen på rundt 7 og tidlig på kvelden på rundt 6. Årsaken til dette er at anatomien og fysiologien til Canine Digestive System krever ca 4 til 6 timer for maten å være fullstendig fordøyd og absorbert. Etter ca 8 til 10 timer vil reseptorene i hundens mage begynne å sende sultesignaler til hjernen. Derfor anbefaler de fleste veterinærer og hundeeksperter å fôre voksne hunder om to ganger om dagen, noe som gir et 8 til 12-timers vindu i mellom fôringene.

Å våkne om morgenen og forberede seg på arbeid betyr ganske enkelt at du må mate hunden din selv før du forlater huset. Og siden mutts er generelt kjent for å avdekke etter et måltid, og gir dem måltider tidlig på 7 om morgenen, betyr du at du fortsatt har tid til å gå dem utenfor for dem til passere deres poop. Når dette er oppnådd, kan du da gå om din egen virksomhet for resten av dagen.

Relatert innlegg: Zignature Dog Food Review

Når du kommer fra jobb om kvelden, kan du da mate poochen din først før du tar dem ut for en lang tur. Dette vil hjelpe dem med å knuse ute mens de samtidig dekk dem lett at de vil ønske å hvile og sove så snart du kommer tilbake fra å gå.

Det bør forstås at dette er teknisk for sunne, normale voksne pooches. Hvis du har en valp, så kan to ganger om dagen ikke være tilstrekkelig siden de skal mates minst 4 ganger om dagen. Det samme er sant hvis du har en eldre hund eller til og med en svært aktiv pooch. Deres fôringsplan vil variere noe.

  • Fôringshunder en gang om dagen

Det er også proponents for å mate hunden din bare en gang om dagen, helst om kvelden. Dette er for den grunnleggende grunnen som allerede er beskrevet ovenfor. Å mate dem om kvelden vil gi dem næringsstoffene de trenger for å vare resten av natten til kvelden på den følgende dagen. Det er i hovedsak opp til deg hvis du vil ta dem ut en tur etter kveldsmåltid, selv om denne praksisen har blitt bevist ganske nyttig av mange kjæledyrseiere.

  • La hunden din bestemme seg

Noen kjæledyrseiere vil helst ha sine hunder bestemme når de skal spise. Maten deres er igjen på deres kjæledyrs matskål mens deres menneskelige mestere er borte i løpet av dagen. Dette betyr at hunden kommer til å spise når det føles som å spise. Dette kan være spesielt nyttig hvis du har en hyperaktiv hund som trenger rikelig med kalorier hele tiden. Det er også ideelt for pleie dammer. Problemet med en slik tilnærming er at maten er utsatt for andre skapninger som maur, kakerlakker og gnagere, bare for å nevne noen få. Det er heller ikke bra for Diabetiske hunder.

Du vil kanskje også like: Mat for diabetiske hunder

hundematskål

Forstå fôringsplaner over hundens levetid

Gitt at det ikke er noen konkrete svar om hvilken tid er det beste Tid til å mate hunden din, det ville hjelpe hvis du kjenner noen av fôringsplanen anbefalinger avhengig av hvilken type pooch som du har.

  • For valper - Generelt anbefales det at valper blir matet minst 3 ganger om dagen, og dets husholdningsbehov skal inngås i fôringsplanen. Den typiske tidsplanen følger et elimineringsmating-elimineringsmønster. Som sådan kan du gå det utenfor huset tidlig om morgenen når du våkner før du begynner å mate det sitt første måltid på dagen. Så gå det igjen ca 30 minutter etter frokosten. Neste er lunsjtid etterfulgt av en tur utenfor og en tur på rundt 4 om ettermiddagen før middagen på rundt 6 eller 7. Så gå utenfor like før du går i seng.

Relatert innlegg: Valp mat

  • For eldre hunder - Eldre hjørnetenner har redusert aktiviteter, slik at du enten kan vedta en gang en dags fôringsplan eller fortsatt observere to-dagers fôring, men med betydelig reduserte mengder mat. Du må kanskje sjekke med veterinæren din på de riktige mengder hundemat som du må gi til en eldre hund som den er helsestatus kan kreve noen justeringer i sine ernæringsmessige behov.

Relatert innlegg: Beste senior hundemat

  • For svært aktive hunder - Hvis du har en arbeider som en grense Collie eller til og med en veldig aktiv mutt som en terrier eller Vizla, må du kanskje mate det tre ganger om dagen etter anbefalt tidsplan for valper. Disse raser har svært høye metabolske priser som i hovedsak betyr at de behandler maten mye raskere. Når det er sagt, må du mate dem oftere.
  • For stillesittende pooches - Hvis du har en rase som foretrekker å sove mesteparten av tiden, bør en engangs fôring være tilstrekkelig tilstrekkelig. Great Danes og mastiffer anses å lede svært stillesittende livsstil.

Relatert innlegg: Beste hundemat for gode dansker

Det er ingen strenge regler om når du skal mate hunden din og hvor ofte du bør mate den. Alt er avhengig av behovene og aktivitetsnivåene til muttet ditt. Så, for å svare på spørsmålet ditt, hva er den beste tiden å mate hunden din, det avhenger egentlig av din mutt selv.

Relatert innlegg: Iams Dog Food Review

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hva er den beste tiden å mate hunden din?