Politiets offiser hjelper med å starte dog training association

Politiets offiser hjelper med å starte Dog Training Association

Politiavdelinger bruker hundemedlemmer for alle slags operasjoner, inkludert søk og redningsoppdrag, narkotika og bombe trusler. Disse hundene må tåle et intens treningsprogram, og deres håndterere må være på toppen av sitt spill hele tiden.

Kyle McCraith, en offiser på Albany Police Department, ønsker å sørge for at disse håndterne har den mest oppdaterte informasjonen og opplæringstipsene som er tilgjengelige. McCraith har vært en hundehandler i over 20 år, og ved hjelp av noen andre handlers i området, bestemte seg for å danne New York State Canine Association.

Foreningen gir sine medlemmer gratis instruksjon og opplæring. McCraith sier at alt for ofte ser han offiserer som er dedikert til jobbene sine og deres hundpartnere, men kan ikke få trening som de trenger.

I SLEKT: 10 Nyttige Tysk Shepherd Training Tips

For å delta på treninger må de fleste offiserer betale sine egne treningsgebyr, betale for oppholdet, og kjøp sine egne måltider. Åpenbart, som kan legge opp til hundrevis av dollar per trening, og de fleste håndtere trenger flere treninger hvert år. McCraith satt ut for å lette denne økonomiske byrden.

Politiets offiser hjelper med å starte Dog Training Association

Til dags dato har foreningen 60 medlemmer. Det er åpent for søk og redning lag og rettshåndhevelse fagfolk. Medlemmene må bare betale en $ 20 avgift årlig, og de kan delta i klasser og be om spesifikke treninger for å møte standardene i Nord-American Police Work Dog Association.

I SLEKT: Topp 21 må-kjenne hundetreningstips

New York State Canine Association tilbyr alle former for trening fra søk og redning til grooming. De fleste ville ikke tro at noe enkelt som grooming ville påvirke en hundes evne til å utføre sin jobb, men det er ikke sant. Hvis en hund har lopper, flått, matter, eller noe annet problem som forårsaker det, det kan ikke være i stand til å fokusere helt på jobben sin. Å gi riktig grooming tillater hunden å fokusere på sitt arbeid 100 prosent.

Så lenge de kan heve pengene, Foreningen håper å holde mange treninger over hele landet New York. Foreningskoordinator, Thomas Poltynski, sier økter kan koste tusenvis av dollar når du inkluderer prisen på å leie et spillested og betale trenerne. De mottar donasjoner og prøver alltid å finne mer. De har fått mye utstyr donert, inkludert bulletproof vester, som er en stor hjelp.

Foreningen mener at for å investere i fremtiden må de investere i nye ideer og treningsmetoder. Lærer folk nye ferdigheter, og jobber med dem for å forbedre de ferdighetene de allerede har, vil vare dem en levetid og nytte av politistyrene i årene som kommer.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Politiets offiser hjelper med å starte dog training association