Topp 5 beste klikkere for trening hunder

Clicker Training har blitt ganske en populær metode for å lære hunder. Kjæringen av denne treningsmetoden er at du har en liten plast enhet som gjør en skarp klikkestøy når du trykker på den. Når hunden din gjør det du vil at han skal gjøre, klikker du på enheten og belønner ham med en godbit. Hvis du planlegger å klikkel trene hunden din, trenger du Beste Dog Clicker Før du kommer i gang.

Dog Clicker Training har blitt funnet som en av de mest effektive og brukervennlige metodene for å undervise hunder. Clickers er også et billig hundetreningsverktøy som vil koste kjæledyrseiere mye mindre enn å gå til profesjonelle hundetreningsklasser. Vi har funnet fem av de mest effektive, rimelige, høykvalitets beste hundeklicker for treningsverktøy:

Dog Clicker Pris Kvalitet Vurdering
Downtown Pet Supply`s Big Button Clicker $ EN 4.4/5
Attmu Pet Training Clicker $ B+ 4.5/5
STARMARK PRO TRAINING SHICKER $ C 4.1/5
Petsafe clik-r trainer $ B- 4.2/5
A & S PetClicker Big Button Clicker Nøkkelring $ EN+ 4.5/5

* Klikk på den beste hunden Clicker for mer informasjon, priser og detaljer. Bla nedenfor for å lese anmeldelser.

Treningshunder ved hjelp av Clicker Training Method

Den beste hunden Clicker for treningGrunnen til at Clicker Training har vist seg å være så effektiv, er fordi hunder lærer av forening. Lyden av klikket vil ikke bety noe for hunden din først, men når han forbinder lyden med den umiddelbare belønningen, vil han begynne å betale mer oppmerksomhet til klikkene.

Maten fungerer som en forsterkning, men hva med klikkeren? Vel, å sette det helt, det meste av det du sier, høres ut som gibberish til hunden din. Men, den skarpe lyden av klikkeren skiller seg ut fra alle andre lyder (PDF) at hunden din kan høre. Så, klikkeren får hans oppmerksomhet og maten fungerer som forsterkningen.

La si at du prøver å lære Fido til & # 8216; sitte."Når han sitter, trykker du på klikkeren, som får sin oppmerksomhet. Når du har sin oppmerksomhet, belønner du ham med en godbit. Hunden din begynner å tenke på hva han gjorde for å forårsake "8216; klikk.`Han forbinder snart å sitte med lyden av klikkeren, som han vet, vil føre til belønningen.

Se hvordan hunden Clicker for trening fungerer i aksjon:

Hva er den beste hunden Clicker for trening?
Topp 5 mest effektive Cliclers for trening hunder

1Downtown Pet Supply`s Big Button Clicker

Downtown Pet Supply`s Big Button ClickerDowntown Pet Supply Big Button Clicker er et sett med fire enkle å bruke store knappeklikker i farger med rød, blå, rosa og svart. Downtown Pet Supply Trademark er påtrykt på hvert stykke med et håndleddband for enkel bære. Downtown Pet Supply`s Cliclers letter opplæring av kjæledyr, som hunder, katter og til og med hester. Det er også tilgjengelig i sett på 5, 12 og 25.

  • Dog Clicker Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse klikkene er veldig bærbare og passer godt i håndflaten din. Det myke elastiske armbåndet er et nifty tillegg for å holde deg fra å slippe eller miste det i tykk av trening. Ikke alle klikker solgt har håndleddet band å gå med dem, så dette er definitivt en bonus. Du vil ikke se etter klikkeren din lenger fordi du har det rundt håndleddet ditt når du trenger Downtown Pet Supply`s Big Button Clicker.

Beste Dog ClickerDu finner disse klikkene veldig nyttige i å kommunisere med kjæledyret din, hvilken oppførsel han eller hun gjør riktig. Disse avgir et ganske høyt klikk på at hunden din snart vil forbinde med en kommende belønning for god ytelse. Denne clicker har hjulpet mange hundeeiere som fant å bruke det mer givende enn noe de har brukt før. Vi tror at du vil være like vellykket med denne store knappeklikk og anbefale det til deg for morsomme treningsøkter med hunden din.

Fordeler:
  • Sett med 4 klikker
  • Cliclers er utstyrt med håndleddband for enkel transport
  • Også tilgjengelig i sett på 5, 12 og 25
  • Stor knapp for enkel å klikke og en høyere lyd
ULEMPER:
  • Noen vurderinger sier at denne beste hundens clicker ikke er så høyt som andre modeller de har prøvd
  • Flere kjøpere var glad de kom i multi-packs, fordi de sier at disse klikkene bryter lett

Beste Dog ClickerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hunden Clicker: "Kjøpte disse til å trene en ny valp. Dette er min første gang å gjøre clicker trening og disse har vært gode. Jeg forlater dem spredt i hele huset, så det er alltid en i nærheten. Jeg har ingen måte å sammenligne, men ... "

2attmu Pet trening clicker

Attmu Pet Training ClickerDe Attmu settet inneholder syv knappeklikker med håndleddstropper i fargerike kombinasjoner av oransje, blå, grønn, svart, rød, rosa og hvit for enkel synlighet. De er vant til trening hunder, katter, fugler og andre kjæledyr, undervisning av nye triks og riktig oppførsel, og forbedrer kommunikasjonen. Clickers er godt laget og holdbare, men likevel veldig lyse. Attmu Pet Training Clickers er definitivt en må-ha enhet for kjæledyr elskere og trenere.

  • Dog Clicker Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Disse klikkene høres så mye roligere enn klikkere du vil bruke utendørs. De er best brukt i huset, eller bilen, eller i et lukket rom. Disse klikkene vil være et godt valg for deg hvis hunden din negativt reagerer på høyt klikk. De Attmu Pet Training Clicker er svært effektive i å sende signaler til hunden din for å formidle det nøyaktige øyeblikket når en ønsket oppførsel ble henrettet uten å oppsiktsvekkes ham eller henne hver gang.

Beste Dog ClickerMed syv stykker i et sett, vil du aldri være uten klikker når du trenger en. Mens du har en med deg, er det en god ide å forlate de andre lett tilgjengelig på ulike strategiske steder, for eksempel inne i huset, utenfor døren, på verandaen, i bilen eller rett i vesken din som ekstra. Du kan til og med ha en til venstre for å gi til en venn som også trener et kjæledyr. Det er et armbånd som er gitt for hver klikker, og det er også en omtenksom ting å legge til og veldig nyttig, også.

Fordeler:
  • Sett med 7 klikker
  • Cliclers er utstyrt med håndleddband for enkel transport
  • Clicker-mekanismen er laget av metall for ekstra holdbarhet
ULEMPER:
  • Mye roligere enn andre alternativer, så denne beste hundens clicker er ideell for innendørs bruk
  • Flere kjøpere var glad de kom i multi-packs, fordi de sier at disse klikkene bryter lett

Beste Dog ClickerMest nyttige vurdering om denne beste hunden Clicker: "Som en profesjonell trener hadde jeg mer av disse pause. Dårlig kvalitet. Jeg mottok en e-post som sa at de vil refundere hvis jeg endrer min anmeldelse!!!!! Som en fungerende profesjonell vil jeg ikke bli utpresset i ... "

3Starmark pro trening clicker

STARMARK PRO TRAINING SHICKERStarmark`s PRO Training Clicker Kit inneholder tre driftsmessige constructed clickere i blå og lyse oransje fargekombinasjon. De er laget av vinyl og gummi og er designet for langvarig bruk. Clicker er rund i form for å bedre passe mellom tommelen og pekefingeren. Dette legger også til hudens komfort, spesielt når klikkeren brukes i lengre perioder. Knappen heves for å lette inn å lokalisere og trykke på den. Den har et nøkkelhull for å feste til en lanyard eller kjede. Dette er en praktisk, men solid clicker.

  • Dog Clicker Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Du vil ha din måte å kommunisere til hunden din for å være konsistent, så denne 3-pakken med klikkern bør gjøre trikset. Hold dem separat på steder du sannsynligvis vil bruke tid med hunden din. Det er viktig fordi denne clicker er høyt. Hvis du plutselig bruker en som er dårligere i lyden til STARMARK PRO TRAINING SHICKER, som kan forvirre hunden din. Dette burde fungere veldig bra i utendørs situasjoner der det kan være mange distraksjoner.

Kittet inneholder også en trinnvis treningsguide for bruk av klikkere i treningsdyr. Dette er veldig nyttig, spesielt hvis du bare starter. Selv gamle timere kan lære noen tips fra denne veiledningen og andre treningshjelpemidler fra Starmarks nettsted. Svært få clickers kommer med en treningsguide, og vi tror det er betydelig verdi lagt til dette settet med klikker.

Fordeler:
  • Sett med 3 klikker
  • Laget av vinyl og gummi
  • Har et nøkkelhull for å feste til en lanyard eller kjede
  • Spesielt designet med anatomien til den menneskelige hånden i tankene
ULEMPER:
  • Noen få anmeldere var skuffet i holdbarheten til disse klikkene
  • Kommer ikke med et lanyard eller håndleddet band

Beste Dog ClickerMest nyttige vurdering om denne beste hunden Clicker: "Jeg brukte først denne typen clicker da jeg brukte en profesjonell hundetrener. Han brukte bare denne typen. Siden han var en pro, skjønte jeg at det måtte være det beste. Jeg plante disse over alt, så jeg kan være konsekvent ... "

4petsafe clik-r trainer

Petsafe clik-r trainerPetsafe CLIK-R treningsverktøy er mer ergonomisk enn andre boxy-typer fordi den har en avrundet form og solid fingerbelte. Den sikre passformen på fingerremmen slapper av på hånden fordi det ikke er mer behov for å holde på klikkeren. Med denne smarte designen er hånden frie å flytte og flex, og å klikke blir mer av Thumb-arbeidet. Clicker er en lilla og grønn farge og har et hull for en lanyard eller nøkkelring. Denne Petsafe Clicker kommer med Clicker Training Instruksjoner.

  • Dog Clicker Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

I motsetning til andre klikker som vanligvis er veldig høyt, utsender dette elementet et relativt mildt klikk. Det ville være perfekt å bruke hvis du har en hund som er overfølsom for lyd. Dette vil fungere godt innendørs hvor det er roligere og med færre stimuli for å forårsake forstyrrelser. Hvis du bor sammen med andre som kan bli irritert med høye lyder - Metalliske klikklyd, spesielt - så Petsafe clik-r trainer er til deg.

Beste Dog ClickerNår du planlegger å bruke utendørs, vil en høyere clacker være mer hensiktsmessig fordi dette har en tendens til å bli druknet av billyder, stemmer av forbipasserende og andre utendørslyder. Hunder tar vanligvis tid på å få tak i signalene du sender gjennom en clicker. Instruksjonene som tilbys vil være en god kilde til grunnleggende informasjon om Clicker Training. Du vil definitivt se positive endringer i hundens oppførsel på kort tid.

Fordeler:
  • Ergonomisk designet med en avrundet form og solid fingerrem
  • Utstyrt med et hull for en lanyard eller nøkkelring
  • Leveres med en innledende guide til Clicker Training
ULEMPER:
  • Mykere klikk enn de fleste andre klikkere, så det kan ikke fungere godt utendørs
  • Noen sint forbrukere sier at knappen begynte å holde seg etter bare noen få bruksområder

Beste Dog ClickerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hunden Clicker: "Jeg har brukt dette til å trene katten min (slutte å le!) i ca 2 måneder nå. Som jeg må klikke 10x mer for en prinsesse katt, enn en vanlig person måtte for en hund, er jeg sikker på at jeg gir dette ... "

5A & S Creabention PetClicker

A & S Creabention PetClicker Big Button Clicker NøkkelringA & S Creabention Petclicker veier litt over en unse og ser ganske liten ut. Det er ergonomisk designet for å være nær-sirkulært i form, med dype spor for bedre grep. Den er laget av PVC-plastmateriale som gjør det lett og slitesterkt. Den har en stor soft-to-clicke-knapp og avgir en tydelig lyd. Et sett inneholder tre stykker, og hver har en armbånd og lås. For et sett kan du velge mellom blå, rød, hvit, gul eller hvit, eller en blanding av alle de fargene for settet på fem.

  • Dog Clicker Anmeldelser: Les anmeldelser av andre kjæledyrseiere

Klikk-lyden som sendes ut av A & S Creabention PetClicker er skarp og moderat høyt, og det er en som hunden din ikke har noe problem å gjenkjenne. Knappen er veldig lydhør, selv til et lett trykk. Det er i sentrum og vanskelig å savne, fordi det er satt fra hverandre av en innrykk som går langs sin omkrets. På grunn av dette designet vil knappen ikke bli sittende fast som de fleste Clicker-knapper.

Beste Dog ClickerDen lille størrelsen på Clicker gjør det enkelt å miste eller slippe. Med håndleddet spolen, vil du imidlertid ikke miste eller skade denne klikkeren ved å falle stadig. Håndleddet spolen justerer seg til et stort håndledd, og det har en lås som du kan låse på hvilken som helst del av spolen for å justere til et mindre håndledd.

Fordeler:
  • Sett med 3 klikker
  • Hver clicker leveres med et håndleddband med en lås
  • Veier litt over 1 unse
  • Ergonomisk utformet for å være nær sirkulær i form, med dype spor for bedre grep
  • Laget av PVC-plastmateriale
ULEMPER:
  • Denne clicker var for liten for noen kjøpere som sier det var ikke behagelig å holde
  • Mykere klikk enn de fleste andre klikkere, så det kan ikke fungere godt utendørs

Beste Dog ClickerMest nyttige anmeldelse Om denne beste hunden Clicker: "Jeg har nylig vedtatt en 6 måneder gammel tysk hyrde fra lyet og innså raskt at hun var helt matdrevet (hun hadde blitt forlatt ute for å forsvare seg selv og var knapt matet av henne ..."


Formidling: Vi kan tjene tilknyttede provisjoner uten kostnad for deg fra linkene på denne siden. Dette påvirket ikke vår vurdering av produkter. Les mer her og finn full avsløring her.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 5 beste klikkere for trening hunder