Doggy tea party trekker hundrevis

Doggy Tea Party trekker hundrevis

Små jenter og kongelige har engasjert seg i tefester i århundrer, men hvem visste at hunder og deres kjæledyrs foreldre også ville? Det er akkurat det som skjedde på Dyrehelse Trust Sponset Doggy Tea Party. Hundrevis av gjester, inkludert både hunder og deres mennesker, var til stede for en ettermiddag med morsomme og fur-olikingfestivaler.

Hendelsene inkluderte et spesielt Heelwork satt til musikkytelse av hundetrener Christina Oxtoby. Og å feire denne spesielle dagen fotografen Sarah George var på hånden til snap et minnesbilde av alle hundedeltakere.

Mens de to-leggede gjestene likte deilige forfriskninger fra Harriets te-rom, Hundene var også glade av den spesielle hunden-vennlige te og tonics laget av woof og brygge.

Doggy Tea Party trekker hundrevis

Animal Health Trust Event Co-Ordinator, Sarah Jaina, var begeistret med turnout og den ekstra bonusen på over 600 pounds (omtrent $ 870) som vil gå inn i AHT-veldedighet. AHT ble grunnlagt i 1942 av en veterinær kirurg, dr. W. R. Wooldridge, og var kjent da da veterinærutdanningen tillit.

I SLEKT: La oss snakke - frivillig til å hjelpe hundene

Når denne veldedigheten ble grunnlagt av Wooldridge, var hans mål å gjøre fremskritt i veterinærfeltet, akkurat som disse fremskrittene ble gjort i menneskelig medisin. Veterinærutdanningen tillit ble re-nevnt Dyrehelse Trust i 1948.

Dyr Health Trust er et ledende anlegg som ikke bare behandler tusenvis av syke hunder, katter og hester hvert år, men de er banebrytende mer effektive måter å gjøre det. Derfor forbedrer de veterinærpraksis over hele verden. Dette gjøres av fasilitetene som er eget ledende forskergruppe som studerer sykdommer og virus som påvirker følgesvenn for å finne nye måter å redusere frekvensen, alvorlighetsgraden og om mulig, utrydde dem helt.

I tillegg til all forskning, tar AHT funnene i deres studier og deler det gjennom publiserte vitenskapelige papirer, snakker konferanser og ved å engasjere seg med andre dyrs kirurger. Alle resultatene sendes deretter så vidt som mulig for å forbedre den generelle helse og velvære av domesticated kjæledyr overalt.

Doggy Tea Party trekker hundrevisI SLEKT: Anmeldelse - Wiggleless Back Brace for Dogs

Noen av de mest fremtredende og spennende fremskrittene AHT har gjort, er bedre mer avanserte metoder for kataraktkirurgi. De har en spesialisert behandling av hjerne og spinal sykdom og er ledende i banebrytende kreftforskning. Deres bruk av MR og kjernefysisk scintigrafi for undersøkelse av hest-ortopedisk sykdom, genetiske tester for blindhet, metabolsk sykdom, døvhet og epilepsi er topp lyd.

I tillegg, de har utviklet vaksiner for hunden distemper, Equine Influenza og Duck Hepatitt og har blitt ledere i det internasjonale prosjektet for å kartlegge Equine Genome. I tillegg har AHT også jobbet med produksjon av diagnostiske blodprøver for å skjerme for strangles i hester.

For alle gjennombruddene har dyrehelseforetaket gjort de siste tiårene, et tefest er bare toppen av isbreenden av feiringer Dette ledende forskningsanlegget fortjener. Takket være dem kan våre domesticated kjæledyr leve lenger, sunnere og lykkeligere liv.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Doggy tea party trekker hundrevis