Introduserer en ny hund til din hunds familie

Introduserer en ny hund til din hunds familie

Enten du leter etter en ny hund for å skrive inn din hund avl lager eller du tar på et kjæledyr fra utsiden av familien, det er viktig å få introduksjonen til høyre.

Å bringe en ny hund i hjemmet permanent kan være en kilde til stress for dyrene du allerede eier, samt skape en merkelig og uvanlig opplevelse for den nye bosatt. Av planlegger introduksjonen nøye og ta skritt for å trene og forsikre alle hundene individuelt, overgangen til en ny familie vil bli mye jevnere for din hunds tillegg.

Det er mange grunner til at du kan vurdere å ta på seg en ny hund fra utsiden av din avlsblodlinje. Kanskje du har møtt og falt for en redningshund, eller har innrømmet din barns forespørsel om en ny valp i hjemmet. Noen ganger kan hunder bli arvet gjennom familie, og på andre tider føles en oppdretter bare å forgrening og prøve en ny rase. Uansett hvorfor din nye pooch sjekker inn i hjemmet ditt, kan tipsene nedenfor hjelpe ham eller henne til å bosette seg i og bli en del av familien - og hjelpe de andre hundene til å akseptere sin nye venn også.

Avl og samboende: plukke det rette paret

Hvis en ny hund kommer inn i livet ditt gjennom skjebnen og omstendighet, kan du kanskje ikke være kresen om rasen. Men hvis du velger en ny følgesvenn, og du har luksusen av valg, er det viktig å vurdere rasene du allerede eier, og om den nye hunden vil komme sammen med din egen.

Hvis det nye tillegget er en avl eller kvinne, gjør dette ditt valg ganske enkelt. Den samme rasen vil holde din rase linje i gang; En annen rase vilje slør den genetiske linjen men kan skape en fantastisk hybridlinje. Visse raser vil være helt uforenlige, og andre kan ganske enkelt ikke komme sammen når du tar dem hjem. Gleden av hundeavl - og den frustrerende delen også - er usikkerheten om å lage kamper. Dette kommer med sitt eget sett med problemer med å bosette dyret i hjemmet ditt og oppfordre det til å binde seg med sin tiltenkte partner! For ytterligere informasjon om å introdusere avlshunder og diversifiserer Pack-blodlinjen, ta kontakt med avlsvirksomhet eller last ned vår ressursguide i dag.

Den rette hunden for dine nåværende kjæledyr

Hvis den nye hunden ikke er en del av ditt avlsprogram, men en ny følgesvenn for familien, vil du fortsatt hjelpe det med å bosette seg godt og bli en del av husstanden. Innføring av et kjæledyr fra utenfor en etablert familiegruppe kan være vanskelig, men med riktig ledelse og opplæring kan du skape et lykkelig hjemmemiljø der alle hundene dine kommer sammen.

Noen raser kommer sammen bedre enn andre, Studier har vist. Hunder med rolige temperament som labradorer og retrievere har en tendens til å være veldig tålmodig med andre raser, selv spennende som spaniels og terrier. På den annen side kan svært små hunder ha det vanskelig mot store, livlige raser. Å ha en tettsittende kamp for rasen kan bidra til å holde litt balanse og oppmuntre til harmoni. Aldersaker også - en eldre hund kan finne det vanskelig å ha en boisterøs og lekfull ungdom rundt i stedet, mens en nervøs hund kunne bli skremt av din sosiale og nysgjerrige pakning.

Forbereder deg på din nye ankomst

Det rette treningsutstyret kan være uvurderlig i de tidlige dagene. Din nye hund vil avgjøre mye mer komfortabelt med en god seng, noen leker i sin egen, pluss en egen fôring og drikkeskål. Tvinger hundene dine til dele sine eiendeler med et nytt kjæledyr kan forårsake spenning og sjalusi, som ikke vil hjelpe når du prøver å sikre at alle kommer godt sammen! God kvalitet kjæledyr tilbehør kan være dyrt, så se etter online tilbud. Varme britiske besparelser Har en rekke rabatter på produkter fra ledende kjæledyrforhandlere, som kan hjelpe deg med å spare på den totale kostnaden.

Som de fleste kjærlige oppdrettere, anbefaler vi ikke crating Som en standardadferdsstyringsmetode. Mens det kan være effektivt i beroligende engstelige hunder og i å undervise gode reisevaner, kan kjæledyr introduksjoner forårsake mer stress enn det hindrer. Valper og voksne hunder reagerer mye bedre til positiv forening og belønningsbasert trening, forsterker god oppførsel fra dyret. Husk å tilby mange godbiter og mye oppmerksomhet til dine andre hunder også, så ingen føler seg forsømt eller presset ut.

Bringe din nye hund hjem

Hvis mulig, unngå å dele hundene i forskjellige rom - la dem møte med en gang. Låse bosatt hunden bort mens den nye hunden får spesiell oppmerksomhet, kan forårsake vred, som du vil unngå for enhver pris. Hvis du kan ordne det, bør hundene møtes på nøytral territorium, rådgiver opplæringsguru Cesar Milan. Gå hundene sammen før du går hjem, og la de nåværende beboerne komme inn på eiendommen før deres nye housemate blir med dem, så de føler seg selvsikker.

En gang hjemme, vis mye oppmerksomhet til alle hundene og prøv å oppmuntre dem til å leke sammen. Du kan oppleve at dette kommer naturlig til kjæledyrene dine, og at nysgjerrighet overstyrer noen annen følelse av dyrene. Hvis den nye hunden er nervøs og synes å være overstyrt av hans nye venner, prøv å bruke godbiter og distraksjoner for å holde situasjonen rolig og avslappet. Hvis noen av hundene viser tegn på aggresjon, vil du kanskje fjerne dem fra rommet midlertidig for sikkerhet og ro ned, før du fortsetter med den overvåkede introduksjonen. Prøv å ikke holde hundene fra hverandre for lenge, fordi de trenger en sjanse til å bli vant til hverandre.

Snakk med hundene dine og hold deg rolig

Hvordan du reagerer og oppfører deg, vil få stor innflytelse på oppførselen til alle hundene dine. Hunder er sosiale av natur, og så lenge de er godt trent, bør de være ganske godt av andre kjæledyr. Hvis du har hjulpet hundene dine til å oppføre seg godt rundt andre dyr i parken og i løpet av turen, bør du finne å introdusere en ny bosatt mye lettere.

Husk å fortsette å snakke med alle dyrene i en lav, rolig og vennlig tone. Oppfordre hundene til å møte hverandre og leke sammen, og gi mye trygghet for alle dyrene. Hvis du allerede har en familie gruppe, hold øye med dem, og sørg for at de ikke går opp på det nye kjæledyret. Studier viser at mange hunder blir nervøse under nese til nesehilsener og når det rushed på av en merkelig hund, så hjelp alle kjæledyrene dine til å føle seg trygge og se opp for plutselige bevegelser eller invasjoner av personlig plass.

Overvåk kjæledyrene dine så tett som mulig

Den første natten er en stor når du tar med en ny hund hjemme. Hvis hundene du har for tiden, er fra din avlslinje, kjenner de alle hverandre veldig bra og har en familiær binding for å forene dem. Å bringe inn en "outsider" kan forstyrre balansen i hjemmet ditt, i hvert fall midlertidig. Gi dem plass, og la den nye hunden utforske sitt nye hjem grundig, så det føles trygt og sikkert. Vær imidlertid på hånden og se etter tegn på aggresjon i noen av hundene, eller for uvanlige atferd som kan foreslå frykt eller ulykke.

Etter noen dager, bør den nye ankomst begynne å bosette seg, og du bør kunne konsentrere seg om andre treningsområder, og bringe den nye hunden opp til fart med dine regler og forventninger. Husk å styrke disse atferdene i dine andre hunder under trening: En oppfriskning på deres ferdigheter er aldri en dårlig ting, og de vil sikkert sette pris på belønningene de mottar. Å legge til hunden din er en spennende tid, og du kan sørge for at det også er en hyggelig tid for deg og dine hunder.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Introduserer en ny hund til din hunds familie