13 Ting hunden din fortjener å oppleve med deg

For deres ubetingede kjærlighet og lojalitet fortjener hunder den sporadiske behandlingen fra deres mennesker, men det er noen flere ting din pooch kan venter av deg.

Her er 13 opplevelser og to-dos hundene, bør oppleve i eierens selskap minst en gang i livet slik at de virkelig kan ha et minneverdig liv med deg. Så ikke forsink og legg dem opp på din doggy`s bøtte liste.

1. Løp på stranden, svøm i havet

Løp på stranden, svøm i havet

Hvis du elsker stranden, så er hunden din veldig sannsynlig å nyte det også. Hunder liker å svømme og bølger av havet gjør opplevelsen enda mer moro. Men vær oppmerksom på Vannforgiftning Og vær forsiktig så du ikke avslører hundene dine for mye saltvann og sol. Dr. Christopher Lapsley fra landsbyen Dyrklinikk fortalte NBC West Palm Beach at saltvann kan forårsake hund diaré blant noen få andre problemer. Så ta med frisk drikkevann til hunden å drikke på stranden. I tillegg begrenset strandtid til mindre enn to timer for å unngå dehydrering.

2. Utforsk dypet av en skog

Utforsk dypet av en skog

Skogen er som en godteri for enhver hund, og din furrige venn vil definitivt ha det gøy å utforske hva naturen har å tilby. En utendørs tur er også en fin måte for hunden din for å få den mye trengte øvelsen til utmattelsespunktet. Hvis du vurderer å bringe hunden din til en naturpark, så sørg for at hans skudd eller vaksinasjoner oppdateres. Vurder også å få hunden Microchipped og oppdatere eierens detaljer på hans krage`s tag også. Ikke glem å sette hunden din på et bånd selv om han får lov til å gå i skogen, og hindre ham i å løpe inn i fjelltioner og andre ville dyr.

3. Spill i snøen og bygg en snømann

Spill i snøen og bygg en snømann

Som med barn har hunder en naturlig kjærlighet til snø, ifølge Vitenskapelig amerikaner. Det er hundrevis av søte videoer på YouTube som viser hvor mye hunder liker å frolikere i den kalde, hvite bakken. Spice ting opp ved å forsøke å bygge en snømann og deretter ødelegge den med poochen din. Vær oppmerksom på hundens toleranse mot kaldt vær. Som med å spille på stranden, bør dette gjøres i moderasjon fordi snø kan utløse leddgikt og andre leddrelaterte ubehag i hunder.

4. Går for en lang tur i bilen din

Går for en lang tur i bilen din

Hvor ofte tar du en tur med hunden din i bilen din? Er hans forening for det begrenset til turer til veterinæren? Han fortjener å oppleve ridning i bilen din for spenningen i den. Bilritt kan imidlertid være stressende for pooches hvis de ikke er vant til det. Dog Trainer Evi Graner foreslo via BMW å la hunden være kjent med prosessen tidlig, slik at du kan nyte lange bilturer med din pooch senere. Husk å ikke forlate hunden din inne i bilen hvis du gjør et raskt stopp til apoteket eller isbutikken, spesielt i varmere vær.

5. Sov på sengen din ved siden av deg

Sov på sengen din ved siden av deg

Hunden din kan være fornøyd med å sove på egen seng på kjøkkenet nedenunder. En gang imidlertid, men det er Helt greit å la ham snooze på sengen din og det kan til og med være bra for helsen din. Ifølge en studie publisert i Mayo Clinic-saksbehandling, 80 prosent av kjæledyrseiere sa at kvaliteten på søvn var mye bedre da hundene sov på sengen deres. Sikkert, hunden din vil ikke ha noe imot å knuse ved siden av deg, så gi ham denne erfaringen nå og da.

6. Spis en god biff

Spis en god biff

En biff er det ultimate måltidet for en hund, som inneholder høye mengder protein og vitaminer som kan styrke hundens muskler og ledd. Steker er også dyre, og derfor er mange hunder usannsynlig å prøve en. Men noen kan si at en hund fortjener å få denne behandlingen i det minste ved en anledning, spesielt når de har vært gode til å følge dine kommandoer etter en lang treningsøkt. Kok hundens biffmedium godt. Server biffen som bite-størrelse stykker også. La ut beinene skjønt, som det kunne bryte hundens tenner eller punktere magen.

7. Besøk en gård

Besøk en gård

I likhet med å utforske en skog, kan et besøk til en gård være en spennende og en givende opplevelse for hunden din. Hvis han har blitt trent riktig, og hvis han er godt sosialisert, så kan han være en god følgesvenn på gården. For å være trygg, hold hunden din i snor i tilfelle han blir for spent eller agitert rundt husdyr. Vær på utkikk etter slanger, giftige sopp, eller rotting frukt og planter som hunden din kan vurdere å spise. Noen gårder kan ha insektmidler eller plantevernmidler i feltet, så du må kanskje vaske potene etter besøket.

8. Rull i smuss eller gjørme

Rull i smuss eller gjørme

Gi hunden din en sjanse til å rulle i en pølse av gjørme og bekymre seg for rengjøring etter ham senere. Dette er en del av hans naturlige instinkt, så la ham få dette øyeblikket en gang i mellom. Hunder liker å rulle i smuss eller gjørme for å maskere deres duft. Deres fjerne fettere, ulvene, gjør dette når de jakter på et bytte. Hunder liker også følelsen og lukten av smuss og gjørme på kroppen deres. For mennesker, er det ekkelt, men for hunder, er det som en spa-behandling!

9. Lære nye triks

Lære nye triks

Hvis du har en litt eldre hund, kan du ha sluttet å lære ham nye triks siden han mestrer disse grunnleggende tingene som en valp. Men uansett alder er hunder ivrige elever og blir psykisk utfordret, gjør hunder lykkeligere og staver av depresjon. Så, hvorfor ikke introdusere ham til nye triks? Lær ham å hoppe på en bøyle, ta en håndstand, eller danse hvis du også er i utfordringen.

10. Spill Frisbee

Spill Frisbee

Vet hunden din hvordan du skal hente? Er han pleide å fange en ball? Hvis han har gjort dem før, vil han ikke ha problemer med å spille Frisbee med deg. Spice ting opp når du tar med en frisbee leketøy med deg og se hvordan poochen din reagerer på denne uventede nye enheten. Det er en annen flott måte for ham å trene og frigjøre pent-up energi, og nyheten av det vil gi litt mental stimulering. Han vil også elske denne nye utfordringen.

11. Ta ham til arbeidsplassen din

Ta ham til arbeidsplassen din

Hvis han mestrer god oppførsel, hvorfor ikke bringe ham til å jobbe med deg minst en eller to ganger i måneden? Hvis du ikke har en full og travel dag på kontoret, kan du ordentlig overvåke hunden din på jobben. Men ikke glem å spørre om bedriftens policy om dette først for å sikre at alle baser er dekket, og du vil ikke ha problemer med sjefen din.

12. Gi ham en hundemassasje

Gi ham en hundemassasje

Mennesker er ikke den eneste som liker å motta en massasje når de trenger å de-stress, fordi hunder også kan sterkt nytte fra det. Du trenger ikke å ta med hunden din til et fancy spa eller massasje sted siden du kan gjøre dette selv når du lærer noen få enkle teknikker. Doggy massasje er en behagelig opplevelse for de fleste hunder, og det vil være et fantastisk bonding øyeblikk for de to av dere også. Her er noen måter Hvordan kan du massere kjæledyret ditt på ukentlig basis.

1. 3. Spill på en haug med blader

Spill på en haug med blader

Har du lagt merke til hvordan hunder ikke kan hjelpe, men hoppe og rulle over tørre blader? Kanskje det er lyden eller tekstur, men hva det er, la hunden din hengi deg til dette spillet når høstsesongen kommer. Bare husk at tørkede blader kan utløse loppe og krysser utvikling, ifølge Pet Health Network. Pass på at hunden din er beskyttet mot dette med skadedyrsrepellents og vanlig tick-screening på veterinæren.

Ødelegger hunden din med disse 13 forslagene kan føle seg overdreven. Du gjør imidlertid også minner med kjæledyret ditt, så fortsett og nyt øyeblikket!

Les neste: 35 unike sommeropplevelser å ha med hunden din

Pin og del med andre hundeeiere:

Topp 13 ting hunden din fortjener å oppleve med deg

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » 13 Ting hunden din fortjener å oppleve med deg