Ditt kjæledyrs hemmelige liv: rare ting kjæledyr gjør når du er borte

Hund og katt spiller

Har du noen gang lurt på hva kjæledyret ditt er opp til når du ikke er rundt? Vel, lurer ikke lenger. Det er en populær animert film som ble utgitt for noen år siden, kjent som de hemmelige livene til kjæledyr. Det skildrer på en jakt, de eventyrlystne tingene som kjæledyr kan gjøre i eierens fravær. Morsomt som noen av disse eventyrene kan virke, kjæledyr har sin "ting" pågår, bortsett fra det de gjør med sine menneskelige følgesvenner.

Enten du eier en hund, katt, ekorn eller noe annet kjæledyr, kommer du noen ganger hjem til et revet fra hverandre. Det kan være at puten ikke er der du forlot den, dusjgelen er brukt opp, stolene er veltet, og mange andre ting. Forskning viser at kjæledyr forstår det menneskelige perspektivet i betydelig grad. Dette betyr at de kan komme unna med å bryte reglene når ingen ser på. Det er derfor en hund, for eksempel, ville se bort fra kommandoen for ikke å snappe mat når de er i mørket. Så, hvis du kommer hjem og innser at maten mangler, vet du ganske mye hvem som er skyldige.

hunden puddle

1. De tar et bad

Det er dusjtid for din venn når du forlater huset! I det øyeblikket de ser dammen i vann, kan de ikke vente å komme inn og nyte seg selv. Tross alt er du ikke rundt for å bade dem, men de trenger en. Det ville være ganske tydelig at de bare ville gjøre dette under en varm sommer ettermiddag - vel, for å holde seg frisk, men nei! Selv en vinter ettermiddag er en flott tid å dyppe i. Så, hvis du finner din toalettmat skitten, ikke bli overrasket. I stedet, dusj kjæledyret ditt fordi nå vet du hvor skittent de muligens er.

2. Snacking tid

Har du noen gang lagt merke til hvor mange ganger mat som mangler når du forlater kjæledyret ditt i huset? Vet at du vet hvordan dette skjer. Noen kjæledyr vil være smart nok til å skjule beviset mens andre vil skyve det i ansiktet ditt øyeblikket du går inn i huset ditt - ikke forsettlig skjønt! Kanskje din hund venn var litt kjedelig og sulten da du dro, og det skjønte at det å ha en matbit ville løse problemet. Vel, til slutt, kan det skape flere problemer enn det løst. Uansett, vurder å få en Hunden behandler dispenser for kjæledyrene dine for å nyte snacks selv i ditt fravær.

3. De spiller på badet

"Hvis du er sur nå, vennligst ikke se på badet."Noen gang kommer hjem for å finne katten din, noe som gir deg denne stirre? Hvis ja, vet at det stedet er et rent rot, og du bør ikke gå dit hvis du er sint. Hvis du gjør det, kan du akselerere din triste humør. Det er fortsatt ikke klart hvorfor kjæledyr kjører på toalettet for å lage messes når de er igjen. Sannsynligvis er det fordi rullende vevet opp og ned gir dem en følelse av glede og godt, litt ekstra arbeid for deg.

4. Det er lesetid

Yaay! Ditt kjæledyr er for smart. Uansett, hvorfor ville de vente på at du forlater før de slipper ut deres leseferdighetsferdigheter? Det viser seg at kjæledyret ditt elsker å lese når du er borte. Kanskje de vil ha litt privatliv slik at de kan konsentrere seg bedre. Uansett, de forlater et så stort rot for en å forstå. Alt du kan håpe er at det ikke får tak i din favoritt nye roman. Du kan også vurdere å få en høyere hylle hvis du vil holde bøkene dine i god form.

5. Spis Poop

Selv om hunder er noen av de smarteste skapningene på planeten, noen ganger gjør de ekkel og galne ting som spise poop. Hvis du vanligvis er Ta hunden din for vanlige turer På bakgården kan du ha fått dem til å spise poop, men heldigvis klarte du å shoo dem bort. Men når du ikke er i huset, og trang til å spise poop fanger opp med dem, vil de ikke få noen til å stoppe dem. Merkelig, hunder spiser poop med sikte på å holde plassen ren. Dette er vanligvis tilfelle når de har en kvinnelig følgesvenn rundt dem og ønsker å imponere. Men du burde se denne oppførselen som det er et tegn på at hunden din ikke får tilstrekkelig næringsstoffer fra kostholdet. Som sådan, bør du vurdere å investere i Beste hundekamera.

katt og hund sover sammen

6. Hva med en felles lur?

Det er sagt at dyr snakker et felles språk, akkurat som i den animerte filmen, "De hemmelige livene til kjæledyr."I filmen kommuniserte hunder og katter lett, og de lagde selv tomter som et lag! Det viser seg at dette kan være sant, og de kan til og med bestemme seg for å ta en lur sammen. Tross alt, fugler eller den samme "pels" stakk sammen. Uansett, det ville være så kult å finne dem knuste sammen, da det er et tegn på at de er i gode vilkår. Hva ville være bedre enn å vite at alle i husstanden din er i god stand?

7. Gå ut med søpla

Hvis du alltid finner søppel overalt, så vet du nå hvordan det skjer. Det er ikke på tide å nevne navn ennå, men så langt har du en ide om hvem som ville være bak det rotete kjøkkenet eller bakgrunnen du finner; med søppel spilt over alt. Har du noen gang lurt på hvorfor dette kan være slik? Sannsynligvis kan du prøve å låse opp søppelet eller kaste det i dumpster hver morgen før du går. På den måten vil ditt nydelige kjæledyr ikke være utsatt for kontraherende sykdommer som det ser opp på søppelet. En slik liten handling ville gå langt, høyre?

Sjekk ut vår gjennomgang av Beste hundenesikker søppelkasser

8. Det er på tide å blåse dem opp

Når kjæledyret ditt kjeder deg, er det en sjanse for at de vil se etter noe for å ødelegge eller løpe rundt i huset. Det uskyldige utseendet det gir deg, kan til og med få deg til å skylde på vinden siden du ikke kan forestille deg å bryte et slikt skjøre hjerte. Men ikke bli lurt, det er din feline venn som gjorde det rotet - ja! Uansett, kan du ikke klandre det, spesielt vurderer hvor vanskelig det må være å bli ensom og alene i huset.

9. De vann planter

Så, kjæledyret ditt har sett på hvordan du bryr deg om plantene og har bestemt seg for å gi en hjelpende hånd. Så, du kan ikke klandre dem for å hjelpe, kan du? Det eneste problemet ville være at de gjorde noen rive opp jobb, men det var bare fordi de ikke vet noen annen måte. Sannsynligvis det beste ville være å holde potteplanter utenfor rekkevidde; Lol!

10. De rene retter

En fantastisk ting om dyr er at de ser på hva du gjør og lengter etter å gjøre det samme. Når du er opptatt i vasken rydder opp oppvasken, ser kjæledyret deg opptatt og plotting på hvordan de vil ta over kjøkkenet i ditt fravær. Øyeblikket du forlater huset og lukker døren, vet de at de nå kan gjøre hva de liker, inkludert å gjøre retter. Den eneste forskjellen ville være at din hund venn ikke vil forlate rettene så rene som du kanskje vil ha dem, men i det minste vil de prøve.

hunden venter

11. Vent på at du kommer hjem

Dette gjelder spesielt for hunder som ikke har en følgesvenn for å henge med, for eksempel et annet kjæledyr i huset. Noen ganger kan du komme hjem for å finne kjæledyret ditt i det nøyaktige stedet du forlot dem. Noen kjæledyr vil stirre på vinduet i et bud for å se etter deg når du ankommer. Det er mulig for kjæledyr å bli vant til din tidsplan, så når de føler at du skal komme, venter de på deg på et bestemt sted. Dette kan være et tegn på ensomhet, og du må gjøre noe med det. Du kan til og med spørre en venn å se på kjæledyret ditt når du ikke er rundt. Det trenger ikke å være daglig, men minst en gang i uken. Det bidrar til å lette spenningen og angst.

12. Vakt ditt hjem

Selv om hunden din kanskje ikke er den typen som bjeffer på alle som går forbi huset ditt, betyr det ikke at de vil være stille når de er alene. Når de fanger nye dufter av andre kjæledyr eller folk rundt hjemme, vil de sannsynligvis bjeffe på dem. Enten det er en ny nabolagskatt, en postmann eller en flygende fugl, kan de bjeffe på dem. Huset ditt er deres domene, og de er klare til å holde det trygt til enhver tid.

1. 3. Gjør litt sminke

Du kan ikke klandre en katt for å prøve, kan du? Nå som du forlot sminke som ligger rundt, og de vil se søte, har de ikke noe alternativ, men å bruke det. Sminken ser søt ut på dem, og du vil gjerne se deres smil og glade ansikter når du kommer tilbake. Det eneste problemet er at de ikke er sikre på hva som skal gå der, så du kan finne litt leppestift på øyelokkene. Hvis du gjør det, vær så snill, vær ikke sint, de ga bare sminke en prøve.

14. Få litt sol

Gjorde noen si fotosyntese var bare for planter? Fordi noen har en annen ide! Mens du var borte, din kjæledyret basking i solen og nyter sommersolen. Ser ut som en fin strand seng, hvor er vannet skjønt? I tillegg til å se på huset i ditt fravær, tar hunden din også litt tid på å slappe av, og hvilken bedre måte enn å sitte der ute under den dovne solen?

15. Slapp av til litt musikk

Snakker om avslappende, basking i solen er ikke den eneste måten som hunder finner å ha det gøy. Har du noen gang hatt en stressende dag, og det eneste som ville roe nervene dine var litt kjølt opp musikk? Hvis ja, er du ikke alene. Hunder liker også å lytte til noen kule sanger. Så, du burde vurdere å skape en søt spilleliste og la den spille i huset for din hund venn å nyte. Fordelene ved Musikk for hunder er vitenskapelig bevist, og de anbefalte sjangrene er reggae og myk rock. Så, ikke vær sjokkert for å finne din furrige venn som lytter til musikk, det er bare en flott tid.

16. Ta litt margarita

Fortalte deg! Husdyr ser alltid på hva du gjør og ikke kan vente på at du skal forlate huset slik at de kan prøve de nye tingene de lærte. Hvis katten din tenker at du ser kul når du snerker margarita, vær klar for det fordi de vil gjøre alt de kan for å etterligne deg. Bare sørg for ikke å forlate noe i glasset, fordi du kan like godt komme hjem til en tipsy, vel, katt!

valp og kattunge i en kurv

17. Napping i rare steder

Du har kanskje lagt merke til noen hundhår på merkelige steder, for eksempel på sengen din og i klesvaskkurven. Vel, det er en mulighet for at hunden din har blitt napping på disse stedene. På samme måte som småbarn, hopper kjæledyr også når og hvor som sover med dem. De tar ikke tid til å finne veien til sengen. Så, i ditt fravær, vær sikker på at hunden din har sovet i mange rare steder, inkludert de de ikke har lov til å sove i.

Kjæledyr har potensial for overraskende deres menneskelige følgesvenner på måter som man ikke ville forestille seg. De kan gjøre rare ting, selv om deres handlinger ikke gir mye mening i forhold til hva de skal gjøre. Det er sikkert at kjæledyr handler annerledes, avhengig av om du er rundt eller ikke. Når du er borte, føler de seg som mestere i huset (som er helt kult), og de har tidspunktet for deres liv. Investering i et kamera er en god ide, da det lar deg se hvordan de handler. Hvis du vil dempe noen atferd som du ikke anser riktig, kan du vurdere å gjøre litt ekstra kjæledyr trening.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Ditt kjæledyrs hemmelige liv: rare ting kjæledyr gjør når du er borte