Giveaway: petwell dog massage tools premiepakke ($ 75 verdi)

Å gi hunden din en daglig 15 minutters massasje er en av de beste tingene du kan gjøre for hennes generelle helse og velvære. Massasjer er gunstige for hunder i hver alder og størrelse. De er også fordelaktige for aktive hunder, så vel som de som er mer stillesittende. Og selvfølgelig kan de ha en veldig positiv effekt på hunder med hofte og leddsmerter.

Den heldige vinneren av denne Giveaway vil motta en premiepakke bestående av 5 forskjellige massasjeverktøy som kan brukes på hjørnetenner, mennesker og mange andre dyr. Alt sammen er denne premiepakken verdt mer enn $ 75!

Massasje hunden din daglig er også en enkel måte å fremme båndet mellom deg og din hundsammenheng. Det er en god sjanse for at du bruker minst 15 minutter hver dag som petting hunden din, så hvorfor ikke slå den til en massasje økt?

Petwell Massage Tools GiveawayHva er fordelene med hundemassasje? Jeg er så glad du spurte!

Som mennesker blir en hunds kropp sliten etter en lang dag. Selv unge hunder vil bli sår etter en dag med å spille, fotturer eller løpe bort med sine firbente venner. Hvis det er gjort riktig, vil enhver hund ha en lett massasje med jevne mellomrom.

Ifølge undersøkelser, Det er ganske mange svært viktige fysiske og mentale fordeler med hundemassasje, inkludert:

  • økt sirkulasjon
  • lavere blodtrykk
  • Støtte i riktig fordøyelse
  • styrke immunforsvaret
  • rehabilitere slitne muskler
  • redusere smerte og hevelse i musklene
  • Reduser stress og angst

Slik går du inn i Giveaway

Petwell Dog Massage Tool GiveawayFor å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne gratis hundmassasjeverktøy fra Petwell, er alt du trenger å gjøre er:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og legg igjen en kommentar.

Husk at du  som vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Dette kommer automatisk inn i å vinne disse hundemassasjeverktøyene fra Petwell, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 20. juli!

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

Petwell Massage Tools GiveawayAlle fem av produktene som er inkludert i denne giveaway passer godt i hånden din og er behagelig å bruke. La oss ta en nærmere titt på de enkelte hundemassasjeverktøyene som er inkludert i denne giveawayen:

Petwell håndholdt terapeutisk massasjeDe Håndholdt terapeutisk massasje kan brukes til å redusere stress og angst i kjæledyr, fordi det gir flere nivåer av massasje. Denne typen massasjeverktøy kan også bidra til å forbedre sirkulasjonen og forbedre fordøyelsen. Den har fire avrundede knotter som arbeider for å lindre spenning i musklene.

Hver av knappene kan også brukes som et fingerhull for å få tilgang til små områder eller vanskelig å nå flekker. Dette massasjerverktøyet fungerer bra for alle områder av kroppen.

Petwell Dual Point Håndholdt MassasjedrulleDe Dual Point Håndholdt Massasjedrulle er designet for å lindre dyp muskelspenning. Dette ville være et flott verktøy for hunder som har et bestemt sted som ofte gir dem problemer, som hofter eller skuldre. Det er en stor ball i den ene enden og en mindre ball på den andre, så det er allsidig for bruk over hele kroppen.

Den større ballen utarbeider smerten og stivheten forbundet med tett, ømme muskler. Den mindre ballen er flott å bruke på artrittiske områder eller problemer med å betennelse. Hvis du har en hund med leddgikt i hoftene, vil det også fungere godt for å lindre den smerten.

Full produkt gjennomgang: Petwell Massage Tools for Dogs Review

Petwell Back & Neck Reliever Håndholdt MassasjedrulleMed en lignende design, Back & Neck Reliever Håndholdt Massasjedrulle har to spinnende baller som er plassert ved siden av hverandre. Det lindrer muskelspenning og stivhet, og fungerer bra på ryggen, nakken og skuldrene.

Dette er et annet verktøy for hunder som fungerer bra for hunder som lider av leddgikt. Pluss, det er spesielt designet for å beskytte hundens ryggrad som du gir ham sin daglige massasje.

Petwell all-over håndholdt massasje rullerDe All-over håndholdt massasjevals Fungerer bra på noen del av kroppen, bortsett fra de svært små vanskelige steder. Det gir en mild massasje som stimulerer blodstrømmen til leddene og musklene.

Den glatte rullende bevegelsen til ballen i denne håndholdte massasjen er ideell for hunder med betennelsesproblemer eller ledd- og muskelsmerter. Dette er også et flott verktøy å bruke for å få kjæledyrets blodstrømmer og hjelpe henne å varme opp før en konkurranse eller sportsbegivenhet.

Petwell Massaging Groomer de-shedding børsteDet siste produktet vinneren vil motta er Massasje groomer de-shedding børste. Hvis du er spesielt på jakt etter noe for å fjerne alt skurhåret fra hundens frakk, er dette ikke det. Men hvis du vil ha et verktøy for å massere hunden din, og du vet at han også kunne dra nytte av en god børsting, er dette Petwell Dog Massage Tool akkurat det du trenger!

På bildet til venstre kan du se de fire store avrundede knottene som fungerer for å massere kjæledyret ditt mens du børster. De små børstene jobber for å fjerne dødt hår samtidig. Dette er et flott verktøy å bruke med engstelige eller stressede hunder, og det er også det beste alternativet hvis du ønsker å skape eller bidra til å bygge bindingen mellom deg og din hundesamfatch

Slik går du inn i Giveaway

Petwell Massage Tools GiveawayFor å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveaway for disse hundemassasjeverktøyene fra Petwell. Vi kontakter vinneren via Facebook den 20. juli. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Les neste: Fordeler med hundemassasje og hvordan å behandle kjæledyret ditt hjemme

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: petwell dog massage tools premiepakke ($ 75 verdi)