Anmeldelse: andis cordless dog nail grinder review

Hvis du er bekymret for å trimme hundens negler, du er ikke alene. Mange kjæledyrseiere er skremt av tanken på å klippe sine hundens negler. De bekymrer seg for at de ved et uhell vil klippe den raske, forårsaker hunden sin mye smerte. Bruker et verktøy som Andis trådløs nagelkvern er et mer tiltalende alternativ for mange eiere og profesjonelle groomers.

Andis trådløs nagelkvernDet er fordeler og ulemper til å bruke neglelindere, men samlet er de veldig trygge og effektive. Jeg har mye erfaring med kutting av hundespiker, og jeg foretrekker personlig å bruke klippere for bare en grunn - de er mye raskere enn å bruke en grinder.

Grinders filer ned neglen sakte, men for de fleste kjæledyr eiere, verktøy som dette Andis trådløs grinder Føl deg mye tryggere å bruke. Mens det fortsatt er en sjanse for at du kan sende neglen for kort og avsløre den raske, er det mye mindre sannsynlig når du bruker denne typen groomingverktøy. Det tar imidlertid også mye lenger å male spissen av neglen ned enn det gjør for å bare klippe det av.

Grinders gjør også støy og forårsaker en liten mengde vibrasjon på poten. Dette vil forstyrre noen hunder, men med tiden og gradvis trening, vil de sannsynligvis bli vant til det. Likevel vil neglelinene ikke være et passende pleieverktøy å bruke med alle hundene.

Andis Cordless Dog Nail Grinder Review

Andis Cordless Dog Nail Grinder Review

Slik bruker du en hundespiker

Nail grinders ligner en nagelfil for mennesker, bortsett fra at de er drevet av et batteri, og du trenger ikke å flytte dem frem og tilbake. Filen på hodet på grinderen roterer raskt for å sende ned neglen mye raskere enn du kan med en manuell fil.

Grinders er veldig enkle å bruke. Så lenge batteriet er ladet, slår du bare på grinderen, og du er klar til å trimme fidos negler. Av sikkerhetshensyn kan du ikke trykke inn i neglen for fast. Dette vil føre til at filhodet slutter å snurre og kan også forårsake smerte i kjæledyret ditt.

Hold kvernen mot neglen med lett trykk og fil til det spisse spissen er borte. Disse produktene tar mye av gjetningen ut av Trimming Yups Nails.

Andis Cordless Dog Nail Grinder ReviewAndis trådløse nagelkvern

Som du kan se i min video guide ovenfor, var denne neglelakkene designet for å operere veldig stille. Andis er et velkjent selskap i groomingindustrien, og de forstår at den livlige støyen fra de fleste neglelinene vil skremme noen hunder.

Jeg demonstrerer også de to hastighetene - Normal og Turbo. Turbo spinner raskere for å sende neglen raskere. Det kan også være gunstig hvis du bruker dette verktøyet på en stor rasehund med spesielt tykke negler.

Andis Cordless Nail-kvernen veier bare om 1/2 pund, slik at du kan bruke den i svært lang tid uten å lide hånd tretthet.

Andis Cordless Dog Nail Grinder ReviewSom navnet vil foreslå, er denne trimmeren trådløs. Det er en stor fordel over andre produkter. Når du handler for en nagelkvern, bør et trådløst alternativ definitivt på listen din.

Du vil flytte grinderen fra pote til pote og manøvrere den i forskjellige vinkler. Hvis du trenger å bekymre deg for en ledning som kommer i veien, vil det bli ganske frustrerende. I tillegg, å ha en ledning som henger over dem, kan skremme en skummel hund.

ANDIS-trådløse nagelkvernet har et oppladbart litiumionbatteri med en kjøretid på ca. 3 timer når den er fulladet. Det tar bare omtrent 1 time å fullstendig lade batteriet hvis det dør. I tillegg kan du fortsatt bruke grinderen hvis den er plugget inn, noe som er fint hvis du går tom for strømmen i midten av trimming av hundens negler.

Du kan kjøpe denne neglelakkene på Amazon for $ 26.87. Det er sammenlignende med andre små spiker grinders, så jeg vil absolutt anbefale dette som et godt alternativ for enhver kjæledyrseier som leter etter en neglelakk for deres valp. Dette verktøyet kan også brukes på katter eller andre små dyr som krever spiker trimming.

Les neste: 10 Beste Dog Nail Clippers For Grooming Dogs Home

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Anmeldelse: andis cordless dog nail grinder review