Giveaway: andis trådløs nagelkvern ($ 27 + verdi)

Hvis du er bekymret for å trimme din hundens negler, du er ikke alene. Mange kjæledyrseiere er skremt av tanken på å klippe hundens negler. De bekymrer seg for at de ved et uhell vil klippe den raske, forårsaker hunden sin mye smerte. Av denne grunn er Nail Grinders et mer tiltalende alternativ enn tradisjonelle negleklippere for mange kjæledyrforeldre.

Det er fordeler og ulemper til å bruke neglelindere, men samlet er de veldig trygge og effektive. Grinders filer ned neglen sakte, noe som gjør at brukeren føler seg mer komfortabel. Mens det fortsatt er en sjanse for at du kan sende neglen for kort og avsløre den raske, er det mye mindre sannsynlig når du bruker denne typen groomingverktøy.

Du bør vite at det tar mye lengre tid å male spissen av neglen ned enn det gjør for å bare klippe det av. For hunder som Ikke nyt grooming, Å dra ut denne prosessen kan gjøre mer skade enn godt.

Grinders gjør også støy og forårsaker en liten mengde vibrasjon på poten. Dette vil forstyrre noen hunder, men med tiden og gradvis trening, vil de sannsynligvis bli vant til det. Likevel vil neglelinene ikke være et passende pleieverktøy å bruke med alle hundene.

Hvis du tror at en hundespiker, ville det være et passende verktøy for din valp, er Andis Cordless Nail Grinder et flott alternativ! Den er designet for å fungere veldig stille og har 2 hastigheter. Heldig for deg, vi gir en heldig kjæledyrseier sjansen til å Vinn en trådløs nagelkvern gratis!

Slik går du inn i Giveaway

Andis trådløs nagelkvern GiveawayFor å skrive inn denne gratis giveaway for å vinne en Andis nagelkvern, er alt du trenger å gjøre er:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og liker det, legg igjen en kommentar eller del den.

Husk at du  som vår side for å være kvalifisert. Vi har ofte lesere som kommenterer innlegget uten å likte siden, og dessverre vil det ikke gi deg uberettiget for denne giveawayen og eventuelle fremtidige gaveene.

Etter disse trinnene kommer du automatisk inn i å vinne gratis hundemat, og vi kontakter deg via Facebook hvis du er den heldige vinneren. Ikke vent - Giveaway slutter på 1. mai 2019!

Hvis du ikke vinner denne gangen, ikke bekymre deg; Vi vil snart kunngjøre en annen giveaway! Du kan sjekke ut vår forrige giveaways for kjæledyrseiere å se hvilke andre produkter som top-tips lesere har vunnet i det siste. Ikke glem å bokmerke siden og fortsett å sjekke inn for flere gave av gratis hundprodukter som kommer snart.

Gratis hund forsyninger som du vil Motta

Andis trådløs nagelkvern Giveaway

Andis er et velkjent selskap i groomingindustrien, og de forstår at den livlige støyen fra de fleste neglelinene vil skremme noen hunder. Det er derfor de har skapt denne grinderen for å være usedvanlig ganske.

Det har også to hastigheter - normal og turbo. Turbo spinner raskere for å sende neglen raskere. Det kan også være gunstig hvis du bruker dette verktøyet på en Stor rasehund med spesielt tykke negler.

Andis Cordless Dog Nail Grinder GiveawayAndis Cordless Nail-kvernen veier bare om 1/2 pund, slik at du kan bruke den i svært lang tid uten å lide hånd tretthet.

Som navnet vil foreslå, er denne trimmeren trådløs. Det er en stor fordel over andre produkter. Når du handler for en nagelkvern, bør et trådløst alternativ definitivt på listen din.

Du vil flytte grinderen fra pote til pote og manøvrere den i forskjellige vinkler. Hvis du trenger å bekymre deg for en ledning som kommer i veien, vil det bli ganske frustrerende. I tillegg, å ha en ledning som henger over dem, kan skremme en skummel hund.

ANDIS-trådløse nagelkvernet har et oppladbart litiumionbatteri med en kjøretid på ca. 3 timer når den er fulladet. Det tar bare omtrent 1 time å fullstendig lade batteriet hvis det dør. Og du kan fortsatt bruke grinderen hvis den er koblet til, noe som er fint hvis du går tom for strømmen i midten av trimming av hundens negler.

Slik går du inn i Giveaway

Andis Cordless Nail Grinder ReviewFor å gå inn i Giveaway, er alt du trenger å gjøre:

  1. SOM Vår Facebook-side;
  2. Besøk denne giveawassens innlegg og kommentere / dele.

Å gjøre dette vil automatisk gå inn i Giveawayen for en trådløs nagelkvern fra Andis. Vi kontakter vinneren via Facebook etter tegningen. Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev nedenfor, for e-post oppdateringer på kommende gave og varsler om alt vårt nye innhold.

Ikke gå glipp av noen fremtidige gratis giveaways - ABONNERE til vår YouTube-kanal!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Giveaway: andis trådløs nagelkvern ($ 27 + verdi)