Topp # 46: å håndtere hundetreningsproblemer

Trening Din hund kan være en givende opplevelse, Men det kommer også med sitt eget sett med vanskeligheter, frustrasjoner, utfordringer og problemer. De fleste kjæledyr eiere vil vite hva det er som å ha en hund ikke svare på trening uansett hvor hardt du prøver. Dagens podcast gjest er her for å hjelpe oss gjennom denne perioden.

Jessica O`Neill er en kvalifisert hundetrener og oppfinner av flere innovative hundetreningsprodukter på Jwalker. I denne episoden diskuterer vi effektive og ineffektive teknikker og forsyninger til treningshunder, hvorfor noen av dem jobber og hvorfor andre ikke, og hvordan man skal overvinne visse hundetreningsproblemer. Hun gir oss også noen unike tips for å trene våre hundekammerater og fikse visse atferdsproblemer.

Lytt til episoden i videoen ovenfor og finn det fulle podcast transkripsjonen nedenfor. For mer, besøk denne episodenes innlegg på den offisielle TEORI OF DYR nettside.

Å håndtere hundetreningsproblemer
(podcast transkripsjon)

Å håndtere hundetreningsproblemer

Intro: Trening en hund er ganske muligens det mest frustrerende aspektet av å ta vare på hunden din i løpet av livet hans. Det kan være så forverrende å prøve å prøve og prøve, bruke forskjellige produkter, bruk forskjellige metoder, prøv å finne ut hva som fungerer for deg og kjæledyret ditt.

I dag ønsket jeg at noen snakker med oss ​​om forskjellene mellom hundens oppførsel og hundetrening, og forskjellige måter vi kan samhandle med våre hunder for å bidra til å forstå, for oss å forstå dem, og for dem å forstå oss også, til Gjør hundetrening så enkelt som mulig. Det kommer aldri til å være en enkel oppgave. Med noen hunder er det sikkert enklere enn andre. Men det er noe som alltid kommer til å ta tålmodighet og konsistens.

I dag har Jessica O`Neill blitt enige om å snakke med oss. Jessica er eieren og oppfinneren av Jaywalker Dog Harness. Hun har faktisk vært i kjæledyrindustrien i omtrent ti år nå. Hun har virkelig omfattende kunnskap i læringsteori og praksis. Hun liker virkelig å jobbe med kjæledyrseiere for å hjelpe dem å forstå sine hunder mer enn bare å ha høye forventninger. Hun liker virkelig å jobbe med kjæledyrseiere for å hjelpe dem å forstå hunden, for å hjelpe hunden å forstå eieren og gjøre det beste av det bindingen, og å fremme det som følge mens du trener hunden din.

Hun kommer til å fortelle oss mye om trening, men hun skal også snakke om noen av produktene hun er brukt. Jessica, som de fleste av oss, har vært i butikken og sett hundrevis av hundetreningsprodukter og hadde behandlet frustrasjonen om å prøve å velge den beste for kjæledyret ditt. Hun kunne ikke finne det hun lette etter, så hun faktisk bare oppfunnet det produktet hun ønsket. Nå har hun brukt det, selvfølgelig i hennes treningsarbeid, og hun skal fortelle oss litt mer om selve produktet, hvordan hun bruker det, hvorfor hun bruker det, og selvfølgelig, gi oss noen Store tips om å trene en hund og forstå en hunds oppførsel.

En av mine favoritt sitater & # 8212; Det er rett på toppen av hennes nettside & # 8212; Jessica sier, det er ikke hvordan hunden din oppfører seg som bestemmer om du er en god hund eier, men hvordan du svarer på hundens oppførsel som teller.& # 8221;

Jeg tror det er så utrolig. Hva et godt påvirket sitat som vi virkelig kan tenke på, og hver kjæledyrseier kan forholde seg til det.

Så jeg skal la dere høre på alt som Jessica sier, og så hvis du har noen spørsmål, selvfølgelig, kom deg på vår nettside, teorienofepets.com. Jeg vil prøve å svare på eventuelle spørsmål; Jeg kan passere noen spørsmål som du kanskje har for Jessica også, og selvfølgelig på vår nettside, hvis du ser på dette på YouTube eller sjekker det ut på sosiale medier, like under denne videoen er det koblinger til hunden Walker seletøy. Det er Jaywalkerdogharness.com og deretter petintel.com, som er en canin coaching og oppførsel spesialist nettsted som jessica har. Så du kan sjekke dem ut; de er gode ressurser.

Intervju med Jessica O`Neill

Samantha: Så hvordan kom du i gang i denne bransjen? Er det noe du alltid har ønsket å gjøre? Gjorde noe skje for å få deg til å komme inn i den?

Jessica: Det er et utmerket spørsmål, fordi jeg vokste opp med hunder. Så jeg vokste opp med en haug med dyr rundt meg hele tiden, og jeg gikk gjennom, som et barn, alt fra avl til å ha akvatisk, og selvfølgelig omgitt av en pakke med hunder til enhver tid. Så jeg hadde alltid en kjærlighet til dyr.

Jeg jobbet også mye med hester og husdyr, fordi familien vår flyttet til landet, og vi hadde en hobbybedrift, og å være City Slickers, måtte vi lære ganske raskt hvordan å ta vare på disse dyrene. Så det var ganske en opplevelse.

Jeg visste alltid at jeg hadde en kjærlighet til dyr, men jeg hadde også den slags medfølende omsorgsdrift. Så jeg visste at jeg ønsket å jobbe i en industri der jeg hjalp folk, og det var den retningen jeg faktisk gikk, i utgangspunktet, var å jobbe med enkeltpersoner, med mennesker, å gjøre hjerneskade rehab; Jeg jobbet med barn med atferdsproblemer, voksne med utviklingsproblemer, og jobber med eldre som trengte hjelp, og til og med med Diementia og de slags ting.

Så jeg hadde en ganske stor & # 8212; en stor bakgrunn i det menneskelige rike, i alle forskjellige nivåer av menneskers omsorg som kreves. Det var en ganske naturlig segue for meg å begynne å gjøre slike ting, men med dyr.

Jeg visste at jeg ikke ville gjøre dyrene mekaniske; Jeg visste at jeg ønsket å jobbe med dyr; Spesielt med hunder, men dyr generelt; Jeg visste at jeg ønsket å jobbe med dem, for å hjelpe dem, for å oppnå sitt beste selv potensielt.

Samantha: Herlig. Det er flott.

Slik at slags fører til hoveddelen av det vi snakker om i dag, som er forskjellen mellom atferdsarbeid og hundetrening.

Jeg vet at du og jeg snakket i forrige uke, jeg hadde nevnt for deg at det ofte er det jeg hører fra folk, de to vilkårene som brukes utvekslet, som "8212; Vi jobber med atferd, vi trener. Jobber du med atferd? Eller trener du? Fordi de er to forskjellige ting, og det høres ut som om du skjønte det ut ganske tidlig, og så ønsket du virkelig å fokusere på det.

Jessica: Ja. Jeg mener ikke at det er noe galt med å gjøre lydighetstrening og det er mange veldig kule ting du kan gjøre i de forskjellige historien. Jeg personlig besluttet å spesialisere seg i atferdsaspektet.

Hvordan jeg gjør det skillet i vår virksomhet, hvordan vi deler de to, og vi forklarer det for folk, i hovedsak når du jobber med trening eller virkelig jobber med den fysiske & # 8212; Når jeg sier dette eller når dette skjer, gjør du denne tingen, og så er det den konsekvensen, enten en god eller dårlig konsekvens.

Det vi liker å jobbe med er den følelsesmessige siden, og du kan egentlig ikke trene bort en følelse. Sikkert, folk bruker trening med oppførsel problemer med jevne mellomrom og noen ganger er det effektivt; Noen ganger kan du trene en inkompatibel oppførsel; Noen ganger er det en god distraksjon for dyret; Noen ganger undertrykker det følelsene og noen ganger gjør det faktisk verre.

Måten vi kategoriserer atferdsarbeid mot treningsarbeid er forskjellen mellom følelsesmessig og fysisk. Den fysiske og følelsesmessige pleier å være festet. Slik at du kan ha en veldig lydig hund, som også har følelsesmessig bagasje og har adferdsproblemer.

Som faktisk er ni av ti av klientene som jeg jobber med, har virkelig godt trente hunder; så de er super smarte. Det er ikke uvanlig for meg å høre fra klienter som de var stjernen i deres lydighetsklasse. Oppførselen i trening er så delt i den forbindelse.

Samantha: Ja, absolutt, jeg er enig. Jeg tror som du sa, de følelsene er noe jeg tror mye kjæledyrseiere slags overse. Vi antar bare at våre hunder plager sine haler og de er glade for å se oss når vi kommer hjem, og så må de bare være litt av et lykkelig, veljustert dyr generelt.

Det er ikke med mindre noe er veldig alvorlig galt, som kanskje hunden din er veldig syk, og du merker det er merkbart annerledes i atferd, som ikke føler meg bra og snill å være sløv og legging rundt, hvor de tenker på følelser.

Men når du jobber med hunden din sammen som et lag, trening eller kanskje en sport eller det er mange ting som eierne gjør med sine kjæledyr, er det også følelser å tenke på det også. Kan du snakke om det litt?

Jessica: Absolutt.

Så her er et veldig godt eksempel som jeg hører hele tiden. For eksempel, hvis du har en hund som kanskje reagerer på andre dyr eller folk når de er utenfor å gå, en av de vanlige tingene & # 8212; Og dette har en tendens til å være en menneskelig standard & # 8212; & # 8220; sitte.& # 8221; Vi forteller at våre hunder skal sitte.

Så det jeg har begynt å gjøre er at jeg sier til mennesker, og din hund sitter, så føler du at hunden har oppnådd hva det er du som han skal gjøre?& # 8221; Og de sier ja.

Jeg sier & # 8212; Ok, så oppførselen til å sitte er der. Hva skjer følelsesmessig akkurat nå? La oss se på hunden din, hvordan ser de ut, hvordan føler de seg? & # 8212; slik at du kan få sitten, men elevene er utvidet, ørene er tilbake, det er tetthet i musklene, det krøller rundt munnens hjørner. Noen ganger er det en skjelving i kroppen; Det er så mye spenning der inne.

I hovedsak, hva vi vil si er & # 8212; Jeg bryr meg ikke om hunden sitter, eller ligger ned, eller står på hodet; er hunden rolig?

Så i stedet for å se på det & # 8212; & # 8220; Du må & # 8220; Sit & # 8221; å si hei til en annen hund, eller du trenger å & # 8220; Sit & # 8221; Når en annen hund er der & # 8212; Det vi faktisk vil lære dem, er, du må være rolig når en annen hund er der.

Så om de vil at den andre hunden skal gå bort eller komme nærmere, er oppførselen som vi faktisk hva vi vil, roen. Så vi vil faktisk ha følelsen av ro.

Som kan se annerledes ut i forskjellige hunder. Men når du har en veldig godt trent hund, og du forteller dem å sitte det menneskelige begynner å tenke på & # 8212; Jeg har oppførselen; Jeg har hundens sittende; Nå kan de gå og si hei eller nå kan vi flytte forbi og # 8212; Men hva som skjer internt er viktigere.

Så det er der vi begynner å se på det. Ofte når jeg jobber med klienter, sier jeg ta dine lydighetsanvisninger og kast dem ut av vinduet for akkurat nå. Det er ikke nødvendig. Jeg bryr meg ikke om en hund er på 5 ben, 4 ben, 2 ben, 1 ben eller forhøyet i luften hvis det er det som gjør dem rolige. Du vet. Og vanligvis er det atferd som går sammen, så vi kan sikkert se at & # 8212; Vanligvis hvis hunden er rolig, vil de ha treg, myke muskler, så det har en tendens til å bety å sitte eller ligge i en avslappet stilling. Så hver hund ser litt annerledes ut når de er avslappet & # 8212; Halevognen vil være annerledes når det er avslappet på en hund enn på en annen hund og ørevogn og så videre og så videre.

Så vi får folk til å undersøke og # 8212; Hvordan ser hunden min når han er rolig og tenker?

Samantha: Jeg tror det er veldig viktig at du understreker det. Jeg tror som eiere en av de beste tingene vi kan gjøre er rett og slett å bare observere hunden din, og om du får dem fra en valp, og du ser på dem som vokser og blir hunden som de skal være eller om du adopterer En redning som allerede er 3 eller 4 år, bare tar deg tid til å observere og merke hva som er typisk normal oppførsel for hunden min, og hvordan ser han ut når han er opprørt; hvordan ser han ut når han er redd; hvordan ser han ut når han er glad.

Som du sa det er annerledes i hver hund, og jeg tror at det ikke er noe som mange eiere forventer, spesielt nye eiere som har den generaliseringen av & # 8212; alle hunder slags handling det samme & # 8212; som er veldig usann.

Det er en viktig del av å være en hund eier, bare observere, tilbringe litt tid med hunden din, bli kjent med sine normer så langt som atferd går.

Jessica: Og dette er et perfekt eksempel på hva jeg snakket om tidligere. Hvordan jeg ikke ønsket å gjøre hundene mekaniske. Jeg visste litt om trening på den tiden, og jeg visste at de fleste hundene, den jobben som trenere gjorde, skulle gjøre dem hæl og sitte og gå og kom og vente og alle disse tingene.

For meg, det gjorde ikke noe om om de var en tomme ved siden av meg eller bak meg eller foran meg. Det gjorde egentlig ingen rolle hvor hunden ble plassert. Hva gjaldt meg var at hunden min var avslappet og følger kroppen min, og at båndet er løs, og at vi ikke kjemper eller sliter, og at de ser på meg for retning.

Så da jeg begynte å tenke på det, det er hvordan ideen om å jobbe i atferdsreisen kom til meg. Og virkelig den enkleste måten å beskrive den på er & # 8212; Jeg er en oversetter. I hovedsak ser jeg på hunden, jeg hjelper eierne til å forstå hva det er at hunden kommuniserer dem. Og så tar jeg hva det er eierne vil kommunisere med sine hunder, og jeg gir dem en måte som de kan gjøre det.

Så selv noe så enkelt som kroppen rister. Så en kropp riste hvor hunden & # 8212; og jeg snakker ikke om en skjelv; Jeg snakker om en full shake, rist, risting & # 8212; Når hunden rister hele kroppen sin, er det en indikasjon på at de tar spenning ut av kroppen. Dette er en belønelig oppførsel. Dette er en oppførsel som vi ønsker å oppmuntre. Folk tenker ikke på det.

På den andre siden er hunder med riper og nysing. Folk tenker hele tiden & # 8212; hunden min har allergi. Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger jeg har gått til noen hus de sier & # 8212; Å, han har nettopp blitt allergier, han gjør det alltid. Og jeg må forklare dem, nei det er faktisk adrenalin. Når huden føles kløende, kommer blodet til overflaten, og du får denne skrape oppførselen, noen ganger ser ut som de gnager på et stykke corncob og så blir du nysing fordi det kinner bihulene.

Dette er alle indikasjoner på adrenalin. Det er ikke atferd du vil belønne. Så du vil ikke si & # 8212; Åh, bra, du har jobbet opp nå, du kan leke med vennene dine. Eller bra, du har jobbet opp nå, det er på tide for oss å ha et spill.

Det er ikke den typen oppførsel du vil belønne. Du vil belønne når de strekker kroppen ut og de beroliger musklene sine ned, de tar spenning ut av kroppen deres og # 8212; de er atferdene du vil belønne.

Samantha: Veldig interessant. Det er en stor analogi som du bruker, at jobben din er mer av en oversetter. Og jeg tror det er en fin måte å forklare atferd på. Og fordi du er en behaviorist og ikke nødvendigvis en trener hele tiden, noen ganger er du den oversetteren og så er det slags & # 8212; Du er det stykket først, og da kan du begynne å jobbe med treningen, når du finner ut hva som faktisk skjer.

Så det er en veldig fin måte å si det slik at resten av oss kan forstå det.

Jessica: Yeah. Og det er en veldig god trening for lytterne. Virkelig tenk på hva du vil at hundene dine skal gjøre i en bestemt situasjon. Så tenk på situasjonen hvor hunden din oppfører seg på en måte som du ikke liker. Og slags tenk på deg selv & # 8212; Vel, hva vil jeg at han skal gjøre.

Mesteparten av tiden da jeg spør det spørsmålet, sier de & # 8212; Vel, jeg vil at han skal sitte, eller jeg vil at han skal ligge.

Men det er egentlig ikke det du vil at de skal gjøre. Det du vil at de skal gjøre, er å være komfortabel i det scenariet, eller å frigjøre fra det objektet, eller å være oppmerksom på.

Så, hva du virkelig må tenke på, er ikke akkurat som & # 8212; hvilken posisjon du vil ha ham i & # 8212; Men hvilken oppførsel vil du ha ham engasjert i; Hvordan vil du at han skal føle om dette? Og så hva slags ting kan du gjøre for å markedsføre det?

Så det er virkelig en annen måte å se på den

Samantha: Yeah. Det er en annen måte å se på den. Jeg tror det er en tilnærming som de fleste kjæledyrseiere ikke tar. Så jeg er glad for at du peker på det.

Så la si at vi er på det tidspunktet. Du har trodd det gjennom; Du vet hva du vil at hunden din skal gjøre; Du har funnet ut slags atferdsaspektet av det, og nå går du fremover på treningen.

Jeg får mange spørsmål fra lyttere som lurer på produktene de bruker. Fordi når du går til dyrebutikken og det er denne lille treningsgangen fylt med alle de tingene du kanskje trenger å trene hunden din, er det hundrevis og hundrevis og hundrevis av forskjellige produkter der ute.

Så for lyttere som bare lytter på iTunes på vår nettside, har jeg bare gitt en kort liten bakgrunn om deg og dine firmaer og en av de tingene du har gjort, er skapt noen veldig gode treningshjelpemidler for kjæledyrforeldre å bruke. Så kan du fortelle oss litt om hvordan de kom til? Fordi jeg forstår at du leter etter noe du ikke kunne finne på markedet.

Jessica: Du har det. Og min godhet, jeg har vært på den siden av det; Jeg har prøvd alt på markedet. Så jeg har mine favoritter helt. Men prosessen med å prøve å bestemme hva du bør bruke og hva du ikke bør bruke, er en tøff.

Her er noen ting du kan tenke på og spørsmål du trenger å spørre når du ser på produkter som skal brukes av hunden din eller hjelpe deg med å håndtere hunden din. Du vil virkelig begynne å se på komfort; Du vil sørge for at dette er noe som er behagelig for hunden din å bruke, å ha på seg. Fordi hvis det ikke er, skal du engasjere seg i denne hele andre protesten av & # 8212; Nå sliter vi med å få noe på hunden som han egentlig ikke liker.

Og så igjen å gå tilbake til denne oppførselen, hvis du prøver å bruke det verktøyet for å ha en god samhandling, og hver gang du bruker det verktøyet, er det ubehagelig, har du faktisk begynt å gjøre den følelsesmessige tilstanden annerledes enn du vil ha det å være i den situasjonen. Så det er en ting.

Sikkerhet, selvfølgelig er en annen ting å se på. Er dette verktøyet som hjelper deg med å fremme sikkerhet for hunden din og for folk som er rundt hunden din? Så, offentlig sikkerhet.

Den neste tingen du vil se på, er kvalitet. Så når du sender pengene dine, er det åpenbart enkelt å bare velge basert på prispunkt. Så det er lett å bare gå til & # 8212; Vel det er den billigste; Jeg skal ta det.

Men vanligvis, og ikke hele tiden, men typisk pris og kvalitet har en tendens til å gå hånd i hånden. Så du vil sørge for at du ser på kvaliteten på produktet. Og enkle ting, som hvordan det kommer til å føle seg. Og igjen går tilbake til trøst på hunden din og den slags ting.

Selv med leker. Du vil se på hvor lenge er dette å vare. Skal det ha stykker som kommer til å komme fra hverandre? Er hunden min å svelge dette? Skal det være et gigantisk rot, og nå skal vi være i en konfrontasjon der jeg skal prøve å ta den bort fra ham eller rense ting opp etter å rive det fra hverandre og # 8212; Du vil ikke kjøpe produktene som faktisk skal skape problemer for deg. Det er ikke ideen.

Så det er noen ting å se på sikkert.

Det siste, og etter min mening er den viktigste delen av dette, spesielt hvis det er et håndteringsverktøy & # 8212; Hva er det å fortelle hunden din? Hvilken informasjon, hvilken tilbakemelding er dette å gi dyret ditt?

Dette er en del av grunnen til at Jaywalker, mitt firma, Jaywalker og Jaywalker-sele ble født.

Fordi jeg hadde en veldig vanskelig tid på å prøve å finne produkter for å anbefale til mine klienter.

Fordi & # 8212; Du må kunne ha verktøy som skal hjelpe deg med å oversette informasjonen du vil ha hunden, og hjelpe hunden til å oversette informasjonen tilbake til deg. Du vil ikke legge til noen unødvendige ting der inne som skal skape følelsesmessig bagasje.

Så det vi så på var et verktøy som skulle (A) igjen, vær behagelig; (b) har høy kvalitet; (c) sikkerhet; og (d) funksjon.

Så vi ønsket at det skulle kunne kommunisere riktig. Og en av de største problemene når vi går, som alle vet, er den frigjøring.

Du går langs & # 8230; Og det skjer for menneskene også. Og dette er en annen ting som vi kom opp med var verktøyet belte. Fordi ikke bare gjør hunden løsnere, men vi har en tendens som håndterer. Enten det er vi er på våre telefoner, eller vi bare nyter utsikten, og vi glemmer at vi skal gå sammen.

Så vi virkelig ønsket å skape et produkt som skulle fremme det engasjementet i handleren og hunden.

Så hva vi gjorde med Jaywalker var vi forsket først og fremst, hvordan kroppen fungerer på en hund. Og vi ønsket å sørge for at vi skapte et produkt, igjen, i det sikkerhetsrangene, som ikke skulle forårsake problemer på luftrøret eller problemene på skulderen sener.

Så vi fant det perfekte stedet hvor vi kan passe, over brystet som virkelig er der et krageben ville være på en hund, så det er høyere opp om en tomme mer der en krage ville passe og høyt nok til at det ikke kommer til begrense bevegelsen.

Ideen her & # 8212; igjen var komfort og # 8212; er ikke å begrense bevegelsen. Vi prøver ikke å holde dem fra å flytte; Vi prøver å vise dem hvordan de skal bevege seg og hvor de skal flytte.

Så vi reiste opp på toppen, vi sørget for at brystbelten var hyggelig og høy. Vi brukte virkelig myk tubular webbing som skulle være i stand til å mugge med kroppen som å ha på seg et godt par sko som føttene dine blir komfortabel i og deretter form til kroppen din. Og så legger vi disse vedleggene på hver side, så et menneske kan velge jeg vil gå til venstre eller høyre og de kan klippe hunden på siden de vil gå på.

Denne virkelig fantastiske tingen skjedde da vi startet prototyping. Når hunden ble trukket fremover, ville det vende seg tilbake mot eieren. Så hele eieren måtte gjøre var å stoppe eller ta et skritt tilbake og hunden ville reengage med dem og vi gikk og # 8212; Holy ku dette virker virkelig. Fordi nå går hunden & # 8212; Jeg vil virkelig det.

Vel når jeg drar for å gå dit, vender jeg tilbake og ser på eieren min, og det gir en eier mulighet til å si & # 8212; jeg liker det.

I hundens oppførsel og trening har du 1 til 2 sekunder å belønne eller straffe oppførsel. Så i dette øyeblikket er det som skjer, de går på denne måten, de kommer tilbake, nå får du det eneste øyeblikket der de er reengaged med deg. Så om du vil bruke godbiter som er det jeg vil anbefale, hvis du har en hund som er veldig miljømessig fokusert, kan du belønne med en matbelønning.

Eller, selv bare ved å gå videre igjen etter at hundene reengage med deg, har du nå belønnet dem ved å gi tilgang til miljøet. Så uansett er du nå givende venden rundt og reengaging, i motsetning til å forsøke å straffe trekking.

Så vi snudde det rundt, både figurativt og bokstavelig talt. Slik at det nå endret måten du går med hunden din.

Det gir deg også mye kontroll. Hvis du prøver å gå gjennom styrken på hundens kropp, skal du gi dem mer makt. Og faktisk vil det faktisk fremme å trekke seg videre. Fordi de skal si & # 8212; Når jeg føler motstand, må jeg trekke gjennom det.

Hvis du går til siden, kan du avringe det momentumet og du snu det tilbake mot deg. Så du kommer ikke til å være i situasjonen der du må slite.

Samantha: Åh.

Jessica: Så den neste delen av den var å feste den hunden til mennesket. Mennesket følte seg tilkoblet. Og det er her verktøybelteet kom inn. Så vi legger dette verktøyet belte på det menneskelige og håndfri gange var ikke noe nytt, men vi hadde følt at håndfrie walking belter ikke hadde helt dekket alle basene.

Så vi skapte dette virkelig fantastiske håndfrie belte som gjorde en rekke forskjellige ting som jeg vil forklare.

Så i utgangspunktet hva vi gjør nå, sier faktisk til menneskene og # 8212; bruk kroppen din.

Hvis du drar tilbake med armene dine, er armene våre så forvirrende for en hund. De har ikke lemmer som beveger seg slik & # 8212; Jeg kaller dem ape armer.

Vi flytter våre lemmer rundt som gal. Og du forteller hunden din & # 8212; Flytt denne måten, flytte den måten, gjør opp, gå ned, løgn, løft på bakbenene dine og # 8212; Vi gjør alt dette veldig rare ting som er så forvirrende for hunden, som til slutt lærer de bare å ignorere det.

Så ved å faktisk sette et belte på menneskene kjernen og fortelle dem å bruke kroppene sine, har vi forandret måten som mennesker leder sine hunder.

Så jeg ønsket å fortelle deg de tre forskjellige tingene som verktøyet gjør.

Samantha: Ja, absolutt.

Jessica: Vi kaller det de tre i ett verktøy. Den har et lite klipp på foten av verktøyet belte som du kan unclip og la den delen på hunden din når du er i parken eller la dem få fri tilgang. Det gjør det veldig enkelt å ta tak i hunden din og koble til beltet ditt uten å måtte smelte rundt med klippene som er på slutten av båndet. Det var en ting vi la til.

Den neste tingen vi la til i var en rask utgivelse fra beltet ditt, for selvfølgelig kommer det til å være tider, og forhåpentligvis møter de fleste ikke dem, men det kommer til å være tider hvor du kommer i trøbbel og du virkelig trenger bare å løsne raskt fra hunden din. Hvis du komprimerer begge sider, vil den koble fra.

Samantha: Å, det er en fantastisk sikkerhetsfunksjon.

Jessica: Det er en sikkerhetsfunksjon, du har det. Det er akkurat det det gjelder.

Samantha: Absolutt.

Jessica: Det lar deg også koble fra og gi båndet ditt over til noen. Så som du tar av beltet, kan du raskt koble fra og hånden din bånd. Så du trenger ikke å koble fra akkurat når du er i trøbbel. Hvis du ønsket å & # 8212; Og jeg gjør det hele tiden med min mann & # 8212; & # 8220; her kan du holde ham & # 8221; & # 8212; Jeg kobler bare tilbake, hånden leien over til mannen min, slik at jeg kan gå og en tendens til en av våre barn.

Dette gjør det mulig for oss å raskt bytte ut uten å måtte ta hele beltesystemet av.

Det kommer også med sikkerhetsbelte. En annen ting som jeg hørte fra klient tilbakemelding hele tiden var bilen ting. Jeg hadde faktisk en klient hvis hund, dessverre da hun åpnet døren for å få dagligvarer, så en ekorn, boltet og ble rammet av en bil. Det var veldig traumatisk og jeg er sikker på at det ikke er den første gangen som har skjedd.

Samantha: Absolutt, dessverre.

Jessica: Så vi legger setebeltet i. Slik at du kan unhook fra beltet ditt og bare koble til setebeltetheren din. Og nå er hunden din festet; Han kommer ikke til å hoppe ut av vinduet eller ut døren når du får dagligvarer ut av bilen; Han kommer ikke til å hoppe frem og tilbake fra forsetet til baksetet. Så det kommer også med det.

Så den siste tingen vi la til i, var denne muligheten til å ta av beltet og koble det til båndet og ha en lang linje. Lange linjer er fantastiske for arbeidsadferd og for trening. Alle som jobber i treningsverdenen, vil definitivt være enige om at lange linjer er avgjørende. Det gir deg muligheten til å raskt overgå til å ha en lang linje.

Samantha: Wow, det er utrolig. Og selvfølgelig sjekket jeg ut nettstedet ditt. For noen som lytter som ønsker litt mer informasjon, er de rett under podcastene, hvis de lytter på YouTube eller sosiale medier eller noe sånn og er tilgjengelig på nettstedet vårt også. De kan bare klikke og sjekke det ut fordi du har flere nettsteder.

Selvfølgelig sjekket jeg ut produktene før jeg snakket med deg, og det var det første jeg la merke til, den slags stod ut til meg. Du sa hendene gratis turgåing er ikke en ny ting, men allsidigheten du tilbyr, er definitivt noe som andre ikke gjør det.

Jessica: Ja takk. Vi har virkelig jobbet hardt for å lytte til folk, for å ta sin tilbakemelding og å lage produkter som virkelig skal hjelpe dem. Og igjen, alt som vi utvikler er designet for å gjøre kommunikasjonen mellom eieren og hunden enklere og enklere.

Vi ønsker å flytte med hunden din gjennom hele livet ditt og fellesskapet ditt og ditt nabolag en enklere øvelse. Dette er alle de tingene vi tok hensyn til i å designe et produkt. Og igjen, dette er ikke noe jeg våget i med vilje. Det var ganske tilfeldig.

Samantha: Det synes å være slik det skjer.

Jessica: Jeg vet, ikke sant? Vi mente ikke å lage en produktlinje, og nå måtte jeg lære å jobbe med en symaskin, slik at jeg kunne gi tilbakemelding til meg selv, og jeg hadde aldri eid et strykejern i hele mitt liv. Så det var en interessant prosess.

Det har vært ganske eventyr, og det er virkelig et produkt som vi er veldig stolte av, fordi det er noe som manglet og nødvendig.

Samantha: Og det som jeg liker, er at du visste å gå inn i dette, du jobbet med hunder før på oppførselen og treningsnivået. Du visste at som en kjæledyrseier, går du inn i en dyrebutikk, det er ekstremt overveldende, spesielt for en ny kjæledyrseier. Men jeg tror trening er noe som er unikt i kjæledyrindustrien i motsetning til å si, grooming produkter.

Hvis du har en hund, og du trenger visse groomingprodukter til hunden din, og de er ganske bra for hundens liv, med mindre han får en slags hudtilstand, du er ganske god med samme type børste, den samme typen av sjampo, uansett.

Men med trening endres det i stadiene av hundens liv, og det endres også i det du gjør. Hvis du bestemmer deg, kanskje for eksempel, går noen fra jobben, og de har en hund som i mange år hadde fått grunnleggende lydighetsarbeid og nå plutselig er de pensjonert. De vil ha noe mer. Kanskje de begynner å gjøre smidighet eller konkurrere og noe sånt. Det er definitivt noe som, noen visse ting du skal trenge et bånd, uansett hvilken alder som hunden din er, men noen av disse treningsverktøyene kan endres, og du skal kjøpe nye ting hele tiden gjennom hunden din `s liv. Så det er ikke noe du finner ut en gang, og du har det, og du er god. Det er en veldig overveldende ting for kjæledyrseiere.

Så det faktum at du visste at du forsto at du visste de tingene du burde være på utkikk etter, komfort, sikkerhet, den slags ting. Og selvfølgelig, også du holdt i tankene & # 8212; Vi er alle på et budsjett. Når du trenger noe som er rimelig, er prisen noe som mange kjæledyrseiere ser først.

Så for å holde produktene rimelige, men også gjøre dem av høy kvalitet jeg tror det er viktig, for resten av oss som forbrukere, spesielt.

Jessica: Absolutt.

Igjen, går tilbake til denne ideen om allsidighet. Vi har vært & # 8230; Mange av de som selger våre produkter, forteller vi dem & # 8212; Du trenger ikke å selge dette produktet bare til en hund som trekker. Det er et utmerket verktøy for å kommunisere for enhver hund, enten de trekker eller de ikke drar; Det gjør hele prosessen mye, mye lettere. Folk, vi finner mer og mer, bruker den til jogging, for sykling; de bruker det til smidighet; de bruker det til svømming.

Så vi ser at produktets allsidighet virkelig kommer ut på de forskjellige måtene som den kan brukes, og de forskjellige livsstadiene.

Vi legger også sammen et produkt som & # 8212; Først har vi et stort størrelsesområde & # 8212; Men på toppen av det har vi også disse, det vi kaller forlengere. Så i hovedsak, produktet & # 8230; Alle hundene er ikke like. Så hvis produktet ikke passer til hunden din slik at den skal, kan du bruke en forlengelse for å øke omkretsen. Han kan ha en veldig liten bryst, men en veldig stor girthet. Så du kommer til å trenge den små middels størrelse, over brystet, hvor de faktiske funksjonskomponentene er, men da må du komme over en stor ribbe bur. Slik at du faktisk kan få en forlengelse som vil gjøre produktet nøyaktig riktig passform for hunden din.

Så vi har forsøkt å skape forskjellige ting som gjør det mer allsidig for dem, og vi prøver å lage en linje; alt fungerer sammen godt. Så vi skaper en linje som er nesten som en bygnings-din-egen & # 8212; Hva er det du trenger; Hvilke problemer prøver du å løse. Hvordan trenger du å bruke dette verktøyet & # 8212; og deretter sette sammen en pakke for dem eller et system som skal hjelpe dem med å engasjere seg i de forskjellige aktivitetene de vil engasjere seg i.

Samantha: Yeah. Du snakker med noen som helt forstår det. Jeg har hatt boksere i mange, mange år. Før jeg var gift, var min første hund da jeg var ute på egen hånd, en bokser, og jeg hadde boksere i mange år. Min mann elsker også boksere, så vi har også hatt boksere sammen.

Byggingen av en bokser er veldig unik. De har den dype brede brystet. Hvor resten av dem er slags petite. De har en mer petite midje og nakken er ikke en stor, bred nakke.

Så vi har hatt problemer i de siste å finne produktene, seler spesielt, og klær som ville som ville passe våre hunder riktig, fordi de er proporsjonert annerledes enn andre raser. Og boksere er ikke de eneste, men det er den som jeg vet at jeg jeg personlig har hatt erfaring med.

Så, det er veldig fint for meg å se på noe og ikke ha å si & # 8212; vår hunds slags rett i mellom mediet og det store; Hvis jeg får den store, kan det være litt for stort; Hvis jeg får mediet, kan det være litt for lite; hva skal vi gjøre? Skal vi se etter et annet merke?

Vi har gjort det med mange forskjellige produkter. Vi har slags spilt det spillet.

Jessica: Yeah.

Samantha: Så å se på et produkt og tenk / # 8212; Du vet hva, vi kan få dette, og vi kan legge til Extender fordi hennes bryst er mye dypere enn det vi forventet & # 8212; eller hva saken kan være. Det er noe jeg finner verdt pengene for oss. Det er ikke det gjette spillet.

Vi har prøvd seler før det var stramt i brystet og så løs på nakken, så det er ikke behagelig for henne. Det gjør meg nervøs og tenker at de skal vri ut av det. Hvis du setter det slik at det er strammere på nakken, så er brystet løsere, uansett, og du bare bekymrer deg for at det er & # 8230; Uten riktig passform, er det virkelig nerve-racking for en kjæledyrseier som tenker, enten det kommer til å skade dem, eller de skal kunne komme seg ut av det.

Så, jeg elsker det også. Det er et flott poeng som du gjorde om allsidigheten.

Jessica: En ting som virkelig mangler at vi kom over også med produkter & # 8212; Og igjen snakker du om noen som går inn i en butikk og ser på denne gigantiske muren av ting og går, og hva velger jeg?& # 8221;

Så, en ting vi fant utrolig mangler, er støtte. Vi vil virkelig gi støtte til folk; det er vår primære virksomhet; Vi har startet atferdsrådgivning. Så, vi vil gi støtte til folk. Og produktet utfyller det, egentlig.

Og hva som skjer når brukeren kjøper en av våre produkter, er vi virkelig, virkelig investert i deres suksess. Så det er noe som er roman, tror jeg, i dette rike & # 8212;

Samantha: Absolutt.

Jessica: & # 8212; Og hvis du kan finne produkter som har støtte bak dem, er du i en god posisjon. Jeg vet at jeg har hørt om en rekke anledninger jeg er tilgjengelig via Facebook Messenger; Vi har to forskjellige Facebook-grupper som går for brukere. Og vi er tilgjengelige via telefon og via e-post, og noen ganger får jeg til og med samtaler. Og jeg vil snakke med noen. Så hvis de har en vanskelig tid ved hjelp av produktet eller montering av produktet, vil du sørge for at det er vellykket for alle involverte. Fordi til slutt på slutten av dagen, er det egentlig ikke om et produkt. Det handler om et resultat, og det er om å løse problemet.

Og jeg tror at det er saken som mye av tiden mangler fra våre leverandører, til våre salgsprodukter, til våre produsenter og ting. De skjønner ikke at produktet egentlig ikke er det de lette etter, de lette etter en løsning.

Så det er noe å huske på. Løser produktet problemet?

Samantha: Absolutt, jeg setter pris på at du nevner det. Fordi det er noe jeg tror det er overveldende til mange kjæledyrseiere & # 8212; Er de kanskje nødvendigvis ikke vet hvilket produkt å velge og tilknyttet Pet Butikk kan ganske mye hjelpe deg med det. De blir informert om produktene, hva de gjør, hvilken type oppførsel eller hund som de skal jobbe best for. Så du kan finne det svaret eller kanskje til og med med bare litt forskning på nettet.

Men å ha den støtten, tror jeg en ting som alltid stikker ut til meg, en av de hyppigste tingene jeg hører er at kjæledyrforeldrene jobber for en liten stund, og de begynner å bli veldig frustrert og overveldet med trening, spesielt hvis du har en ny valp eller du har en redning som kanskje har noen atferdsproblemer som du trenger å jobbe gjennom.

Det er ikke noe som skjer over natten; Det er ikke engang noe som skjer over et par netter. Det er noe som tar uker og uker med arbeid, og du må være konsistent med det. Og jeg tror noen ganger kjæledyr foreldre trenger bare å høre det. At du ikke nødvendigvis gjør noe galt / # 8212; Kanskje du trenger et annet produkt, men for det meste gjør du alt riktig. Det du trenger er et lite råd og en liten veiledning på treningsdelen, og du trenger bare å holde fast i det. Så det er virkelig jeg tror viktig.

Og det er noe viktig som du sa. Med de større selskapene og masseledere som vi nå har, får du ikke det. Hvor mange ganger har du hørt noen si & # 8212; Vel, jeg kjøpte dette, det fungerte egentlig ikke, eller jeg kunne ikke finne ut det. Jeg ringte selskapet og jeg var på vent i en halv time, og så hang jeg bare opp, eller jeg sendte dem en e-post, men du vet at det har vært to uker, og jeg har ikke hørt tilbake fra dem eller hva som helst som det kan være.

Men å ha den sikkerheten og vite at kundeservice er der, og støtten er det bare for å hjelpe deg med å bruke produktet til det beste av sine evner, er det veldig viktig at jeg tenker fra et forbrukerens synspunkt.

Jessica: Ja. Og du vet, du rørte på noe der jeg ville elske å utdype seg på, som er & # 8212; mye av tiden du snakker om å være trygg på at du gjør de riktige tingene. Og noen ganger, det jeg finner er at folk jobber altfor hardt enn de trenger å jobbe for å oppnå det de trenger for å oppnå.

Så, la meg forklare det. Fordi mye av arbeidet som folk gjør for å prøve å oppnå en oppførsel, hvis de bare ville stoppe og være tålmodig og gi hunden mulighet til å tenke gjennom og utføre. Det er bare så mange valg som de kan gjøre, og til slutt vil de lande på den rette.

Så, jeg har virkelig en regel med kunder. Du kjemper ikke med hunden din. Og jeg har den regelen, du vet, selv med mine barn. Jeg har fire barn.

Samantha: Ja, ja.

Jessica: Jeg har den regelen som & # 8230; Vi prøver & # 8230; Vel, selvfølgelig gjør alle alltid feil fra tid til annen, men vi prøver ikke å kjempe.

Så, hvis jeg finner at min tretten år gamle er virkelig utkoblet og ikke i en situasjon der de lytter, er det ikke noe poeng på å fortsette et argument, fortsetter å forklare, fortsetter å prøve å undervise. Hvis de er følelsesmessig utkoblet, hvis hunden er slått av fra deg, må du slutte å snakke, slutte å kjempe; Du må prøve en annen måte.

Så folk jobber virkelig, veldig hardt når de noen ganger ikke trenger å. Noen ganger virkelig hva de trenger å gjøre er å stoppe og å lytte, og å være oppmerksom, og å være tålmodig.

Så de er de to meldingene jeg ender med å sende til folk hele tiden, er & # 8212; Se, nummer ett, du gjør ikke noe galt; nummer to, du jobber bare for hardt. [hund bjeffer] og det er min coon-hund fra bakgrunnsrøret i.

Men ja, du vet, du jobber for hardt. Du trenger ikke å jobbe så hardt. Bare gi dem et sekund, fordi de trenger å lære og de trenger å ta deg tid til å absorbere informasjonen.

Så de er de to meldingene, absolutt. Du gjør ikke noe galt. Du jobber bare for hardt, og ingen ønsker å jobbe hardere enn de trenger.

Samantha: Ja absolutt. Jeg kunne ikke enig mer. Jeg tror det er fantastisk, og jeg elsker at du har tatt det du vet om hunder, hva du vet om hundeeiere, hva du vet om å ha kjæledyr i din egen og din egen førstehånds erfaring, og du har opprettet denne linjen.

Jeg håper å se flere produkter kommer i fremtiden, som også er basert på de samme typen prinsipper. Jeg er spent på å følge deg. Jeg håper at vi har fått våre lytterne begeistret for det også. Jeg er positiv at det er folk som lytter som trener en hund, eller skal trene en hund, eller fortsatt jobbe med en hund som de har trent for en stund.

Så, den andre tingen som jeg vil nevne også, er at hvis noen har noen spørsmål, kan de passere de sammen til meg, og jeg vil gjerne snakke med deg og få oppfølging besvart eller noe sånt.

Hvis noen lytter akkurat nå og tenker & # 8212; oh min gosh dette er meg og hunden min, og vi har hatt disse problemene og kanskje & # 8230; Jeg gjør ikke noe galt & # 8212; Send inn en e-post, og vi vil gjerne svare på det.

Jessica: Absolutt, og vi er også tilgjengelige for å gjøre telefonkonsultasjoner for folk som ønsker en liten bit av en vurdering eller for å hjelpe dem med å komme seg på rett spor i vår region, og i vårt større Ottawa-området gjør vi Hjem Konsultasjoner.

Samantha: Å det er fantastisk

Jessica: & # 8212; og definitivt produktsupport er inkludert i produktet ditt. Så vi sørger for å hjelpe folk som har bestemt seg for å ta det skrittet og endre måten de beveger seg og lever med hunden med noen av våre produkter. Vi liker definitivt å hjelpe, og vi er tilgjengelige.

Menneskelig følelse innpakket i våre hunder.

Jeg vil fortelle folk at hundens oppførsel, hvordan hunden din oppfører seg, representerer egentlig ikke om du er en god hund eier eller ikke. Det er hvordan du svarer på den hundens oppførsel som faktisk bestemmer hvor bra av en eier du er. Så det er ikke nødvendig å være flau; Det er ikke nødvendig å føle seg skyldig. Hvordan du svarer på hundens oppførsel er det som bestemmer om du er en god hund eier.

Samantha: Fantastisk råd fra Jessica O`Neill. Jeg vil takke henne igjen for å være på podcasten. Noen virkelig flott informasjon og absolutt en empowering melding for hundeeiere.

Ganske ofte å være en hund eier er mye som å være en forelder; Vi kaller dem våre pelsbarn, vår pels babyer for en grunn. Det er veldig veldig like, det er lett å føle seg flau, frustrert å føle at du ikke gjør det riktig. Men til slutt & # 8212; hver hund er forskjellig; Hver hund eier er annerledes. Vi har alle våre egne måter å gjøre ting på.

Hvis du føler at du trenger hjelp med å trene hunden din, nå ut. Det er ingenting å være flau for. Hoppe online; Gå til ditt lokale bibliotek; Gå til din lokale dyrebutikk. Det er noen flotte, gode ressurser der ute. Søk hjelp av en profesjonell hundetrener. Absolutt.

Det kan ikke være et problem med deg eller kjæledyret ditt. Det kan være et problem med måten de to av dere kommuniserer på. Så, å jobbe med en profesjonell trener eller hunden Behaviorist, kan være alt som trengs. Kanskje en eller to økter, bare for å få dere på samme side og flytte fremover.

Ikke vær flau; Ikke føl deg dårlig hvis trening bare ikke går slik du trodde det ville.

Jeg har hatt mange, mange hunder i mitt liv. Jeg tror ikke å trene en hund har noen gang gått slik jeg trodde det ville. Noen ganger er det enklere; Noen ganger er det vanskeligere. Noen ganger er det en rettferdig utfordring, selv for noen som er veldig erfarne med hjørnetenner.

Hvis du ikke har hatt hunder i det siste, er du en første gang hund eier, det er bundet til å være noe som kommer til å teste tålmodigheten din. Hold deg konsistent; Hold deg sterk; Fortsett med den opplæringen hver dag, hele dagen. Konsistensen er virkelig nøkkelen, og se etter de produktene. Det er noen flotte produkter ute på markedet som kan hjelpe deg med hva problemene kan være, hvis du bare prøver å gjøre noen kommandoopplæring, eller hvis du har en hund som ikke oppfører seg i et bånd, hvis du har en jumper, eller en hund som er destruktiv & # 8212; Det er så mange forskjellige problemer med hunder som kjæledyr foreldre kan møte, og det er så mange produkter der ute for oss å prøve.

Du vet hva & # 8212; Kanskje Jessica kommer til å være en inspirasjon til oss. Hvis vi ikke finner de produktene vi trenger, må vi kanskje lage dem.

Så kanskje du lytter, og du tenker på deg selv & # 8212; kjære vene; Dette er mitt problem; Jeg har dette problemet med hunden min; Jeg kan ikke finne et produkt for å hjelpe meg; Jeg vet hva jeg trenger; Jeg vet hva jeg leter etter, men det er bare ikke der ute & # 8212; Kanskje dette er ditt anrop til handling, og det er på tide for deg å gå der ute og skape det du vil ha og markedsføre det for andre kjæledyrseiere. Hvem vet?

Forrige Podcast: Topp # 45 - Hvordan en tjenestehund sparer livet mitt hver dag

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp # 46: å håndtere hundetreningsproblemer