Hvordan overbevise foreldrene dine om å få en hund: tips for en vellykket samtale

Hvordan overbevise foreldrene dine om å få en hund: Tips for en vellykket samtale

Hver og en av oss går gjennom denne prosessen, og vi får ofte det samme svaret. I utgangspunktet er det alltid en nei. Når barn foreslår å få en hund, vil foreldrene mest muligens høre møbler og husholdningsskader, avfallet som ligger rundt i huset, ekstrautgifter og mer arbeid å gjøre.

Det er spesifikke metoder, selv om det kan hjelpe deg med å vinne foreldrene dine over. En av de bedre måtene på hvordan å få foreldrene dine til å få deg en hund, er å snakke om deres bekymringer samtidig som de understreker fordelene med å ha en kjæledyrhund.

En hund er et ansvar, og det er din jobb å overbevise foreldrene dine om at du er fornuftig nok til å ta vare på et kjæledyr. Snakk er billig, så la dine handlinger vise. Her er mer overbevisende måter å overtale foreldrene dine til å få deg en hund.

Familie med kjæledyrhunden

Diskuter hunden som en familie kjæledyr

Snakk med foreldrene dine om fordelen av å ha en familiehund. Du vil tilbringe mer tid hjemme, for en. Å ha en hund er også flott for hele familien - hunden kan styrke familiebindingsmomenter. Fortell dem at å ha en hund under en piknik eller sommer bakgård parti gjør for hyggelige aktiviteter. Selv filmkvelder hjemme er morsommere med en hund ved deres side.

Vil få deg til å sette pris på utendørs mer

Hunder trenger sin øvelse, så forklar for foreldrene dine at å ha en hund rundt kan hjelpe deg med å sette pris på det utendørs mer. Hvis foreldrene dine ofte klager over at du alltid er inne i rommet ditt, spiller videospill eller surfer på nettet, fortell dem at en god hund kan oppmuntre deg til å komme inn i utendørsaktiviteter, ta litt sol og føle brisen sammen med din doggy.

Vis at du kan være ansvarlig også

Som nevnt tidligere, må du overbevise foreldrene dine gjennom gjerninger, ikke bare gjennom ord. Hjelp rundt huset og oppfylle dine husarbeid. Få leksene dine klar. Du kan også prøve å få en deltidsjobb. Disse avgjørelsene vil bevise at du kan være så ansvarlig som den neste voksen.

Lagre noen av dine midler til hunden du vil ha

En annen god måte å overbevise foreldrene dine om å få et kjæledyr, er å spare penger for det. Spar nok midler til hundens rase du er ute etter og legg litt penger bort så vel for vedlikehold og medisinsk kontroller. Du kan få en papirrute for ekstra penger eller se etter deltidsarbeid. Bevise for foreldrene dine at du kan spare pliktskyldig for viktige saker.

Gjør litt forskning på hunden deg

Først må du gjøre noen undersøkelser på Hunderaser. Liste mulige raser som kan passe til familien din. Samle all nødvendig informasjon, slik at du kan forklare foreldrene dine hvordan hunden kommer til å være en riktig passform for familien. Trikset her er å møte hverandre halvveis - du og din familie må være enig i den rette hunden rasen.

Forklar fordelene med å ha en hund rundt

For å overbevise foreldrene dine mer, trenger du å komme opp med fordelene med å ha en. Med litt forskning er det mange fordeler som du kan påpeke. Forklar dem som først og fremst, å ha en familiehund lærer ansvaret. Hunder gir også mye glede og tilfredshet hjemme. Hunder kan bidra til å overbevise deg om å bli mer aktiv og fysisk egnet. En flott hund tillater eiere å sette pris på utendørs enda mer.

Vær helt ærlig

Å få opp spørsmålet om å få en hund, vil også tvinge foreldrene dine til å stille spesifikke spørsmål om det. De vil være bekymret for hvordan du skal ta vare på det, de involverte utgiftene, hvor du skal få hunden, og omvendt.

Å være helt ærlig er avgjørende her siden å lyve kunne sette dem av fra ideen, for alltid. I tilfelle du ikke har noen svar på et bestemt spørsmål, må du ikke komme opp med et opptaks svar; Vær sannferdig om det og fortell dem at du ikke har noen svar på det for øyeblikket, men du vil gjøre forskning om deres spørring ASAP.

Familie som kjører med hund i parken

Fortell dem at en hund kan bidra til å forbedre din mentale helse

En måte å overbevise foreldrene dine om å få en annen hund, er å fortelle dem at de bidrar til å forbedre mental helse. Hunder er ikke bare morsomme, omsorgsfulle kjæledyr, de kan også tjene som terapihunder eller Service hunder. Dette skyldes det faktum at de lett kan gi komfort og støtte under stressende, prøve tider. Hunder er veldig intuitive; de er oppmerksom på sine eiere og vet måter å oppmuntre dem opp.

Hvis foreldrene dine alltid er opptatt på jobb, fortell dem at en familiehund ikke bare vil være et trøstende element hjemme; Det kan også bidra til å holde familiemedlemmets selskap mens de er borte.

Forklar at hunder gir sikkerhet hjemme

Hunder i århundrer har blitt brukt av folk til å beskytte eiendom og husdyr. Hunder er også kjent for å beskytte sin pakke, og de vil gjøre det som trengs for å garantere sikkerheten til mennesker og dyr de anser som en del av pakken. Fortell foreldrene dine at med riktig, forsiktig trening, kan familien hunden lære hvem som er lett velkommen og hvem som ikke er din bolig.

Forklar dem at hunder ikke bare er trofaste, levetidskammerater, men også beskyttere. Når foreldrene trenger å reise for arbeid eller gå på ferie, kan de være sikre på at de har en lojal og beskyttende familiehund som vil bidra til å sikre sikkerheten til familien sin.

Sjekk ut Beste vakthunder for familier.

Garantere at hunden ikke vil forårsake skade på hjemmet

Noen mennesker blir slått av av ideen om å ha hunder rundt på grunn av tanken på skadede møbler og hjemmearmaturer. Dette er på tide å forsikre dem om at hunden ikke vil ødelegge ting i huset. Igjen er det ditt ansvar å garantere at slike hendelser ikke vil skje.

Fortell dem at du vil lage en rengjøringsplan for å fjerne pels rundt huset. Gi ham nok tygge leker så han tygger ikke inventar, ledninger og møbler rundt huset. Gi hunden din et bad regelmessig og sørg for at hundens poter er rene før han kommer inn i huset.

Gi foreldrene dine en liste over pålitelige veterinærer

Bevis til foreldrene dine at du kan gi utmerket medisinsk behandling til din doggy. Gjør litt research; Spør venner og klassekamerater om veterinærer de kan anbefale. Se etter en veterinær som bor nær din bolig hvis du ikke kjører ennå. Demonstrere til foreldrene dine at du gikk videre og gjorde din forskning på medisinsk hjelp for hunder.

Vær forberedt på å vente før du kan få hunden din

Når det gjelder hunder og barna, er foreldrene alltid opptatt av at barnets interesse for det kan avta etter noen uker og til slutt slutte å ta vare på kjæledyret. Forsikre dine foreldre om at du er villig til å vente i noen måneder før du får en familiehund. Garantere at å eie en hund er ikke en fase, at du virkelig er forpliktet til ideen og villig til å bevise ditt engasjement for denne avgjørelsen.

Gi foreldrene dine nok tid til å tenke på å få en hund

Så fristende som dette kan høres, må du stoppe deg fra å spørre foreldrene dine om å få en hund, om og om igjen, 24/7. Dette vil irritere foreldrene dine, og de vil ignorere deg i stedet. Hvis foreldrene er uenige med ideen, sørg for å vise dem din forståelse og modenhet.

Igjen, bevise for dem at du er ansvarlig. Gjør oppgaver rundt huset, ta vare på leksene dine i tide og av og til ta opp emnet for foreldrene dine slik at de vil bli vant til konseptet. Tålmodighet er en stor del av modenhet og å være tålmodig vil også bevise at du er fokusert, kooperativ og klar til å vente.

Ta opp foreldrenes og andre familiemedlemmers bekymringer

Ikke alle husholdninger er klare for en hund, vanligvis på grunn av helseproblemer. Kanskje en av foreldrene dine eller søsken er allergiske mot hunder og katter. Hvis dette er tilfelle, forklar det også det Hypoallergene hunderaser rundt.

I tillegg, hvis foreldrenes største bekymringer er dine karakterer og fritidsaktiviteter, må du svare på dem rolig og ærlig. Hør dem alltid. Gi foreldrene dine tilstrekkelig tid til å tenke på din beslutning.

Barn som klemmer en golden retriever hund

Få foreldrene dine empathize med svake hunder

Overbevise foreldrene dine om å få en hund fra et ly vil bidra til å redde dem fra misbruk og ensomhet. Få dem sympatisere med bortgående hunder og andre kjæledyr satt i husly. Det er ikke bare en human handling, men en handling av kjærlighet og medfølelse for dine furrige venner.

Å ha en hund som en følgesvenn er en av de lykkeligste beslutningene en person kan gjøre. Dette er imidlertid også et stort ansvar. Følg disse tipsene om hvordan du skal overbevise din mor og far for å få en hund, og du kan bare vinne deg en Canine Companion for livet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hvordan overbevise foreldrene dine om å få en hund: tips for en vellykket samtale