Kan hunder spise marshmallows? 3 potensielle fordeler og 5 farer

Alle elsker marshmallows. Stekt eller ikke, de er en søt og velsmakende matbit. Men kan hunder spise marshmallows også, og er marshmallows for hunder helt trygge å konsumere? Enda mer, er det noen fordeler eller bivirkninger fra å gi marshmallows til hunder?

Hvis du har lurt på, & # 8220;kan jeg gi hunden min marshmallows,& # 8221; Så er et kort svar Ja - hunder kan spise marshmallows, men bare i små mengder og gitt som en veldig sporadisk godbit.

Marshmallows er ikke giftige for hunder og vil ikke skade når du gir hunden din bare litt servering. Men det er mer til dette, så la oss ta en titt på hva marshmallows er, og hvordan å gi marshmallows til en hund kan påvirke kjæledyret ditt.

Hva er marshmallows?

En marshmallow er en veldig populær sukkerbasert konfektbehandling. De serveres ofte som små, myke, veldig søte, luft-puffed candy godter.

Dagens marshmallows er basert på den gamle medisinske konfeksjonen som ble laget av en marshmallow-plante som heter Althaea officinalis.

Dette er hva en moderne dag marshmallow behandler ser ut som:

Hva ser en marshmallow ut

Sukker, stivelse, vann, kunstige farger og smaker, samt mais sirup (noen ganger), blandes med gelatin for å skape moderne marshmallows av svampet konsistens. Noen av disse ingrediensene er grunnen til at marshmallows ikke er gode for hunder i store mengder.

Les også: Kan hunder spise cantaloupe?

Marshmallows for hunder 101
Kan hunder spise marshmallows?

Ja, hunder kan spise marshmallows trygt men bare i svært små mengder.

En hund er usannsynlig å oppleve noen negative helseeffekter fra sporadisk marshmallow-behandler, men å gi marshmallows for hunder mye for ofte eller i store mengder anbefales ikke på grunn av noen av ingrediensene i marshmallows.

Marshmallows er ikke en sunn snack generelt, men de inneholder små mengder næringsstoffer. Her er de få positive mineralene som kan være gunstige for hjørnetenner:

  • Selen
  • Jern
  • Kobber

Disse tre mineralene gir noen helsemessige fordeler til hunder, selv om deres innflytelse er ganske minimal på grunn av hvor lite av disse næringsstoffene er inneholdt i marshmallows.

Videre kan marshmallows også være svært høy i kalorier, noe som raskt vil få hunden til å overeat og forstyrre hundens ellers sunne kostholdsregime.

3 potensielle helsemessige fordeler med marshmallows for hunder

Kan jeg gi hunden min marshmallowsMarshmallows har noen mineraler i dem som kan være gunstige i teorien; Imidlertid er beløpene så små at det er knapt verdt å nevne.

Likevel, her er de tre potensielle helsemessige fordelene med å gi marshmallow for hunder.

1. Selen gir antioksidanter for flere helsemessige fordeler.

Selen kan forhindre hund artritt og hundekreft og beskytte hunder mot gastrointestinale sykdommer og hudproblemer.

Imidlertid må mye større mengder gis for å oppnå dette resultatet, og marshmallows ville ikke være den beste hundebit for å gi hunden din tilstrekkelig mengde selen.

2. Jern bidrar til å forbedre cellefunksjonen og blodtrykket.

Jern er viktig for hunder. Det skaper hemoglobin, som bærer oksygen gjennom røde blodlegemer i hundekroppen. Det hjelper visse enzymer som fungerer riktig i en hunds kropp.

På samme måte som selen, er det bare spormengder av jern som finnes i marshmallows, som ikke er verdt kaloriinnholdet når du fôrer marshmallows til hunder.

3. Kobber gir flere helsemessige fordeler.

Kobber er et annet essensielt mineral som hunder som kreves. Det hjelper med hundens kropps absorpsjon av jern, utvikling av røde blodlegemer, og dannelsen av bindevev og bein. Dette mineralet tjener også som en antioksidant.

Men igjen, mengden kobber funnet i marshmallows ikke rettferdiggjøre fôring marshmallows for hunder på grunn av stor kalori mengde, så vel som ingrediensene som finnes i marshmallows som ikke er spesielt nyttige eller sunne til hunder (selv om de kanskje ikke er giftige).

"Så kan jeg gi hundene mine marshmallow?"

Teknisk sett, Ja - du kan gi hunden din en sporadisk marshmallow godbit. Når det blir sagt, anbefales det ikke at du gjør dette til en vanlig matbit i hundens diett.

Totalt sett er det mange andre velsmakende godbiter for hunder som kan gis i stedet for marshmallows, hvorav de fleste kan gi faktiske helsemessige fordeler til hunder.

Bunnlinjen: I svært små mengder er marshmallows trygge for hunder å spise. Fordi de er velsmakende, må de holdes vekk fra hunder og bare matet i streng moderasjon.

Bivirkninger av marshmallows for hunder

Sikkerhet av marshmallows for hunder
5 potensielle farer ved å gi marshmallows til hunder

Selv om marshmallows for hunder er lagre, kan noen sukker-tunge dietter resultere i flere umiddelbare og langsiktige helsemessige forhold i hjørnetenner. La oss se på noen av disse problemene.

1. Overflødig sukker i en hunds diett fører til fedme.

Mens hunder kan spise marshmallows, må eiere unngå å gjøre dette til en vanlig hundbehandling fordi det gjør at en vanlig del av hundens diett vil føre til vektøkning og fedme.

Sukker er ikke nødvendig for hunder å konsumere og det er best å unngå det.

2. Å spise sukkerholdige matvarer forårsaker pigger i blodsukker.

Marshmallows er høyt i sukkerinnhold som knuser rundt blodsukkernivået i hunder.

Blodsukkerspikes følges av en økning i insulinnivåer som fører til en betydelig og plutselig nedgang i hundens blodsukkernivåer. Hunder som opplever dette, kan føle seg syk, sulten eller sløvhet. Dette kan også føre til hund diabetes, Ifølge studier.

3. Marshmallows kan føre til tannkjøttsykdom og tannråte.

Igjen, det høye sukkerinnholdet i marshmallows kan forårsake flere problemer i hunder.

Gum sykdommer kan oppstå fra å gi for mange marshmallows for hunder. Dette inkluderer Canine Periodontitt, hvor oppbyggingen av kalkulator og plakk siver under hundens tannkjøttlinje og skader vevet rundt tennene, til slutt fører til tanntap.

En betennelse i tannkjøttet, kjent som hundens gingivitt, kan resultere i redusert sirkulasjon i munnen og bli en alvorlig, utbredt infeksjon fra for mange sukkerholdige godbiter.

4. For mange marshmallows kan forårsake gastrointestinal opprør.

Sukker er helt unødvendig i hundens diett, og det er best å unngå det helt.

Hunder ` fordøyelsessystemer er ikke ment å fordøye sukkerbaserte matvarer i det hele tatt. Diaré kan utvikle seg og vil passere etter at sukkene har jobbet seg gjennom hundens system.

5. Marshmallows kan være en choking fare.

Selv om marshmallows er myke og svampete, kan deres konsistens (avhengig av marshmallow-størrelsen) fortsatt være farlig for hunder.

Mange hunder har ofte en tendens til å svelge i stedet for å tygge, og det kan gjøre store marshmallows for hunder en farlig godbit hvis marshmallow blir lagt inn i hundens hals. Vær spesielt forsiktig med å mate store marshmallows til mindre rasehunder.

Bivirkninger av fôring marshmallows til hunder

Fordeler med Marshmallows for hunderMed mindre det er tatt i høye mengder, marshmallows Har ikke noen bivirkninger hos hunder.

Imidlertid kan mange hundeeiere anta at hvis marshmallows er dårlige for hunder på grunn av høyt sukkerinnhold, kan de prøve å gi sukkerfrie marshmallows til hunder.

Å gi en hundesukkerfri marshmallows er farlig.

Dette skyldes at de fleste sukkerfrie marshmallows (og andre sukkerfrie godbiter) inneholder Xylitol, En naturlig sukkeralkohol som brukes som søtningsmiddel i mange godbiter for folk.

Xylitol er giftig for hunder. Vitenskapelige studier har vist at det bidrar til utviklingen av koagulopati, hypoglykemi og livstruende leversykdom i hjørnetenner, så vel som mange andre helseproblemer.

Xylitol bidrar også til akutt leversykdom og leversvikt hos hunder fordi det ødelegger kritiske leverceller som er nødvendige for at organet skal fungere i hundens kropp.

I SLEKT: Kan hunder spise bananer?

Mer om marshmallows for hunder
En pilleassistent

Selv om det virkelig er ingen god grunn til å gi marshmallows til hunder, kan en måte som marshmallows kan være til nytte for hunder, er deres nytte som et pille leveringssystem for hunder (som de berømte greenies pille lommer / poser, som vanligvis er dyrere).

Vi vet alle at det kan være notorisk vanskelig å gi piller til en hund som de ofte kan lukte medisinen til tross for ditt beste forsøk på å gjemme det innen en type behandling eller mat.

Dyreiere bruker ofte marshmallows som et enkelt verktøy for å få hunden til å ta medisiner. Pillen kan plasseres i midten av marshmallow og lett skjult i sin tekstur.

For å unngå potensielle kvelningsfarer fra å bruke marshmallows for hunder, prøv alltid å bruke bare så mye marshmallow som det er nødvendig for å skjule pillen og holde øye med. Her er vår video om hvordan du gir en hund en pille i tilfelle du aldri har gjort dette før.

Sammendrag:
Kan hunder spise marshmallows?

Kan hunder spise marshmallowsJa, hunder kan spise marshmallows i små mengder. Fed som en godbit i sjeldne tilfeller, marshmallows for hunder er trygge å konsumere.

Men marshmallows er ikke en passende godbit for hunder som er omnivorøse av naturen, og det er best å unngå å mate hunden din noe fullt av så mye sukker. Totalt sett er det ingen god grunn til å gi hundene marshmallows.

Hvis matet til hunden din regelmessig, har marshmallows potensial til å forårsake flere helseproblemer som spenner fra mild til svært alvorlig. Det er bedre, sunnere snack alternativer tilgjengelig for hunden din som ikke vil føre til at han ubehag eller permanent påvirker hans helse.

Les neste: Topp 7 Best Dog Bully Sticks & Chews

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunder spise marshmallows? 3 potensielle fordeler og 5 farer