En treningsplan for større, president biden`s & # 8220; problemhund & # 8221;

Major-on-Lawn

Kjære president Biden,

Jeg var så trist å høre at du har problemer med store.

Som eier av en reaktiv hund selv, vet jeg hvor stressende og frustrerende det kan være å ha en hund med reaktivitetsproblemer!

For de som ikke vet, refererer reaktivitet til når en hund bjeffer, lunges eller biter på en opprørende utløser. Utløseren som setter en hund av kan variere, men andre hunder, fremmede, høye lyder og sykler er vanlige.

Reaktivitet er et problem for mange hunder, og kan skyldes mangel på sosialisering som en valp, eller til og med bare en enkelt utilsiktet traumatisk hendelse i løpet av valpene. Enhver hund kan bli reaktive, om hunden er fra en oppdretter eller er en lysthund.

Som du ikke har tvil om deg fra din tid brukt med større som en del av familien din, er reaktive hunder ikke dårlige hunder. Når de ikke er rundt sine utløsere, er de fleste herlig søte, milde og kjærlige. Imidlertid blir reaktive hunder lett overstimulert eller skremt av deres utløsere og kan raskt bli til bjeffing, lunging messer i dråpen av en lue.

Jeg vil gjerne tilby deg en treningsplan for å hjelpe store arbeid gjennom sin reaktivitet. Med dedikasjon og innsats, vil du definitivt kunne se en forbedring i den søte black-and-tan pup!

1. Muzzle Train Major

Det første jeg vil foreslå er å starte snuestrening med major umiddelbart.

Muzzles får et veldig dårlig rykte som noe bare for "dårlige hunder", men i virkeligheten er de utrolig Verdifullt som et trenings- og sikkerhetsverktøy.

Å ta major ut på en nese er i utgangspunktet en garanti at alle vil være trygge og lykkelige. Det lar deg la store engasjere seg med sine utløsere (aka stimuli som freak major out) uten risiko for en bit som skjer.

snute på hunden
Min egen hund rettet opp med sin Party Hat & # 8221;

Min egen hund har alltid vært mild og tolerant for barn, men når min venn brakte sine tre smårollinger over mitt hus for et besøk, bestemte jeg meg for å være trygg enn beklager og muzzled up remy. Jeg var ganske sikker på at ingenting dårlig ville skje - men med en snute, kunne jeg være 100% sikker på.

Hold alle trygge ved å få stor en nese!

En ting å huske på er at du ikke bare kan slå en nese på store og kalle det en dag. Muzzles er ganske freaky enheter til hunder, så du må sakte desensibilisere store til nesen.

Start av ved å bare vise stor nesen og gi ham godbit for å se på det og snuse det. Deretter kan du uteksaminere å mate større mat gjennom nesehullene (uten å kle seg på ansiktet hans). Du vil sørge for at du kjøper en hard muzle laget av stive materialer med hull som gjør det mulig for å drikke, bukse og spise ute av.

Ikke gå for stoffet muzzles som holder en hunds munn lukket - de er grooming muzzles og bør bare brukes i svært korte perioder.

Etter noen dager som praktiserer at hvis større synes å være avslappet rundt nesen, kan du snappe den på ham i bare noen få sekunder om gangen, fôre ham peanøttsmør mens nesen er på, og så raskt å snappe den av igjen, gi ham Massevis av pauser.

Først da, etter at større lykkelig skyver nesen i nesen, vil du lille den på og la ham bruke en betydelig tid med det på. Jeg vil foreslå å starte med en 10 minutters økt, og tilbyr rikelig med godbiter og mat, går opp til 20 minutter neste dag, etc.

Du kan til og med prøve å mate major hele sin middag gjennom nesen for å gjøre nesetiden super moro!

Jeg liker å referere til Remy`s muzzle som sin "festhue" for å få det til å føle seg mer som en feiring for oss begge. Så kan jeg si med stor entusiasme, "det er på tide for festhatten din!"Og remy vil bli begeistret siden han vet at han skal få noen smakfulle godbiter!

Hvis store synes freaked out, vil jeg foreslå å gå tilbake noen få skritt. Sakte og stabil er best for å sikre at store medarbeiderne hans snute med bare gode ting.

2. Start desensibilisering + motkondisjoneringstrening

Flertallet av treningen din med a reaktiv hund som store bør innebære desensibilisering og motkondisjonering. Desensibilisering er praksisen med å lage en hunds utløsere ikke lenger roman eller spesielle.

Så, for en hund som er redd for sykler, kan jeg foreslå å tilbringe noen tid regelmessig å besøke en sykkelsti sted hvor du fortsatt kan holde en betydelig avstand fra selve syklene.

Du vil være langt nok fra hundens utløsere at han fortsatt kan forbli rolig og ikke reagere. Målet er å bare komme til det punktet hvor sykler ikke lenger er en ekstraordinært romanopplevelse.

Ved siden av desensibiliseringsarbeid vil du ønske å gjøre noen motkondisjonering.

Counter-condition innebærer å endre hundens negative, fryktelige eller overoppvokste respons på en utløser, til noe rolig og positivt.

For vårt sykkeleksempel ville eieren holde hunden sin i en avstand fra syklene hvor hunden fortsatt kunne forbli rolig (referert til som å holde en hund "under terskelen") og fôring av hunden behandler når han ser en sykkel. Hvis denne praksisen er gjort over tid, vil hunden ikke lenger knytte syklene med frykt eller nervøsitet, og vil i stedet knytte sykler med gode ting, som godbiter!

Mens jeg ikke vet detaljene om hva som skjedde før store nipping hendelser, Det høres ut som om han er freaked ut av alle disse fremmede rundt ham (forståelig)!

Jeg vil foreslå å ta litt tid å henge ut i områder hvor store ofte ser disse skremmende, egnet fremmede i solbriller og la ham observere på avstand. Når store tar merke til en fremmed, gi ham noen høyverdige godbiter (som hakkede hotdogstykker av ost) så lenge han holder seg rolig.

Slik lærer du større at hvite huspersonalet og sikkerhet er ikke så ille etter alle!

Du kan også endre denne øvelsen til et engasjement / disengage-spill, som vi har en full video demo herover:

3. Ansette styringsstrategier som porte

Gates er en virkelig portadministrasjonsstrategi med reaktive hunder.

Når du har en begivenhet hvor mange fremmede vil være rundt, Vurder å gating major off i et rolig sidetrom hvor han kan se handlingen Mens du fortsatt holder seg trygg og har et komfortabelt privat område for å slappe av i.

Du kan bli spesialisert Innendørs hundeportene, Noen av dem kan ordnes i forskjellige former. Eller en baby gate fungerer bra også!

gated-Kong

Gating Major Off i et eget område lar deg også gjøre noen flotte runder av "Treat and Retreat" -spillet. Du kan ha White House-ansatte eller besøkende, ta godbiter og kaste dem inn i rommet Major henger ut i, gated off. Da, når store tar behandlingen og vender seg tilbake mot den fremmede, må den fremmede kaste en annen godbit.

Mange mennesker skjønner ikke det Be en hund å nærme seg en fremmed og ta en godbit fra deres hånd spør mye fra hunden.

Denne typen interaksjon kan være veldig utfordrende og stressende for en nervøs hund (og tyske hyrder som store er kjent for å være litt skittish). Så i stedet, kast behandlingen på den andre siden av rommet og la hunden trekke seg tilbake og ta tak i goodie.

Når hunden vender seg tilbake mot den fremmede og nærmer seg, bare bare et skritt eller to, belønning ved å kaste en annen godbit. Dette bygger opp en nervøs hunds tillit, viser ham at fremmede vil respektere sin plass, og tillater hunden å bygge positive foreninger med fremmede uten å sette hunden i en kompromissløs stilling, han er ikke klar for.

4. Bruk en lang linje

Jeg vil også foreslå å bruke bruken av en lang linje. Det høres ut som større bare kan være klarert av båndet akkurat nå, og det er greit! 

Lange linjer er en virkelig flott erstatning for off-leash moro. Lange linjer er ekstra lange bånd som kommer i 20ft, 50ft og til og med 100ft lengder! De er super lette, noe som gir hunden den fysiske følelsen av å være off-leash mens du lar deg ta ham hvis det er nødvendig.

lang linje

Du kan til og med slippe en lang linje på bakken og la hunden din frolic om, bare plukke opp den lange linjen når det virker som om de skal ta av.

Jeg kunne se at major har massevis av moro frolicking over det hvite husplenen med en lang linje festet!

5. Hopp over bord-og-toget

Jeg vet at etter majors siste nippinghendelse ble han sendt til et treningsprogram. Mens jeg anbefaler din forpliktelse til større trening, a Board-and-tog anlegg (aka doggie bootcamp) er ikke den typen program store behov for et reaktivitet problem.

Reaktivitet krever noen alvorlig langsiktig oppførselskifte, og det kan bare ikke skje på en to-ukers anlegg. Det krever forståelse og trening praksis av handleren. En profesjonell - uansett hvor dyktig - kan ikke gjøre et problem som reaktivitet forsvinner innen et par uker.

Mens brett- og togfasiliteter kan være gode for å lære hundene grunnleggende lydighetsferdigheter, er de ikke et godt alternativ for atferdsproblemer, fordi Mest atferdsendring for hunder krever endring av menneskets oppførsel de lever med også!

Enda mer om, mange brett-og-tog (men ikke alle) ansetter noen ganske intense treningsstrategier for å få resultater for sine kunder i så korte tidsperioder. Det er ikke uvanlig at disse anleggene skal bruke e-collars, som er kontroversielle treningsverktøy som er forbudt i mange andre land.

I stedet vil jeg foreslå å jobbe med en sertifisert hundadferdskonsulent. Disse er sertifiserte fagfolk som forstår hundens oppførsel og bruker oppdatert, vitenskapelig støttet treningsstrategier for å hjelpe til med å endre hundens oppførsel.

Mest moderne hundetrening er avhengig av å givende god oppførsel og undervise i alternative atferd, i stedet for straff (som kan eskalere situasjonen og gjøre saken verre for noen reaktive hunder).

6. Vær tålmodig

Jeg vet fra personlig erfaring Hvor opprørende det kan være å ha en hund som biter når de utløses. Min egen redning pit-mix remy pleide å nippe på armene mine, ben og klær flere ganger om dagen når han ble over-spent.

Som store, han pleide ikke å bryte huden, men han forlot meg med noen alvorlige blåmerker og arr!

Jeg er glad for å si at det å ansette noen av treningsforslagene som er beskrevet ovenfor, er denne oppførselen ikke lenger mye av et problem for Remy.

Jeg vet at jeg ikke trenger å fortelle deg dette, men vær så tålmodig og medfølende med store. Som du har sagt deg selv, er han en søt hund.

Husk at hele verden har blitt vendt opp ned. Han er i et nytt, kaotisk miljø fullt av merkelige lukter, tonnevis av fremmede, mindre vanlig tilgang til sin familie, etc.

Ethvert trekk kan være stressende for en hund, men et trekk til det hvite hus er bundet til å være mye vanskeligere for en hund.

Major på plenen

Alle eiere av reaktive hunder vet at "dårlig" hundadferd ikke er bare resultatet av dårlig trening. Det kan være et resultat av genetikk, mangel på sosialisering, en traumatisk hendelse eller en blanding.

Arbeid med en reaktiv hund som major kan være utrolig stressende, men jeg lover at når du begynner å se forbedringer, vil du føle deg stolt av både store og deg selv for alt arbeidet du har gjort sammen.

Det er ikke alltid den mest morsomme gruppen å være en del av, men på vegne av alle de andre eierne der ute jobber hardt for å løse hundens reaktivitetsproblemer, velkommen til klubben. Du er ikke alene!

Lykke til Mr. President - Vi er alle røtter for deg og store!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » En treningsplan for større, president biden`s & # 8220; problemhund & # 8221;