New dog potty training system utviklet av st. Louis entrepreneur

New Dog Potty Training System utviklet av St. Louis Entrepreneur

St. Louis Dog Trainer Shane Wisdom har skapt et nytt produkt som vil hjelpe hundenes eiere huser sine valper og hunder mye raskere og mer effektivt enn noen gang før. Han oppfant den Må-potte system. Det er et trådløst, opptakbart, hjørnetentropplæringsalarmsystem som bruker en trykkaktivert matte som er utstyrt med en digital sender og trådløs håndholdt mottaker.

Ideen er enkel. Den trykkaktiverte matten går foran døren din og kan være diskret plassert under din eksisterende teppe. Du kan også sette den under hundens favoritt Pee Spot hvor de vanligvis liker å gå. Den trådløse senderen er stemmeopptakbar og vil levere en skikkelig og forsterkende kommando til hunden når han utløser enheten.

I SLEKT: Hvordan housebreak en valp effektivt

For eksempel, normalt når hunden din går for å squat på teppet foran døren din, er du ingen steder i sikte. The Gotta-potty Mat vil utløse den trådløse senderen og din forhåndsinnspilte melding vil fortelle ham å vente på at du kommer dit. Hunden din begynner å knytte deg til innspilt melding med å bli utleatt og han vil lære å vente på deg uten å ha en ulykke.

New Dog Potty Training System utviklet av St. Louis Entrepreneur

Samtidig som matten utløser den trådløse senderen, vil den også utløse den håndholdte mottakeren for å varsle deg om at poochen din trenger å gå ut. Visdom sier at han opprettet det måttet-potty systemet for å hjelpe eiere housetrain sine hunder raskere ved å lære dem hvordan de skal høre på kjæledyrets kroppsspråk.

Systemet varsler eiere til hundens signaler som ellers kan overses eller ikke sett. Som visdom begynte sin forskning for den måten, lærte han at en av de vanligste årsakene til at hunder overgår på shelters, er på grunn av husbruddsproblemer.

I SLEKT: Topp 10 beste hundehus for utendørs og innendørs

Som en hundetrener hørte han at mange folk forteller ham at hunden deres ødela tepper og gulv fordi de ville tisse foran døren før noen kom dit for å la dem ut. Mange eiere vil også fortelle ham at de ikke engang skjønte at kjæledyret var på døren før de gjorde rotet. Wisdom bestemte seg for å oppfinne en enhet som ville hjelpe hundens eiere med å håndtere dette problemet.

Systemet forsterker konsistens, som er avgjørende for noen form for hundetrening, spesielt hus. Din hund vil høre den samme registrerte kommandoen hver gang, uansett hvem som er hjemme eller hvor opptatt du er. Du kan til og med kjøpe en andre matte for å koble til systemet slik at du kan dekke to steder samtidig, som en inngangsdør og en bakdør.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » New dog potty training system utviklet av st. Louis entrepreneur