Legless hund får nytt bånd på livet

Legless hund får nytt bånd på livet

Den sørkoreanske tilpasset å selge og konsumere hundekjøtt har blitt mye gransket og protesterte de siste månedene. Mange hunder har blitt reddet fra landet og finner hjem med kjærlige eiere rundt om i verden. En hund, en golden retriever-blanding, ble igjen i en søppelpose bak en kjøttmarked i Sør-Korea, og redningsmenn var ikke sikker på at hun noen gang ville finne et evig hjem.

Hunden, chi chi, ble funnet med alle fire av beina hennes bundet med wire, og hennes kropp hadde blitt plassert i en søppelpose. Hennes bein og sener var tydelig synlig. Hunden var sannsynligvis slaktet for mat, men en dyre redningsgruppe i Sør-Korea fant henne blant søppel utenfor kjøttmarkedet og trodde de kunne hjelpe henne.

I SLEKT: Hundemishandling: La oss fikse dette, en hund om gangen

Redningsmenn rushed hunden til en veterinærklinikk hvor det var fastslått at hun kunne overleve, men alle bena måtte bli amputert. Selvfølgelig ville dette gjøre å finne et evig hjem for Chi Chi veldig vanskelig. Bena hennes ble tatt, men hun var utstyrt med fire prostetiske poter da hun helt hadde gjenopprettet fra operasjonene.

Legless hund får nytt bånd på livet

Hunder betraktes som en tradisjonell delikatesse i Korea. Nylig har de begynt å bli populære som kjæledyr og borgere i landet (så vel som aktivister rundt om i verden) er høyt å snakke om deres negative syn på hunden kjøtthandel. Hundrevis av hunder ble reddet fra landet i fjor, og innsatsen har fortsatt å vokse.

Etter å ha brukt mer enn to måneder i en veterinærklinikk i Seoul, ble Chi Chi sendt til USA og tatt inn av Animal Rescue, Media & Education (Arme), en Los Angeles-basert organisasjon. Hennes navn betyr "kjærlig" på koreansk. Nå bor hun i Phoenix, Arizona med Richard og Elizabeth Howell og deres 12 år gamle datter.

Familien sier at Chi Chi kan løpe, gå, leke og gjøre stort sett alt som en annen hund kan gjøre. Det eneste hun sliter med, går opp trapper. Som du kan se, er beina hennes nå veldig korte, noe som gjør klatring trapper umulig - selv for den mest motiverte valpen.

Legless hund får nytt bånd på livet

Arme viser Chi Chi`s utvinning på sine sosiale medier, og det er hvordan Howell lærte om henne. Først skulle de bare gi penger for å støtte innsatsen til redde henne, men de skjønte raskt at det største behovet chi chi hadde var for en familie å elske henne. MR. Howell forklarte at da de fulgte Chi Chi`s historie, begynner de å føle en forbindelse med hunden.

I SLEKT: Hvordan overvinne frykt for hunder: Cynofobi hos voksne og barn

De visste at hun var spesiell. De visste at hennes styrke og bestemmelsen av redningsarbeidere som hjalp henne med å til slutt gjøre en stor innvirkning på verden. Chi Chi`s historie kan påvirke flere mennesker til å hjelpe med innsatsen i Korea.

Chi Chi ble bare vedtatt tidligere denne måneden, og Howell innrømmer at de prøver å finne ut alle de tingene hun trenger. Å ha en hund med spesielle behov er ikke lett, men det er helt verdt det. Alle i familien trenger å jobbe sammen for å ta vare på en Spesielle behov hund. Det bringer ikke bare en hund i familien din - det er en livsstilsendring for alle i husstanden din.

Avhengig av hundens behov må du kanskje gjøre endringer i din daglige rutine, til ditt hjem eller til resten av miljøet ditt. Spesielle behov Hunder vil sannsynligvis også være dyrere å ta vare på enn andre hunder. Vedta en hund med spesielle behov er noe som du må sette mye tanke på. Du må sørge for at hele familien din er ombord, og du bør også chatte med veterinæren din for å sikre at de kan gi den typen omsorg som ditt nye familiemedlem vil trenge.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Legless hund får nytt bånd på livet