Topp 45 beste hunden redder i verden (2021)

Ofte når vi snakker om hunden redder, Vi fokuserer bare på innenlandske organisasjoner her i U.S. og generelt forsømmer å vurdere innsatsen for global dyr redning. Det er mange ideelle organisasjoner, dyrehjem over hele verden som gjør en enestående jobbsbesparelse og omsorg for dyr, og oppfordrer folk til å gi disse kjæledyrene til evig hjem.

Hunden redder og dyrehytter har mange ansvar og tonnevis av arbeid å gjøre: de gir overnatting, mat og vann, veterinærpleie og steriliseringspleie for hjemløse dyr. De trener, re-trene og rehabilitere uønskede og problematiske hunder og katter. De organiserer også besøk fra fremtidige dyreeiere-å-være for kjæledyrene de holder i lyet. Med alt dette får mange av dem ikke anerkjennelsen de fortjener.

I år, vår Top Dog Tips Awards Program Redaksjonelt team tilbrakte mange timer å undersøke scenen til internasjonale organisasjoner for å plukke ut 45 beste hunden redder i verden og anerkjenne dem for sitt arbeid, engasjement, prestasjoner og forskjellen som de gjør rundt om i verden.

Top Dog Tips Awards Program
Den 45 verdens beste hunden reddet i 2019

Medfølelse uten grenser

1. Medfølelse uten grenser

Plassering: Mexico
Nettside

Medfølelse uten grenser ble grunnlagt etter grunnlegger Christi Payne så førstehånds de ødeleggende forholdene som street hunder i Mexico bodde i. Organisasjonen, drevet av Animal Adocates og veterinærer har nå en rekke programmer på plass for å hjelpe Mexicos hjemløse hundespopulasjon, så vel som hundene i noen fattige områder i USA. Deres programmer inkluderer redning, veterinærtrening, gratis veterinærklinikker og humane eutanasi.

Rudozem Street Dog Rescue

2. Rudozem Street Dog Rescue

Plassering: Bulgaria
Nettside

Dedikert til å hjelpe gaten Hundene til Bulgaria, er Rudozem Street Dog Rescue en liten familiedrevet redningsorganisasjon som har sørget for lokale hjemløse hunder siden 2007. Bulgarias hjemløse hundespopulasjon er rikelig, og de står overfor mange horrors, inkludert å bli slått til døden, fryser til døden eller sulten. Rudozem tar i disse gatene hundene og gjør hva de kan for å rehome dem, ellers tillater de dem å leve på redningseiendommen.

SOI Dog Foundation Rescue

3. Soi hund fundament

Plassering: Thailand
Nettside

Basert i Thailand gir Soi Dog Foundation tjenester til de hjemløse, misbrukt, og forsømte hunder av Thailand. En av deres hovedfokus er å spay og nutere de hjemløse hunder og katter i Thailand for å redusere antall hjemløse dyr i fremtiden. Soi Dog Foundation spiller også en viktig rolle i å redde hunder fra den ufattelige kjøtthandelen og gir veterinær oppmerksomhet til dyr i nød.

North Shore Animal League of America

4. North Shore Animal League America

Plassering: New York
Nettside

North Shore Animal League America er en innenlands redning i New York, og er verdens største, mest omfattende no-kill-redning og adopsjonsorganisasjon."Deres innsats i no-kill-bevegelsen har reddet mange liv til hjemløse kjæledyr i Amerika gjennom offentlige utdanningsprogrammer, samt deres rednings- og rehabiliteringsarbeid. Fra og med 2019 arbeider North Shore Animal League America med 2000 shelters over hele verden for å sørge for og redde hjemløse dyr.

K-9 engler

5. K-9 engler

Plassering: Romania / Storbritannia
Nettside

Basert ut av U.K. K-9 engler arbeider for å hjelpe hundene i ulike situasjoner, men de er kanskje best kjent for sitt arbeid for å hjelpe de mer enn 5000 gatene i Romania. Ikke bare gjør disse gathundene for å overleve i forferdelige forhold, men de blir ofte utsatt for tortur av lokalbefolkningen. K-9 Engler bidrar til å rehome noen av de mange hundene de hjelper, men i det minste gir de spaying og neutering-tjenester, sørger for veterinære behov for hundene, gi mat til strays, og gjør det de kan for å forbedre levekårene i lokale lyskilder for å imøtekomme flere hunder i bedre forhold.

Bali dyrevelferdssamfunn

6. Bali Animal Welfare Association

Plassering: Bali
Nettside

En ideell redning basert på Bali, Bali Animal Welfare Association er dedikert til å skape et bedre liv for dyr som bor på Bali-gatene. Blant de tjenestene de tilbyr er 24-7 beredskapstjenester, gatefôringsprogrammer, et fellesskapsutdanningsprogram, vaksinasjon og steriliseringsprogrammer, rehabiliteringsprogrammer og foster- og adopsjonstjenester.

The Happy Animals Club

7. The Happy Animals Club

Plassering: Filippinene
Nettside

Ligger i Filippinene, er Happy Dyr Club en stor redningsorganisasjon, men det er en som gnister motivasjon i dyreelskere over hele verden. Startet av en 10 år gammel gutt som heter Ken ut av garasjen i hjemmet hans, har Happy Dyr Club blitt et non-profit, ikke-drepe ly som sørger for sultne dyr, dyr som trenger veterinærpleie og dyr som har gått tapt. Ved å dele sine historier på nettet, har Ken oppmuntret mange dyreelskere til å donere til sin organisasjon og hjelpe ham til å hjelpe hjemløse kjæledyr.

Perros-prosjektet

8. Perros-prosjektet

Plassering: Peru
Nettside

Basert i Peru, er Perros-prosjektet viet til å lindre hundens lidelse i Peru på noen måte. Dette inkluderer å holde spay og neuterklinikker designet for å redusere fremtidig lidelse ved å redusere den hjemløse dyrpopulasjonen, holde fellesskapsutdanningsprogrammer, og forbedre forholdene til lokale dyrehytter for å bedre gi lokale hjemløse hunder.

Susie`s Senior hunder

9. Susie`s Senior hunder

Plassering: New York
Nettside

En annen innenlands redningsorganisasjon basert på sosiale medieplattformer, er Susie Senior Dogs dedikert til å hjelpe et stort oversett segment av den hjemløse hunden befolkningen - eldre hunder. Susie Senior Dogs reiser bevissthet om den hjemløse senior hunden befolkningen og utdanner hundelskere på gleden av foreldre en eldre hund. Gjennom deres online innsamlingsinnsats, bidrar Susie Senior Dogs å sponsere eldre hunder i nød, gi dem venterpleie og opplæring, og gjør det som trengs for å gjøre seniorpuppene mer adopterbare!

Dyrehjelp ubegrenset

10. Dyrehjelp ubegrenset

Plassering: India
Nettside

Ligger i India, er dyrehjelp ubegrenset både et sykehus og et ly designet for å sørge for Indias hjemløse dyrepopulasjon. Med mer enn 200 dyr som kommer gjennom dørene sine på daglig basis, gir klinikken veterinærpleie for hjemløse dyr, og holder de som de kan i deres ly, og de de ikke klarer å huske, returneres tilbake til hvor de ble funnet etter mottak omsorg. Dyrehjelp Unlimited har også vaksinasjonsprogrammer og deltar i lokal nødhjelpsinnsats.

Ilioupolis dyrevelferd

11. Ilioupolis dyrevelferd

Plassering: Hellas
Nettside

Ligger i Hellas, er Ilioupolis dyrevelferd en frivillig-basert dyrevelferdsfare dedikert til å ta inn, rehabilitere og redde bortgivne dyr. Ilioupolis innsats inkluderer et program for å vaksinere og sterilisere hjemløse dyr, gi dem mat, og fremme deres adopsjon en gang pleis tilbake til helse. Med en stor andel av hjemløse hunder å ta vare på og løpe utelukkende på donasjoner, klarer ilioupolis fortsatt å gjøre en stor lokal innvirkning.

Sochi hunder redning

12. Sochi hunder

Plassering: Russland
Nettside

Ligger i Sochi, Russland, Sochi Dogs er en ideell organisasjon som bruker sin innsats for å forbedre livet for bortfallende hunder i hele Russland. Deres anstrengelser inkluderer et program for å utdanne lokalsamfunnet om den menneskelige behandling av hunder, et program for å fremme vedtaket av svarte hunder, og et steriliseringsprogram for å bidra til å redusere den hjemløse kjæledyrpopulasjonen.

ARC Vietnam (dyre redning og omsorg)

1. 3. ARC Vietnam (dyre redning og omsorg)

Plassering: Vietnam
Nettside

Ligger i Ho Chi Minh-byen, er Arc Vietnam en redningsorganisasjon viet til å bidra til å redde og redde dyr som har blitt forlatt og misbrukt i hele Ho Chi Minh-byen. ARC tilbyr også felle og frigjøringsprogrammer, lavpris spay og neuter-tjenester, og fokus på fellesskapsutdanning. Arc gir også veterinærpleie når det er nødvendig.

Tiko - Das Tierschutzkompetenzzentrum

14. Tiko - Das Tierschutzkompetenzzentrum

Plassering: Østerrike
Nettside

Tiko er lokalisert i Østerrike, det mest moderne dyrehyllen som Østerrike har å tilby, og er så stor at de kan ta vare på opptil 500 dyr! Lyset er dedikert til å hjelpe dyr fra alle turer av livet, men en stor del av beboerne er hunder. Tiko fokuserer sin innsats på å ta vare på hjemløse hunder, utdanne lokalsamfunnet, og oppfordre andre til å ta ansvar for sine kjæledyr og det nåværende kjæledyret overpopulasjonsproblemet.

MBWA WA Afrika Animal Rescue

15. MBWA WA Afrika Animal Rescue

Plassering: Tanzania
Nettside

Ligger i Arusha, Tanzania, er MBWA WA Afrika en ideell redning dedikert til å forbedre livene til hjemløse hunder i hele Tanzania. Deres program gir helsetjenester til hjemløse hunder i området, driver rehabiliteringsprogrammer for svarte hunder, og forbedrer det lokale miljøet for hjemløse hunder, og finner boliger for de mange svarte gatene de jobber med på daglig basis.

Baan Unrak Thai Animal Sanctuary

16. Baan Unrak Thai Animal Sanctuary

Plassering: Thailand
Nettside

Ligger i Kanchanaburi, Thailand, er Baan Unrak Thai Animal Sanctuary en organisasjon designet for å gi veterinærpleie til lokale hunder, å ta vare på den hjemløse Pet-befolkningen som ofte er forferdelig misbrukt, å spay og neuter som mange lokale dyr som mulig for å redusere hjemløse kjæledyrpopulasjon, og å utdanne samfunnet på ansvarlig kjæledyr eierskap.

Beskytt meg Albania

17. Beskytt meg Albania

Plassering: Vlore, Albania
Nettside

Beskytte meg Albania er det eneste selvfinansierte no-drep-lyet i Albania, og de er rustet til å sørge for 75 hunder. Hundene som de tar i, er forlatt eller forsvunnet hunder og beskytter meg Albania jobber med lokale veterinærer til spay og neuter dyr. I tillegg beskytte meg Albania Fonds lokale samfunnsutdanningsprogrammer på ansvarlig kjæledyr eierskap og å bringe bevissthet til kjæledyr overpopulasjonsprogrammet, for å skaffe penger til hundene i deres omsorg, og for å fremme adopsjon av deres redde dyr.

Hund redning Romania

18. Hund redning Romania

Plassering: Bucureşti, Romania
Nettside

Ligger i Bucuresti, romania, hunde redning Romania begynte som en redning som kunne ta i bare 50 dyr. Redningen ble oversvømmet i løpet av måneder da Romania passerte en lov som tillot massedrapningen av svarte hunder. Med mye hardt arbeid, er hunde redning Romania nå i en ny helligdom som kan huske nesten 800 stray hunder! I tillegg til å gi ly, gir Hund Rescue Romania-ansatte også en mobil veterinær triage-enhet, spay og neuters hjemløse kjæledyr, fremme kjæledyrs adopsjon, fôrbrytende dyr, og kjøre utdanningsprogrammer for å forbedre den generelle behandlingen av hunder i Romania.

Tanzania Animal Welfare Society (Taweso)

19. Tanzania Animal Welfare Society (Taweso)

Plassering: Tanzania
Nettside

Tanzania Animal Welfare Society (Taweso) er en organisasjon i Tanzania som dedikerer sin tid til lokal spaying og neutering innsats i eksterne deler av landet. I tillegg til deres steriliseringskampanjer, kjører Taweso også pedagogiske kampanjer, kjemper for human lovgivning, og arbeid for å redde livets livsløse daglig.

Dyr a.w.a.r.e. Animal Welfare Association - Redningsutdanning

20. Dyr A.W.EN.R.E. (Animal Welfare Association - Redning / Utdanning)

Plassering: Guatemala
Nettside

Grunnlagt i Guatemala, Animal A.W.EN.R.E. er en ideell og ikke-statlig organisasjon som dedikerer sin innsats for å fremme velferden og redningen av misbrukt og forlatte dyr i Guatemala. I tillegg til dette dyret a.W.EN.R.E. har et ly som bryr seg om hundrevis av hjemløse dyr, og de fremmer spaying og neutering programmer også. Fellesskapsutdanning er en annen verdifull del av a.W.EN.R.E. program.

Filver Rescue Foster Home

21. Filver Rescue Foster Home

Plassering: Kairo, Egypt
Nettside

Basert ut av Kairo, Egypt, Filver Rescue Foster Home er en hundeservat dedikert til å gi omsorg og ly til hjemløse, forsømt og misbrukte dyr i Kairo. Det er mange hjemløse og bortgjemte hunder i Kairo, hvorav mange er målet for grusomhet og tortur. Over 100 hunder holder seg på Filever Shelter på en gang, og organisasjonen gir veterinærpleie, mat og beskyttelse som hundene trenger.

Amigos de los dyres, Inc

22. Amigos de los dyres, inc.

Plassering: Puerto Rico
Nettside

Ligger ut av Loiza, Puerto Rico, dedikerer Amigos de los-dyret sin tid til å redde, rehabilitere, og vedta de mishandle og forlatte dyrene i Loiza og de omkringliggende områdene. Loiza er et av de mest fattige områdene i Puerto Rico, og Amigos de los-dyret jobber hardt for å redusere den hjemløse dyrpopulasjonen ved å holde spay og neuterklinikker, holde pedagogiske verksteder og fellesskapsprogrammer, og til og med bidra til å sponsere en 6-dagers dyrkontrollansvarlig -Cruely Investigator sertifiseringskurs for Puerto Ricans.

Syrisk team for dyrredning

23. Syrisk team for dyrredning

Plassering: Damaskus, Syria
Nettside

Det syriske laget for dyrehastighet eller stjerne er en yngre redningsorganisasjon som fungerer utenfor Damaskus, Syria. Selv om de er en nyere organisasjon, klarte de i sitt første år å hjelpe ca 400 dyr i nød! I det krigslige landet Syria er det mange skadede, misbrukt og hjemløse hunder og katter som trenger hjelp og stjerne skritt for å gi ly og veterinærpleie til de dyrene. En gang rehabilitert, jobber organisasjonen å finne boliger for dyrene i deres omsorg.

Barken ark

24. Barken ark

Plassering: Prnjavor, Bosnia
Nettside

Ligger i Prnjavor, Bosnia, er barken Ark et helligdom for svake hunder gjennom PrNjavor. Selv om de er en mindre operasjon, hjelper barken Ark over 300 strays hvert år ved å gi medisinsk behandling, ly, driftsspill og neuterprogrammer, utdanne samfunnet på den menneskelige behandling av dyr og riktig kjæledyrpleie. Når de ikke tar vare på disse programmene, arbeider barken Ark også utrettelige undersøkende tilfeller av misbruk og hundjakt i området.

Bo Ai Animal Protection Center of Guangyuan

25. Bo Ai Animal Protection Center of Guangyuan

Plassering: Guangyuan, Kina
Nettside

Bo Ai Animal Protection Center of Guangyuan er et lite dyre redningssenter i Kina som fortsatt klarer å ta vare på hundrevis av katter og hunder. Bo Ai dedikerer sin tid til å bekjempe hundekjøttindustrien og redde hunder fra hundens kjøtthandel. Grunnleggeren av Bo Ai, Du Yufeng, arbeider for å fremme bevissthet om hundens kjøtthandel som hun reiser lokalt for å redde hunder og gjøre regjeringen appellere til å lukke bedrifter som er involvert i hundens kjøtthandel.

Kurdistan Organization for Dyr Rights Protection

26. Kurdistan Organization for Dyr Rights Protection

Plassering: Duhok, Irak
Nettside

Basert ut av DUHOK, Irak, er Koarp den første irakiske organisasjonen i historien til å ha fått tillatelse til å bygge et ly for svarte dyr. I tillegg til deres ly, arbeider Koarp for å beskytte lokale dyreliv og dyrelivsdeler, de utarbeider animalske beskyttelseslover, og de driver spaying og neuteringsprogrammer for å kontrollere den hjemløse og svake dyrpopulasjonen. En frivillig finansiert organisasjon KOARP bidrar til å gi veterinærforsyninger og overvåke ulike dyre-sentrert anlegg for å sikre rettferdig behandling av dyr.

Unidad de Proteccion dyr

27. Unidad de Proteccion dyr

Plassering: Santo Domingo, Den dominikanske republikk
Nettside

Ligger i Santo Domingo, Den dominikanske republikk, er Unidad de Proteccion-dyret en dyrevelferdsorganisasjon dedikert til å hjelpe landlige og lavinntektssamfunn i og rundt Santo Domingo. Unidad de Proteccion Animal Arbeid for å fremme dyrevelferd ved å gi spaying og neutering tjenester, veterinærpleie og trygt ly til lokale strays og hjemløse dyr. U.S.EN. Fungerer også for å fremme fellesskapsutdanning av rettferdig og etisk behandling av dyr mens du kjører vaksineringsklinikker og mobilveterinærtjenester.

SPCA Italia Protezione Animali

28. SPCA Italia Protezione Animali

Plassering: Ardea, Italia
Nettside

Basert ut av Ardea, Italia, er Spca Italia Protezione Animali en liten organisasjon som gir støtte og omsorg for lokale svake, hjemløse og misbrukte dyr. I tillegg til å gi ly og veterinærpleie for dyr i nød, arbeider organisasjonen også for å utdanne samfunnet i den etiske behandlingen av dyr og for å bidra til å kvitte seg med dyrets grusomhet.

Red de Apoyo Canino

29. Red de Apoyo Canino

Plassering: Caracas, Venezuela
Nettside

Basert i Caracas, Venezuela, gir Red de Apoyo Canino ly og veterinærpleie for hjemløse og bortkastede dyr i Caracas. En veletablert gruppe, Red de Apoyo Canino hjelper ca. 11.000 + dyr hvert år ved å gi trygt ly, veterinærpleie, løpende vaksinasjonsklinikker og fremme samfunnsutdanningsprogrammer for å støtte dyrerettigheter og ytterligere dyrevelferdsarbeid.

Dharamsala Animal Rescue

30. Dharamsala Animal Rescue

Plassering: Dharamsala, India
Nettside

Dharamsala Animal Rescue i Dharamsala, India fremmer bortgående og hjemløse dyrs helse og redning gjennom en rekke programmer. I tillegg til å gi omsorg for rundt 17.000 svakehunder, arbeider organisasjonen også å spay og neuter og vaksinere alle brytende kjæledyr i området og fremme fellesskapsutdanning for bedre behandling av dyr.

Association Compe Chiens et chatter

31. Association Compe Chiens et chatter

Plassering: Marokko
Nettside

Basert ut av Marokko, er Association Combe Chiens et chatter en liten organisasjon dedikert til dyrevelferd for dyr i både Frankrike og Marokko. Selv om det er lite, klarer organisasjonen fortsatt å ta vare på rundt 200 dyr hvert år. Foreningen arbeider for å fremme dyres helse lokalt ved å gi vaksinasjoner, løpende spay og neuterklinikker, og gi nødsituasjon veterinærpleie når det er nødvendig. Etter å ha gitt omsorg, blir dyr fostret av lokale familier før de er plassert i deres evig hjem.

Velvet Hearts Foundation

32. Velvet Hearts Foundation

Plassering: Veliko Tarnovo District of Bulgaria
Nettside

Basert ut av Veliko Tarnovo, Bulgaria, er Velvet Hearts Foundation dedikert til å gi ly til dyr og finne adoptiv hjem for dem. I tillegg arbeider Velvet Hearts å utdanne samfunnet i den menneskelige omsorg for dyr og tilbyr også spay og neuter tjenester for å redusere den lokale svake befolkningen. Selv om en ganske liten organisasjon, er Velvet Hearts en stor forskjell, og håper snart å flytte til et mye større anlegg.

Kampanje mot grusomhet til dyr i Sierra Leone

33. Kampanje mot grusomhet til dyr i Sierra Leone

Plassering: Sierra Leone
Nettside

Basert ut av Sierra Leone, er kampanjen mot grusomhet for dyr i Sierra Leone en dyrevelferdsorganisasjon som fokuserer flertallet av deres innsats på lokal utdanning. I tillegg til å utføre lokale utdanningsprogrammer utdanner organisasjonen også samfunnet gjennom radioprogrammer, kampanjer og skoleprogrammer. I tillegg arbeider kampanjen mot grusomhet til dyr i Sierra Leone for å gi mat og veterinærpleie til lokale svake og hjemløse dyr i området.

SOS GYVUNAI redning

34. SOS Gyvunai

Plassering: Litauen
Nettside

SOS Gyvunai er et litauisk dyresamfunnssamfunn som er dedikert til å sørge for hjemløse hunder ved å gi dem ly, veterinærpleie og mat. En gang sunn, blir hundene vedtatt til deres evig hjem. Organisasjonen arbeider også for å utdanne lokalsamfunnet i dyrevelferd og hvordan de skal vare på sine dyr. Av alle programmene som drives av SOS Gyvunai, kanskje det viktigste er deres spay og neuter program.

45 Top Shelters

35. Spca Israel, Ramat Gan & Necinity

Plassering: Tel Aviv - Nachlat Itzhak
Nettside

Basert i Ramat Gan, er den israelske SPCA et no-kill dyrehytte som gir ly, veterinærpleie og mat til lokale forlatte og bortgjemte dyr. En rehabilitert, dyrene blir deretter plassert i evig hjem. I tillegg til å tilby ly til hjemløse dyr, har organisasjonen også lokalbevissthetsaktiviteter, samfunnsutdanningsprogrammer, og de gir til og med stipendier og serviceprogrammer for studentfrivillige.

Amethyst Dog Rescue

36. Amethyst Dog Rescue

plassering: Andalucia, Spania
Nettside

Basert i Andalucia, Spania, er det ikke-profitt Amethyst Hund Rescue-teamet dedikert til å redde og hjelpe forlatte og forsømte hunder som er i overhengende fare og behov for veterinærpleie og ly. Teamet av erfarne hundesenteret dyrs redningsmenn jobber med andre organisasjoner på tvers av Spania, og primært fokuserer på de fire viktige stadiene av å sikre at kjæledyrene blir tatt vare på og klar til å finne sine nye evig hjem. Alle hunder som er brakt inn i Amethyst, vil få sin helsekontroll, orm og loppebeskyttelsesmiddel administrert og vaksinasjoner gjort, og deres blod testet.

Okinawan American Animal Rescue Society

37. Okinawan American Animal Rescue Society

Plassering: Okinawa, Japan
Nettside

Basert i Okinawa, Japan, ble Okinawan American Dyr Rescue Society etablert for å bistå med det store antallet bortkastede og forlatte dyr på gatene i Okinawa. Organisasjonen arbeider for å redde forlatte og kaste dyr og gi dem veterinærpleie. I tillegg støtter Okinawan American Dyr Rescue Society lokale mikrochippingskampanjer og steriliseringskampanjer, samt utdanningsprogrammer. En av de viktigste programmene av organisasjonen er imidlertid deres innsats for å holde kjæledyrseiere som forlater sine dyr som er ansvarlige for deres handlinger.

Beirut for den etiske behandlingen av dyr

38. Beirut for den etiske behandlingen av dyr

Plassering: Beirut
Nettside

Basert ut av Beirut, Beirut for den etiske behandlingen av dyr er en redningsorganisasjon som har dedikert sin innsats for å bygge et dyrs grusomhetsfritt land. En stor del av denne kampanjen oppnås gjennom lokale utdanningsprogrammer og aktivisme. Organisasjonen arbeider også for å redde forlatte og kaste dyr og sørge for dem mens de finner dem omsorg. Når de ikke er i stand til å hindre dyrene, bidrar organisasjonen også å kontrollere overpopulasjonsproblemet gjennom felle, neuter og frigjøre programmer. Beta jobber ikke bare for å hjelpe domesticated dyr, men de jobber også for å sette en stopper for den ulovlige dyrelivshandelen i landet.

Associação dos amigos dos animais abandonados da moita

39. Associação dos amigos dos animais abandonados da moita

Plassering: Alhos Vedros, Portugal
Nettside

Foreningen av venner til de forlatte dyrene i Moita begynte som en frivillig organisasjon og har siden vokst. Gruppen jobber bare av donasjoner og klarer å sørge for rundt 300 hunder og 200 katter på deres ly. I tillegg til å mate dyrene i deres omsorg, gir organisasjonen også en stor befolkning av hjemløse og bortkastede dyr. Det er ikke bare mat, at gruppen gir, men de holder også utdanningsprogrammer for samfunnet for å utdanne dem om viktigheten av sterilisering og betydningen av adopsjon i stedet for å kjøpe kjæledyr.

Bgd

40. Bgd

Plassering: Istanbul, Tyrkia
Nettside

BGD er basert i Istanbul, Tyrkia og begynte med innsats for å gi bedre omsorg og tjenester til dyr på det største byhuset. Gjennom donasjoner fortsatte organisasjonen å bli en ideell gruppe dedikert til samfunnsutdanning, samt bortfall og hjemløse dyrredning. Gruppen har også gjort stor innsats for å bekjempe dyrs grusomhet ved å foreslo for dyrsrettigheter.

Fundacion Amigos de dyrer Boquete

41. Fundacion Amigos de dyrer Boquete

Plassering: Panama
Nettside

Basert ut av Panama er Fundacion Amigos de-dyret Boquete dedikert til å gi lavpris sterilisering til hunder og katter. Organisasjonen jobber også hardt for å spre bevisstheten om dyrevelferd i samfunnet. Konsernet har også jobbet med lokale veterinærklinikker for å forbedre sine anlegg og å gi opplæring og veterinær teknikker fra andre kilder. Mer nylig har organisasjonen lagt til en adopsjonsseksjon til sin gruppe som gjør at de kan finne adoptivhjem til dyrene de tar inn og veterinær.

Animal House Rescue

42. Dyret hus

Plassering: Jamaica
Nettside

Animal House Jamaica er en redningsorganisasjon som er dedikert til å bidra til å sørge for svake og forlatte dyr i Jamaica. I over seks år har organisasjonen levert mat, veterinærpleie, spay og neuter-tjenester og ly for hjemløse dyr. Når dyrene i deres omsorg har blitt gitt, jobber organisasjonen å finne dem for alltid.

Pata Manzanillo

43. Pata Manzanillo

Plassering: Manzanillo, Mexico
Nettside

Pata Manzanillo ligger i Manzanillo, Mexico, og er dedikert til å sørge for de mer enn 16.000 hjemløse hunder og katter på bygatene. Organisasjonen spiller en rolle i mange lokale anstrengelser for dyrevelferd, inkludert å gi spay og neuterklinikker, som gir veterinær omsorg når det er nødvendig, plasserer dyr i fosterhjem, og bidrar til å finne sine evig hjem!

Kyiv Society for beskyttelse av dyr

44. Kyiv Society for beskyttelse av dyr

Plassering: Kyiv (Kiev), Ukraina
Nettside

Ligger i Kiev i Ukraina, er Kyiv Society for beskyttelse av dyr et dyrevelferdssamfunn som bruker mye tid på å forkynne for dyrsrettigheter og undervisningssamfunn hvordan de skal vare på sine dyr. I tillegg til å ha et ly har organisasjonen også et veterinær sykehus og rehabiliteringssenter som gjør at de kan ta vare på hjemløse og forlatte dyr. Gruppen fokuserer også på spay og neuter innsats for å redusere den hjemløse dyrepopulasjonen.

Baark

45. Baark

Plassering: Bahamas
Nettside

Basert i Bahamas, er Baark en ideell gruppe dedikert til å skape et mer humant miljø for hjemløse og forlatte hunder. De fleste av deres innsats er rettet mot å redde og vedta ut hjemløse, samt lokal spay og neuter innsats.

Har du en nominasjon for en annen verdens beste dyrehage?

Savnet vi noen? Vi gjorde sannsynligvis - det er så mange fantastiske organisasjoner, hunden redder og dyrehyller som sparer, hjelp og omsorg for dyr, og gjør enestående jobb som fortjener mer anerkjennelse. Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor om noen av dine favorittdyr redning og hvem du tror fortjener å bli nominert.

Les neste: 30 dedikerte dyrehyller som gjør Amerika stolt

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Topp 45 beste hunden redder i verden (2021)