Hvorfor fugler gjør bedre kjæledyr enn katter og hunder

Budgerigar og katt ansikt til ansikt gjennom fuglcage

Det er mange ting som gjør fugler forskjellig fra mer konvensjonelle kjæledyr som katter og hunder, og avhengig av hvem du er, er forskjellene gunstige. Mens fugler ikke er de beste kjæledyrene for alle, "vet fuglefolk" at de er de beste kjæledyrene for dem. Så, hva er de spesifikke grunnene til at fugler gjøre bedre kjæledyr enn katter og hunder? Les videre for en liste.

01 av 05

Du trenger ikke å gå fugler

Alle som noen gang har eid en hund, vet at det ikke alltid er praktisk å ta dem utenfor for å gå potten - som må gjøres flere ganger om dagen, noen ganger om natten, og uavhengig av dårlig vær. Katteiere må scoop sine kitty`s søppelboks flere ganger om dagen for å holde det rent og kontrollere lukten. Med en kjæledyrfugl trenger du aldri å bekymre deg for dette fordi de kan bli trent til Bruk badet i sine bur. Sikkert, du må håndtere rengjøring av buret, men du trenger vanligvis bare å bekymre deg for det en gang per dag. Høres mye bedre enn å scooping en søppelboks eller ta en hund ut for flere potty turer.

  • 02 av 05

    Fugler kan lære å snakke

    Så langt som vitenskap er klar, er fugler de eneste dyrene på jorden som er i stand til Lære å etterligne menneskelig tale- og dette alene er en av grunnene til at fugler gjør gode kjæledyr. Hvilke andre typer kjæledyr kan spørre deg hvordan dagen din var når du kommer hjem fra jobb eller forteller deg at de elsker deg i takknemlighet som du fôrer dem? Mens ikke alle fugler kan snakke, de som liker ekstraordinært nært forhold til sine eiere. Selv om hunder og katter danner nære obligasjoner med deres folk også og kommuniserer på deres veier, er mange fuglseiere enige om at ingenting sammenligner med å kunne lære kjæledyret ditt hvordan du skal snakke med deg.

  • 03 av 05

    Mange leiligheter anser ikke fugler "kjæledyr"

    Alle som bor i utleieeiendommer og har kjæledyr, vet at å finne et sted å leie, er ofte vanskeligere for de som eier katter og hunder. Dessverre, mange utleiere og leilighetsamfunn plasserer restriksjoner på kjæledyrene som deres innbyggere kan holde, noen ganger begrenser dem etter størrelse eller rase. Selv utleie som tillater katter og hunder, belaster ofte store kjæledyr innskudd hvis du vil beholde et dyr - men mange ganger teller fugler ikke som kjæledyr under deres retningslinjer. Mest Leiligheter vurdere fugler og andre caged dyr som unntatt fra sine kjæledyr avgifter fordi de pleier å ikke gjøre så mye skade på en leilighet som en katt eller hund kan. Dette er noe å vurdere med mindre du eier ditt eget hjem.

  • 04 av 05

    Fugler tar opp mindre rom

    Noen hunderaser kan vokse veldig store, og katter trenger rikelig territorium for å streife og prowl for å være lykkelig. Fugler kan imidlertid være innhold i et relativt lite område, sammenlignet med andre typer kjæledyr. Sikkert, det er en god ting å ha den største bur Du kan muligens for din fjærede venn, men avhengig av hvor mye plass du har tilgjengelig, kan du velge å adoptere en liten fugl som en Budgie eller Parrotlet, og de trenger ikke nesten mengden plass som en større papegøye ville.

    Fortsett til 5 av 5 nedenfor.
  • 05 av 05

    Du trenger ikke å spay / neuter fugler

    Å få hunder og katter spayed og neutered er ekstremt viktig for deres helse og for å bidra til å dempe kjæledyr overpopulasjon. Med kjæledyrfugler, men ingen kirurgi er nødvendig for å forhindre uønsket oppdrett. Hvis du tilfeldigvis har en mannlig og kvinnelig fugl som produserer en clutch av fruktbare egg, er alt du trenger å gjøre, ikke la eggene luke for å unngå en rede full av babyer.

  • Del det i det sosiale nettverket:

    Løp
    » » Hvorfor fugler gjør bedre kjæledyr enn katter og hunder