Russiske hunderaser

Et land så stort som Russland, med 11 forskjellige tidssoner, har sikkert mange hunderaser som du kan forestille deg. Landet har noe av et hardt klima. Derfor kan du stole på hvor robust og motstandsdyktig disse raser vil være. Russiske hunderaser er tilpasset hva du trener dem for å være. Fra sikkerhetshunder til de som katter hele dagen i sofaen din eller ransack ditt vaskeri, har Russland dem alle. 

Alle russiske avlet hunder er opplært til å jobbe. Akkurat som det er rene russiske oppdrettige hunder, er det også de som har blandet løp med andre lands hunder. Glem ditt "militære perspektiv" i Russland som et land, de har et fantastisk sett med hunder, som vi vil ta nærmere titt på i denne artikkelen. 

Det er flere russiske hunder raser der ute. Hver rase kommer med forskjellige personligheter og er opplært til å gjøre forskjellige ting. Derfor må du være sikker på hva du trenger hunden til før du kjøper. Noen er ikke tilrådelig for familier som er nytt for hundens eierskap eller med små barn. Du bør gjøre en rikelig forskning før du bosetter seg for noen av dem. Denne veiledningen vil være din introduksjon i verden av de forskjellige russiske hundene raser. 

Russisk hund rase borzoi

Borzoi

Borzoi hunden ble utviklet i Russland. I utgangspunktet hadde den den primære funksjonen av kurs og Jakt på spill. Deres livsstil er slik at de liker å gå og jobbe i lag. De går for det meste i lag på tre, frantisk jager ned kaniner, rever og ulver. Men snart nok ble de følgesvenn i kongelige mennesker over hele Europa. 

Borzoi er purebred hunder, men du kan finne dem i husly, og redningsgrupper. De har utviklet seg til å bli tilpasset som tilbaketrukket familiehunder, og klar til å flytte inn med deg, uavhengig av hva leiligheten din ser ut. Som du ville ha mistanke om deres teamlignende bevegelse, vil disse hundene ha uopphørlig følgesvenn. Denne russiske hunden raser ikke godt hvis du forlater dem for lenge i løpet av dagen. Hvis du ser på denne rasen, må du være der for dem mesteparten av tiden. 

Selv om de ikke bryr seg et lite miljø, men de pleier å gjøre det bedre i boliger med større rom. Dette er de beste hundene å få hvis du er en nybegynner eier. Når du gjør grunnopplæringen, vil de ikke gi deg mye problem. De er motstandsdyktige for enten kaldt eller varmt vær.

Temperament og egenskaper

Disse hundene er intelligente, men de er ikke det enkleste å trene. De bjeker ikke mye, men når de låser fokus på et byttedyr, er det vanskelig å få dem til å komme tilbake. De har et lavere energinivå i forhold til andre, og har lite behov for øvelser. I gjennomsnitt veier de ca 55 til 105 pounds, og kan leve i ca 10 til 12 år. På skulderen er de ca 26 til 32 inches høye. Takket være den høye, magre, smale og lange kroppen den har, er dette en av de mest elegante og velvendte russiske hundene du finner. De bærer seg stolt, noe som gjør det ikke overraskende at de hovedsakelig var følgesvenner av kongelige i rettenes hus og palasser tilbake på dagen.

De har en vakker frakk og kaster mye. Du vil gjøre mye vedlikehold for å holde det rent og fri for bakterier / smuss. Selv om det ikke alltid kan være interessert i å trene for å holde seg i form, kan den holde seg i Hundesport Takket være atletikken. Disse synshundene vil hjelpe deg med å jage noe som beveger seg. 

Russisk hundaser Sentral Asian Shepherd

Central Asian Shepherd Dog

Denne hundeasen er veldig sikker på seg selv. Det er balansert, stille og veldig uavhengig. De Central Asian Shepherd Dog har et sinn av seg selv, og du vet det nesten umiddelbart. Denne rasen av hunder reeks av mot og jobber på et høyt nivå. Det kan tåle tøffe forhold, og har en naturlig disposisjon for å markere territorium. Uansett hvor stor sin rovdyr er, vil du mest sannsynlig ikke legge merke til noen unse frykt i denne hunden. 

Å eie denne hunden, bør du kontinuerlig observere sin oppførsel. Hvis du er en første eier av en hund, kan du kanskje fjerne denne russiske hunden rasen. Deres historie kan spores til fire tusen år siden, hvor de hadde blitt avlet fra naturlig utvalg. 

Det beste hjemmet for dem er en med en stor hage. Dette er den beste hunden hvis du trener regelmessig utenfor ditt hjem. Den sentrale asiatiske hyrdehunden elsker å gå på vanlige turer. De kan være vanskelig å trene. Når innendørs, kan de være veldig stille, men komme til livet når de går ut. Ikke bli lurt av deres innendørs mildhet og ta dem ut uten snor. Å være trygg, da de er veldig intelligente og uavhengige, bør de alltid gå på bånd.

Denne russiske hunden rasen krever regelmessige besøk til veterinæren for kontroller, da de er utsatt for genetiske sykdommer. 

Temperament og egenskaper

Hva du mate dem er unikt. De vet å kreve forskjellig mat i henhold til forfallet av fordøyelseskanalen. De forskjellige fasene i deres liv krever forskjellige typer måltider. Størrelsen betyr også å bestemme måltidene sine. Du vil sikkert ønske å Arbeid tett med en veterinær For å sikre at de får riktig mat og ernæring. 

Deres velutviklede underlag krever bare mindre grooming. Men når det er på tide å kaste sin pelse, er det mer som en storm. Litt rart at det kalles "pels storm."De krever også riktig bad. Deres negler vokser også veldig fort, så du bør ta deg tid til å trimme. Den sentrale asiatiske hyrdehunden er kjent for oppbygging av voks i ørene, så de bør være rene regelmessig. Å holde tennene sunne med daglig børsting er også viktig.

Russisk hund rase svart russisk terrier

Svart russisk terrier

Denne russiske hunden rasen er utrolig stor og kommer med enorm makt. De er også veldig modige, selvsikker i seg selv. Intelligens er også en av deres sterke poeng. De er oppdrettet for å beskytte og beskytte, og kan være veldig harde til fremmede. De har en gjennomsnittlig vekt på 140 pounds, og kan stå som 30 inches høye på skulderen. Hodet deres er formet som en murstein, noe som gjør at de virker mye høyere. For en stor fyr, beveger disse hundene seg godt. 

Med høy kvalitet hundemat, trenger du ikke å bekymre deg for mye om deres helse. De gjør det også bra med hjemmelaget mat. Omtrent noe kosthold er bra for dem i moderasjon. Noen hunder i denne russiske hundens raser er utsatt for å være overvektige. Hold deg oppmerksom på deres vektendringer, noe som gjør justeringer etter behov.

Temperament og egenskaper

Den svarte russiske terrieren har to kroppsfrakker. De har en underjakke som faktisk er myk. Den eksterne frakken er et grovt lag som gir beskyttelse. Deres frakk trenger regelmessig vedlikehold. Med en God grooming rutine Du vil forhindre dannelsen av matter i kappen. Ikke glem å børste sine skjegg og bart også, for å holde det så bra ut. 

Denne russiske hunderasen må være engasjert og holdes aktiv med ca 30 til 40 minutters trening hver dag. De er alltid ivrige etter å gå på turer, løp, sykkelturer og til og med svømming, med sine eiere. De er også veldig gode til å spille fangst med en plater eller ball. Å ha en bakgård som en eier av denne rasen er veldig viktig. Uten mye trening har denne hunden rasen vært kjent for å bli deprimert og kan ta på seg ødeleggende vaner. 

Den svarte russiske terrieren trenger god trening, starter i ung alder. Å trene dem riktig, vil du kanskje vurdere hjelp av en profesjonell. Trening må være fast og konsekvent for dem, dette vil bidra til å redusere deres destruktive tendenser. De er generelt en sunn rase. Vanlige besøk til veterinæren anbefales å gå av eventuelle sykdommer eller Allergier.

Russiske hunderaser

Russisk leketøy

Disse russiske hundens raser er små og veldig livlige. De er også utrolig elegante, og akkurat som navnet antyder, liker virkelig å spille. Aktiviteten er et sterkt poeng for det russiske leketøy, samt høy grad av intelligens. De ser alltid på å glede sine eiere og elsker å snuggle opp. Noen ganger kan denne rasen være hard til fremmede, så tidlig sosialisering kan være viktig.

Denne russiske hunden raser er ikke cowards, heller ikke de aggressive, men et sted i mellom. Det russiske leketøyet er kjent for å elske dashing rundt huset, etter leker. De liker også å bare lounge på fanget hele dagen lang. Disse hundene er store på menneskelig følgesvenn, og når de begynner å føle seg forsømt, vil de gi deg beskjed i deres oppførsel. 

Temperament og egenskaper

Deres frakk endres etter at de er et år gammel til en voksen. Frakkene kommer til hele fringing scenen bare etter tre år. Den russiske leketøyets kappe kan varieres, mellom langt hår og glatte variasjoner. De glatte belagte hundene er veldig slanke til berøring. Glattheten i den langhårede er mer terrier-lignende, i motsetning til andre lange kapphunder. Til tross for de fysiske forskjellene er det russiske leketøyet klart for moro skyld.

Mat av høy kvalitet er viktig for dem. Dette vil holde dem sunne, aktive og ha en vakker jakke. Regular Vet Besøk vil også holde noen lidelser eller allergier i sjakk.

Sør-Russian Ovcharka Dog Breed

Sør-russisk Ovcharka

Denne russiske hunden raser er mer som kunst i bevegelse. Den kommer med så mange ønskelige egenskaper, avkortet av et forbløffende nivå av lojalitet. Disse russiske hundene raser er også veldig aktive, ikke la deres søte utsikter lure deg. Ovcharka er veldig vennlige med barn. De er uavhengige, akkurat som mange av de russiske hundene raser. Denne rasen kan også kjede seg lett hvis det ikke er mye aktivitet som engasjerer dem. De burde bli sosialisert tidlig, for uten det kan de vise mye aggresjon mot fremmede og andre hunder. 

Temperament og egenskaper

Den sørlige russiske Ovcharka er en stor hund med et fuzzy og shaggy utseende. De er veldig pittoreske, som å male rett ut av et museum når de er tatt av linser. Denne rasen underlaget er furry, med en lang topplakk. De føler seg mer som en geit når du berører dem. Den overordnede fargen de utviser er hvit, men kan også bli funnet i grått eller beige. Disse rasen Frakk krever mye vedlikehold, å holde dem så sitt beste. Shedding periode faller normalt i løpet av våren. 

De er lojale, lettvint, fulle eller energi, og beskyttende for sine eiere. Deres tillit og fryktløshet kan gjøre dem skremmende og kan få dem i hyppige problemer. Så mild som de kan se, kan Ovcharka være aggressiv med mat, leker og senger. På grunn av deres volatile natur trenger de riktig trening som starter i en svært ung alder.

Endelig ta

Russiske hunderaser har noe til felles, hvis ikke riktig trente, kan de bli veldig aggressive. Disse raser har oppdrettet for å være aktive, arbeidende hunder. På samme måte som enhver hunder, må du bli kjent med hundens rase og alt om dem før du kjøper. Forhåpentligvis ga denne artikkelen deg akkurat nok informasjon for å sette deg i riktig retning for å ta en god beslutning.

Les neste: 11 mest populære asiatiske hunderaser

Russiske hunderaser

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Russiske hunderaser