Dumerils skjermer

Du er mer sannsynlig å se en Dumerils skjerm på din lokale dyrehage enn i naboens hus, men de blir av og til holdt som kjæledyr. Den store Dumeril er populær blant erfarne reptileiere, spesielt de som har hatt andre mindre kjæledyrskjermer eller store øgler som iguanas. De er også kjent for sine dramatiske fargeendringer fra hatchlings til voksne.

  • Navn: DUMERIL`S MONITOR (Varanus Dumerilii), Hvit Jungle Monitor, Hao-Chang-Kao i Sør-Thailand, Biawak Kudong i Malaysia
  • Størrelse: Ca 3 til 5 meter lang, inkludert hale
  • Levetid: 10.7 år maksimalt registrert

Dumerils skjermhus

Vurderer skjermer kan vokse til å være fem meter lang, de trenger et kabinett som er stort nok til at de komfortabelt beveger seg om. Større er alltid bedre, men et bur som er dobbelt så lengden som de er, eller helst et lite soverom, anbefales.

Skreddersydde kabinetter laget av tre og plexiglass kan bygges for å passe dine behov eller et rom som er dedikert til skjermen, både arbeid for å huske en Dumerils skjerm. Når du designer skjermens hjem, husk at han vil trenge et veldig varmt baskingområde og høy luftfuktighet (ca 80%). Han vil også trenge en skjul boks og vann som han kan klatre inn i å defecate. Til slutt, sørg for at det ikke er noen områder som dine skjermer kan sitte fast i siden de liker å kile sine kropper på plass.

Sengetøy er ofte Aspen spon, Cypress mulch, eller en blanding av naturlige substrater for å holde fast i fuktighet, men også la skjermen begrave seg litt. I tillegg til sengetøyet, vil misting, luftfuktere og foggere alle hjelpe til med å holde fuktighetsnivået på ca 80% hele dagen.

Dumerils skjermbelysning

Siden DUMERILs monitorer krever svært varme omgivelser, trenger du noen høyt drevne varmenes lys for å holde temperaturen mellom 80 og 120 F i baskingområdet. Om natten kan du la kabinettet avkjøles til ca 75 f. Du må kanskje kombinere keramiske varmeemittere, hvite varmelys, nattvarme lys, og anvender andre metoder som romvarmere for å få ditt store kabinett hvor det skal være på termometeret. Hvis du velger å også gi UVB-belysning, er en kvikksølvdamppære et godt alternativ for store innkapslinger.

Noen Dumerils skjermseiere føler at UVB-belysningen er gunstig for deres øgler, mens andre ikke ser ikke behov for pæren. Det er lite forskning gjort om nødvendigheten av denne usynlige bølgelengden, men en ting er sikkert, det kan ikke skade. Hvis du velger å gi UVB-belysning, bare sørg for at du holder den på for en 10 til 12 timers syklus (akkurat som du gjør med noe annet hvitt / synlig lys), bytt pærene hver sjette måned (med mindre det er en kvikksølvdampulære) , og sørg for at det er 10 til 12 tommer unna hvor skjermen din sitter.

DUMERIL`S MONITOR DIET

Feeding En Dumerils skjerm betyr at du bedre er behagelig å mate en rekke ting, inkludert mus, krabber, crickets, kakerlakker, og mer. I den ville, spiser de fleste Dumerils primært krabber, men mange fangede Dumeril lever hovedsakelig av mus og rotter. Det er best å variere kostholdet mens skjermen fortsatt er ung og oppmuntre de mest naturlige matene som er tilgjengelige.

Dumeril er veldig rotete eaters og liker å dismember og rive fra hverandre sitt byttedyr, selv om det allerede er død. For å holde rotet ned, prøv å holde skjermens negler trimmet.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Dumerils skjermer