Gjennomgang: pet treater dog abonnement box (2018)

Har du kjøpt til høyre Abonnementsboks for hunden din? Er du overrasket over hvor mange alternativer som faktisk er tilgjengelige? Jeg var også! Disse boksene har blitt svært populære blant kjæledyrets eiere interessert i det praktiske å motta kjæledyrsartikler levert rett foran døren. Hvordan gjør den Pet Treater Dog Abonnement Box Stack opp til konkurransen?

Når du handler for en abonnementsboks for kjæledyret ditt, må du evaluere det basert på verdien du får, hvor relevant produktene er til dine behov, prisen og om produktene er trygge og sunne.

Jeg evaluerte Pet Treater Dog-abonnementet på alle disse funksjonene, og jeg var veldig imponert over hvordan det sammenlignet med andre lignende produkter. Hvis du vil ha alle detaljer, fortsett å lese. Du kan også sjekke ut noen av de andre Dog-abonnementsboksene som jeg har vurdert for å se selv hvordan dette alternativet sammenligner med de andre:

Pet Treater Dog Abonnement Box Review

Pet Treater Dog Abonnement Box ReviewHver måned kan du forvente å finne 7-9 Elementer i Pet Treater Dog Abonnement Box. Disse produktene vil inkludere hundeleker, godbiter, kjæledyr tilbehør og kanskje til og med noe for deg!

Det er Pet Treater Boxes for hunder og katter, som er fint for multi-pet familier. Du kan også få en hund / katt boks eller legge til flere kjæledyr i abonnementet ditt for å få flere elementer for alle dine furry familiemedlemmer.

Alle godbitene er laget i USA eller Canada, så ingen bekymringer om godbiter som kommer fra Kina. De streber etter å inkludere slitesterke, velutstyrte hundeleker, men du må vite at disse boksene er ikke egnet for aggressive chewers. Hvis du har en kraftig chewer, vil du være bedre å abonnere på en boks som er laget spesielt for disse typer hunder.

Etter min mening er Pet Treater Dog Abonnementsboks den beste verdien for pengene dine i forhold til andre lignende produkter.

Pet Treater Dog Abonnement BoxDessverre kommer den lavere prisen også med et par ulemper. Jeg har allerede nevnt at lekene ikke passer for makt chewers, og disse boksene er også bare tilpasset i henhold til hundens størrelse. Du kan legge merke til kjæledyrets allergier, men det er ingen muligheter til å tilpasse boksen basert på hundens kapptype, tygge type, alder, etc. og # 8230;

Nå, som jeg nevnte denne boksen, gir en stor verdi for pengene. Du kan abonnere på denne måneden for bare $ 24.99 per måned, og frakt er gratis! Det er et gjennomsnitt på ca $ 2.75- $ 3.50 per vare avhengig av hvor mange produkter du mottar.

Om vi ​​snakker om høy kvalitet sunn godbit, varige leker, grooming produkter eller andre kjæledyr tilbehør, som er ganske billig. Jeg har mottatt 4 Pet Treater Dog Abonnementsbokser så langt, og jeg har alltid følt at jeg fikk mye mer enn $ 24.99 verdt av produkter.

For en nærmere titt på produktene som jeg mottok i min Pet Treater Dog Abonnement, sjekk ut min unboxing video:

Relatert podcast: Er abonnement hund mat tjenester verdt det?

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Gjennomgang: pet treater dog abonnement box (2018)