Lurer på hvordan du enkelt kan holde hundens tenner (og pust!) sunn? Vi har funnet løsningen.

Glad hund med fine tenner

Å holde hunden din i topphelsetiden er absolutt en utfordrende oppgave. I mellom å sikre at de får nok mosjon, og spiser sunt, kan det være vanskelig å tenke på alle de andre viktige helsemessige hensynene som eksisterer. Din hunds tannhelse er en av de vanskelige, men vitale oppgaver som ofte faller av veikanten. Mange hundeeiere tror at så lenge hundens tenner ser rimelig hvite, og pusten deres lukter ikke så ille, deres muntlige helse må være bra.

Vi hater å bryte den til deg, men tannhelsen må være like mye som kosthold eller mosjon. Tenk på det Veterinærer Rapporter at en estimert 85% av hundene over 4 år lider av en form for periodontal sykdom.

Mens hunden din ikke kan håndtere noen muntlige helseproblemer, garanterer det ikke at de ikke vil i fremtiden ikke vil i fremtiden. Det er derfor forebygging er nøkkelen når det gjelder hundens muntlige helse. Dessuten kan delta i tannhelsen, legge år til hundens liv.

Så hvis du nå lurer på hva som er en praktisk og effektiv måte å regelmessig opprettholde hundens tenner og tannkjøtt, har vi funnet produktet for deg - OxyFreshs Kjæledyr dental vann tilsetningsstoff. Fortsett å lese under for å oppdage 3 grunner til at du vil elske det.

1. Bidrar til å bekjempe orale sykdommer (og dårlig ånde!)

Oxyfreshs kjæledyr dental vannadditiv er designet for å opprettholde helsen til hundens tenner og tannkjøtt. Formelen er spesielt formulert for å bekjempe plakett, som igjen vil bidra til å fremme sunne tannkjøttet for å sakte periodontal sykdom. Som vi nevnte ovenfor, er periodontal sykdom, noe de fleste hunder vil lide, men det betyr ikke at din må! Å ta tiltak tidlig ved å bruke dette trygge, effektive, og ikke-toksiske produktet, vil bidra til å holde noen symptomer i sjakk.

Og for hundeeiere som nettopp har løst seg til Setter opp med hundens dårlige pust, Du vil gjerne lære at kjæledyret dental vannadditiv også er spesielt designet for å eliminere det. Den patenterte Oxygene®-formelen vil sikre at dagene dine med å fange en whiff av stinkende pust fra din pooch er over.

2. Lett å innlemme i hundens daglige liv

Vi trenger ikke å fortelle deg at du introduserer en ny vane i hundens liv, kan være vanskelig å si mildt. Derfor vet vi at du vil sette pris på hvor lett det er å administrere kjæledyret dental vann tilsetningsstoff til hunden din. Bare legg til 1 capful av kjæledyr dental vann additiv løsning i kjæledyrets vannskål, og vent på at de skal drikke vannet som vanlig. 10 sekunder om dagen er alt du trenger, og det er ingen tenner børsting kreves.

Yep, det er egentlig alt det er til det! Hvis det høres nesten for enkelt, er det det vi trodde først. Men beviset er i pudding, og som du vil lese i neste avsnitt, kan hundrevis av gode kunder attestere til effektiviteten i Bolstering Dogs oral helse.

For de som er bekymret for deres kjæledyr, snu nesen opp på dette nye tillegget til kostholdet, ikke vær. Produktet er både luktfritt og smakløst, noe som gjør det helt uoppdagelig for kjæledyret ditt.

3. Stellar Brukeranmeldelser

Når det gjelder produktuelle brukeranmeldelser, er det ikke noe bedre enn å bli vurdert en hel 5 stjerner. Og det er akkurat det kjæledyret dental vann additiv har blitt vurdert av mer enn 400 glade hundeeiere.

Bare bla til bunnen av produktsiden, og du vil se rave gjennomgang etter rave gjennomgang. Mens vi vil gjerne ha dem alle, i interessene i rommet, deler vi bare noen av høydepunktene:

  • "Vetene her virkelig liker oksyfresh dental vann additiv og det er mer økonomisk enn andre vi har prøvd, så vi har endret seg tilbake!"
  • "Oxyfresh har samarbeidet min 13 år gamle Pug`s Water Bowl siden han var 8 uker gammel. Jeg er glad for å rapportere at han bare hadde behov for en tannrengjøring i sitt liv. Jeg er forpliktet til at Oxyfresh hadde vært en nøkkelkomponent til sin dental suksess."
  • "Jeg har kjøpt dette produktet i årevis. Det renser virkelig tennene og pusten til mine 3 hunder, spesielt siden de er eldre hunder. Siden det er smakløst og luktfritt, vet hundene mine ikke engang at de får en oral hygienebehandling. Jeg er aldri uten dette produktet."

Så hvorfor ikke prøve det selv? Oxyfresh tilbyr en 100% pengene tilbake garanti, så egentlig, du har ingenting å miste (og bare år med hundens liv å vinne!).

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Lurer på hvordan du enkelt kan holde hundens tenner (og pust!) sunn? Vi har funnet løsningen.