Trommelhest: breed-profil

Parade for dronningen med trommelhester i Storbritannia

Hvis du noen gang har hatt sjansen til å se dronningens husholdnings kavaleri utføre, så er sjansene du har sett trommelhesten i aksjon. Denne store rasen måtte være sterk, kraftig og godmodig for å lykkes med å utføre i dronningens prosesser. I dag gjør disse egenskapene dette rasen til et populært valg for ryttere over hele verden.

Raseoversikt

Vekt: 2.000 pund

Høyde: 16 hender og oppe

Kroppstype: Stocky, tungt utkast

Best for: Parader, riding

Forventet levealder: 25 til 30 år

Trommelhest historie og opprinnelse

Trommelhestasen er oppkalt etter hvilken type arbeid som den tradisjonelt utfører. Denne rasen båret en rytter og sett med kettledrums under dronningen av Englands band av livsvaktprosessene. Hestene paraded gjennom gaten, navigerer store folkemengder. Mest imponerende, fordi rytteren måtte spille trommene, ble hestene kontrollert av tøyler som var festet til en rytters føtter.

Trommelhesten måtte være imponerende høy og sterk for å bære vekten av trommene gjennom lange prosesser. Hester måtte også være fornuftig, rolig og godmodig til villig respekt og svare på den ikke-tradisjonelle tjenestyring. For å oppnå dette krysset oppdrettere typisk Clydesdale, Gypsy Cob, og fylke raser. Resultatet er en stor, docile og god-temperert hest som gjorde et imponerende utseende under prosesjonene.

I dag fungerer både den internasjonale trommelhestforeningen og Gypsy Cob og Drum Horse Association som Breed Registies.

Trommelhest størrelse

Dette tunge utkastet er 16 hender eller høyere. Fordi disse hestene må bære trommer som kan veie 300 pund og opp, har de en sterk, kraftig statur og kan veie så mye som 2000 pounds.

Avl og bruksområder

Trommelhesten brukes tradisjonelt i prosesser og parader, men det er også en populær ridshest. Trommelhestene er fortsatt oppdrettet i Storbritannia, så vel som i Amerika.

Farger og markeringer

Fordi trommelhesten påvirkes av Clydesdale, Shire, og sigøyner Bloodlines, denne rasen viser et bredt spekter av farger. Solid, Roan eller Pinto-strøk er alle akseptable, og solide strøk inkluderer farger som Bay, Svart, Grå, Dun, Buckskin, Kastanje og Palomino. Piebald og Skewbald Pinto-strøk er mest vanlige.

Som mange andre utkastaser, bør trommelhester ha fjær som begynner over sine fetlocks og som dekker hele hover.

Unike egenskaper av trommelhesten

Trommelhesten er kjent for sitt store temperament, en svært ønskelig karakteristikk. Disse hestene må være rolige nok til å være komfortable i store folkemengder. De er også fulle nok til å være lett for en rytter å veilede gjennom folkemengdene. I tillegg må trommelhestene være tolerante for den høye trommeslaget som kommer fra ryggen og fra omgivelsene deres. Disse egenskapene utgjør en hest som er samarbeidsvillig og lett å jobbe med.

Diett og ernæring

Trommelhester har en tendens til å være enkle keeper og kan trives når den er forsynt med kvalitetsfôr og en konsentrert feed for å supplere noen ernæringsmessige mangler. Fordi disse hestene lett kan få vekt, kan eiere kanskje begrense tilgangen til frodig beite for å forhindre problemer som fedme og grunnlegger.

Vanlige helse- og atferdsproblemer

Trommelhesten har en tendens til å være en sunn rase og er ikke kjent for eventuelle rasespesifikke forhold. Denne velmenne rasen er generelt behagelig og lett å trene og jobbe med.

Grooming

Trommelhester vil ha nytte av grundig, vanlig grooming, som kan være en utfordring på grunn av deres størrelse. Eiere kan trenge å bruke avføring for å få tilgang til hestens rygg og man.

Som mange utkast raser, krever trommelhester litt ekstra grooming oppmerksomhet på grunn av deres lange manes og tykk fjærering. Noen eiere kan velge å flette mannene for å holde dem nere og mer håndterbare, og det er mulig å flette tung fjorering også. Eiere må være årvåken i rengjøring av fjæring og sikre områdene tørke ut etter at hesten er ute i regn eller gjørme. Hvis områder av fjæring ikke mottar riktig grooming oppmerksomhet, kan det forekomme problemer som riper.

Fordeler
  • Stort temperament

  • Stor og sterk, flott for høye ryttere

  • Easy Keeper

Ulemper
  • Noe sjeldent i USA

  • Kan være dyrt å kjøpe

Mester og kjendis trommelhester

Enhver trommelhest som utfører i dronningens kavaleri, er noe av en kjendis. Disse hestene representerer tradisjon og disiplin eksemplifisert av den kongelige familien i århundrer.

Er trommelhesten riktig for deg?

Trommelhestens størrelse gjør den ideell for større ryttere som kanskje trenger en større rasehest. Dens temperament gjør det enkelt å jobbe med, og trommelhesten kan gjøre en god partner for de fleste mellomliggende og avanserte ryttere.

Hvordan adoptere eller kjøpe trommelhesten

Trommelhester er sjeldnere i USA, men du kan fortsatt finne disse hestene til salgs ved anledningen. Planlegg å bruke $ 10.000 og på en av disse hestene. Når du kjøper en hest, er det alltid en god ide å ha en veterinær utføre en forhåndsinnkjøpseksamen for å sikre at hesten er sunn og ikke har noen vesentlige problemer som kan påvirke bruken av bruken.

Flere hestaser

Hvis du er interessert i lignende raser, sjekk ut:

Ellers kan du sjekke ut alle våre andre hest Breed profiler.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Trommelhest: breed-profil