Kan hunden min spise agurk?

Hund stirrer på agurk blir forberedt på et bord

De er knasende, næringsrike og forfriskende i salater, supper og smoothies, men er agurker trygge for våre hunder å snakke på? Selv om det ofte tar feil med grønnsaker, er agurker faktisk en frukt, de er en del av samme familie som inkluderer meloner og squashes, og de er fullpakket med fiber, vann og andre næringsstoffer. De kan lage en sunn, hydrerende godbit for både mennesker og deres hundesammenheng.

Kan hunder spise agurker?

Selv om det er noen frukter og grønnsaker som kjæledyr foreldre bør fjerne seg, druer og løk, For eksempel får agurket det grønne lyset fra de fleste veterinærer. De gjør et sunt alternativ til konvensjonelle hundbehandler fordi de er kalorier, høyfiber og har en tilfredsstillende knase som mange hunder går Ga-Ga over.

Det er bare omtrent åtte kalorier per halv-kopp agurkeskiver, og sammenlignet med gjennomsnittlig mediumhundbehandler som svinger rundt 40 kalorier, er det lett å se hvorfor du kanskje vil velge agurker i stedet for kommersielt pakket godbiter.

Fordeler med agurker for hunder

I tillegg til å være lav i natrium og fett, har agurker også et høyt vanninnhold (de anses å være opptil 95 prosent vann). Dette betyr at de er et spesielt godt alternativ for hunder som er overvektige, så vel som for enhver hund som kan ha nytte av en forfriskende, hydrerende godbit etter en lang tur eller romp i bakgården på en sommerdag. Noen veterinærer foreslår å bytte godbiter for grønnsaker som agurker som en måte å hjelpe hunden til å håndtere sin vekt uten å måtte kutte ut belønninger for god oppførsel.

Agurker er også pakket med gunstige næringsstoffer og mineraler, for både hunder og mennesker. Disse inkluderer vitamin B, C og K, kobber, kalium, fosfor og magnesium.

Å spise agurker har vist seg å bidra til å kontrollere høyt blodsukker og til og med redusere betennelse i dyreforsøk. De er også fulle av fiber og inneholder beta-karoten og mangan. Gitt, du må la hunden spise mye agurker for å høste betydelige fordeler, men selv små nibbles kan få sine fordeler

Farer ved agurker for hunder

Selvfølgelig, selv om de regnes som "trygge" for våre hunder, er det fortsatt noen potensielle farer du bør være oppmerksom på før du lar fido chow ned på en hel agurk.

Mens du bruker for mye agurk, vil sannsynligvis ikke forårsake alvorlig skade på poochen i de fleste tilfeller, akkurat som enhver menneskelig mat, det er alltid risikoen for gastrointestinal opprørt. Hver hund prosesserer "folk mat" annerledes, så du vil alltid være sikker på å overvåke kjæledyret ditt for eventuelle negative bivirkninger etter snacking på agurkskiver i moderasjon.

Det er også viktig å kutte disse agurkene ned til en håndterlig størrelse, og sørg for å holde hunden din rase i tankene, for å hindre kvelning. Ikke overraskende vil mindre hunder kreve mindre stykker. Mengden agurk en golden retriever kan tolerere, for eksempel, vil ikke være det samme som hva som passer for en shih tzu.

Hvordan servere agurk til hunden din

Hvis hunden din er typen for å scoff ned en spesiell godbit om noen sekunder, vil du definitivt være sikker på at du ikke skal kaste over gigantiske skiver av agurk som kan bli lagt inn i halsen (eller til og med forårsake potensielt livstruende tarmblokker). Fremfor alt, aldri gi hunden din en hel agurk, som risiko for kvelning eller fordøyelsesproblemene er for stor.

Når du forbereder agurk for hunder, er det enten rå eller kokt akseptabelt. Hvis du er bekymret for plantevernmidler eller den fibrøse ytre huden er vanskelig å fordøye, kan det imidlertid være best å skrelle det først.

Som med hvilken som helst frukt eller grønnsak, sørg for å vaske agurken grundig før du gir den over til hunden din, uansett om det er i små bitstørrelser eller hakkede og blandes i hundens vanlige kibble eller våt mat.

Det er også greit å la hunder spise huden så vel som frøene, selv om de også kan bli skutt ut med en skje før han lar hunden grave inn.

Selv om de kan teknisk falle under kategorien agurker, er pickles definitivt en nei nei for din pooch. Full av natrium, så vel som ekstra krydder som hvitløk og konserveringsmidler, de er definitivt ikke anbefalt for hunder.

Hvilke frukter kan hunder spise?
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Kan hunden min spise agurk?