Beste juletilbud på hunden forsyninger i desember

Beste Christmas Deals Dog Supplies for Dogs Pets

Desember er måneden for Hot Deals On Dog Supplies. De er overalt, og de siste ukene har vi plukket ut de beste tilbudene fra mange online hundeforsyningsforhandlere på Svart fredag, Cyber ​​Mandag, 12 dager med tilbud, Topp Amazon Picks og mange flere ukentlige tilbud.

Vi er nå svært nær juletid og nær slutten av måneden, og mange kjæledyr foreldre er ferdige. Men hvis du er en av dem som er sent til partiet av tilbud på hunden forsyninger, er det noen få gode rabatter på enkelte hundprodukter som er verdt å ta en titt på.

Jeg har personlig kammet gjennom disse hot avtalene nedenfor, og prøver å finne de beste prisene på en rekke doggy må-haves. Siden prisen ikke er den eneste avgjørende faktoren for hvorvidt du bør kjøpe et produkt, betraktet jeg også kvaliteten og kundeanmeldelser av disse elementene. Til slutt, det jeg har funnet er det jeg tror å være god kvalitet hundprodukter til mer enn halvparten av. `Tis sesongen for å handle for hunden din!

  1. Aspenpet Pet Porter Kennel
  2. PetMate 8-panel treningspenn
  3. Petmate 2-dørshund bur
  4. Nutramax Cosequin DS Plus
  5. Omega 3 chews for hunder
  6. Bolster sofa hundeseng
  7. Dremel Dog Nail Grinder
  8. Kong Zoomgroom

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desember

Aspenpet Pet Porter kennel for kjæledyr 50-70 pounds

Vanlig pris: $ 147.95; Salgs pris: $ 72.68 pluss gratis frakt

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberAmazon selger denne Aspenpet Pet Porter kennel for over halvparten av. Dette er en god del som ikke kan slå. De har denne kennelen i andre størrelser på salg, men prisene er ikke kuttet av ganske mye. Neste størrelse opp, for 70- til 90 pund hunder, er også en god avtale på $ 112.19. Det selger regelmessig for $ 185.30. Neste størrelse ned, for 30- til 50 pund hunder, er på salg for $ 69.99. Den prisen er $ 25.00 Mindre enn den vanlige prisen.

Jeg er en fast troende i å holde hundene som er begrenset i en kasse eller bur mens de er hjemme alene. På den måten vet jeg at de er trygge, og jeg kommer ikke hjem til ødelagte møbler eller en oops! På gulvet. Denne typen hard plast kennel med en komfortabel pute i bunnen er flott for å kree hunden din hjemme eller ta ham eller henne for en tur i et kjøretøy. Det er en solid kennel som holder hunden trygt inneholdt. Denne spesielle kennelen er flyselskapsreise godkjent for innenlands reise, så lenge du kjøper metallfester for å holde den sammen. Flyselskaper vil ikke akseptere kenneler holdt sammen med plastfester. Metal Wing nøtter og bolter må kjøpes separat. Tørr pels Selger Universal Metal Dog Kennel Wing Nuts og bolter for ca $ 10.00 for en pakke med 8. Du må kjøpe to pakker for denne størrelseskrisen. Denne kassen er ikke godkjent for internasjonal flyselskapsreise fordi den ikke har ventilasjon i bakpanelet.

Petmate 8 paneler treningspenn med trinn gjennom døren

Vanlig pris: $ 159.99; Salgs pris: $ 50.22 pluss gratis frakt

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberDette er en fantastisk avtale fra Amazon.com på en ex-penn for hunder. Panelene er 42 tommer høye med 24 inches bred. Når det satt sammen på et firkant, blir det en 4-fots med 4-fots treningspenn. Det har ikke en topp eller bunngitter. En av panelene er også en penndør som svinger åpne. Jeg får mye bruk fra treningspenner som dette. Jeg setter valper og voksne hunder som må være begrenset innendørs eller utendørs i ex-penner for å holde dem trygge og ut av trøbbel. Denne kommer med ankre som vil holde det på plass utendørs og hjelp inneholder ambisiøse hunder som kan prøve å tunnel under det for å unnslippe.

Disse pennene er uunnværlige når du tar hunden din på veien med deg. Hele greia bretter seg flatt, så det er lett å pakke. De kan settes opp raskt på et hvilested, slik at hunden kan strekke seg på bena mens du tar en pause eller har noe å spise. Når du er klar til å fortsette på vei, bare fold pennen tilbake, stow det og gå.

PetMate Training Retreats Wire Kennel for hunder

Vanlig pris: $ 129.99; Salgs pris: $ 44.27 pluss gratis frakt

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberDette er en utrolig avtale fra Amazon.com for en mellomstor Wire Dog Crate. Det anbefales for hunder som veier mellom 50 og 70 pund. Kassen er 32 tommer lang, 23 inches bred og 21 tommer høy og leveres med en divider som kan være nyttig for kasseopplæring en valp. De selger dette buret i andre størrelser, selv om de ikke tilbyr dem til en så god pris. Neste størrelse ned, for hunder som vekt 30 til 50 pounds, er faktisk $ 6 mer. Det er faktisk billigere å gi hunden din et lite ekstra rom.

Denne kassen har en dør i den ene enden og en dør på den ene siden, som jeg finner svært nyttig. Dobbeldøralternativet gjør det lettere å passe på buret i tette mellomrom. Den kommer også med en lekkasikker bunnpanne som kan fjernes for rengjøring, et håndtak på toppen og det folder opp for enkel oppbevaring.

Nutramax Cosequin DS Plus med MSM tyggbare tabletter

Vanlig pris: $ 74.99; Salgs pris: $ 31.49

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberNutramax Cosequin DS Plus inneholder MSM og glukosamin / kondroitinsulfat i en tuggetablett. Det er gitt til hunder for å forbedre bruskproduksjonen. Dette tillegget kan bidra til å reparere før eksisterende skade og forhindre brusktap eller skade hos friske hunder. Amazon selger 132-tallsstørrelsen for over halvparten av. Dette er en god pris for dette felleskiltet. Jeg har gitt denne typen supplement til en eldre Rottweiler og så markert forbedring. Etter noen uker var han enda opptatt av sin Labrador Retriever Pup Brothers.

Hvis hunden din lider av leddsmerter, gi ham 1/2 til 3 tabletter, avhengig av hvor mye han veier, hver dag i fire til seks uker. Hunder som veier under 15 pund skal gis 1/2 tablett, 16 til 30 pounds bør gis 1 tablett, 31 til 60 pounds bør gis 2 tabletter og over 60 pounds bør gis 3 tabletter. Hunden bør bli bedre innen seks uker. Han eller hun kan til og med begynne å gjenopprette på under fire uker. Klipp doseringen tilbake til 1/2 til 2 tabletter hver annen dag etter seks uker eller etter at han viser markert forbedring.

Omega-3 rik fiskolje 100% ren helt naturlig for hunder

Vanlig pris: $ 49.99; Salgs pris: $ 21.97

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberDisse tuggbare omega 3-6-9 fiskeolje kosttilskudd er gitt til hunder for å forbedre hjernen, bein, hjerte, hud, immunsystem og felles helse. De gir også hunder en fin, skinnende frakk. Jeg liker denne typen supplement, men ikke alle hundene trenger det. Jeg leser alltid hunden mat ingrediensene før du gir hunder noen form for supplement. Mange av de bedre hundematene inneholder allerede omega 3-6-9 og mer av en god ting er ikke alltid bedre. Hvis hunden lider av helseproblemer, kan han eller hun trenge mer enn det som er i maten. Dette tillegget er laget av fantastiske ernæringsmessige med 100% naturlige ingredienser. Deres hypoallergeniske formel inneholder ikke avokado, mais, krabbe, egg, korn, soya, maltodextrin, hvete eller andre ingredienser som kan utløse allergiske reaksjoner hos hunder med allergi. Amazon tilbyr 120-tallet flasken bacon- og lever-flavored chewables for over halvparten av.

Dette tillegget kan gis til hunden din for å hjelpe ham med å komme seg fra sykdom, skade eller leddsmerter, bare for å forbedre kappen eller for å hindre helseproblemer. Den anbefalte dosen er 3 tabletter hver dag for hunder som veier opptil 40 pund, 3 til 4 tabletter for hunder som veier mellom 40 og 80 pounds eller 5 til 6 tabletter for hunder mellom 80 og 120 pounds. Men du vil starte med 1 tablett og jobbe deg opp til den anbefalte dosen over noen dager til en uke. Enhver endring i en hunds diett kan forårsake fordøyelsesproblemer. Gi hunden 1 tablett hver dag i to til tre dager da, hvis han tolererer fiskeoljen, øker dosen til to tabletter hver dag i noen få dager. Etter at hunden din justerer, øker beløpet til anbefalt dose for sin størrelse. Det kan ta en måned eller så å legge merke til forbedringer, spesielt hvis hunden gjenoppretter fra noen alvorlige eller langsiktige problemer. Kutt tilbake til 1 tablett hver dag, uavhengig av hundens størrelse, etter at han eller hun har gjenopprettet. Hvis hunden ikke gjenoppretter fra noe, vil 1 eller 2 tabletter per dag bidra til å forhindre fremtidige helseproblemer og gi ham en skinnende frakk.

K & H Manufacturing Bolster Sofa for hunder

Vanlig pris: $ 141.97; Salgs pris: $ 40.87 pluss gratis frakt

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberDette er ikke en billig liten "hundpute."Det er en søt hundeseng med et møbel-titt for $ 40.87. Det er laget av K & H produksjon og på salgs for denne prisen akkurat nå på Amazon.com. Med mindre hunden din er ekstra stor, vil han eller hun ha god plass til å strekke seg ut og bli komfortabel på sin egen 32 "med 24" sofaen. $ 40.87 Modell er Mocha og Tan. De selger en blå og grå modell for $ 44.95. Avhengig av hunden, vil du kanskje legge til litt pute med en egg-kasse-type skum madrass som det ser ut til å komprimere lett. Fyllingen er myk og kan ikke være nok støtte til en tung hund. Dette er veldig billig og lett å gjøre, skjønt. Bare kutt skummadrassen til størrelse, pakke ut dekselet og slippe det inn. Det er fortsatt et røverkjøp, selv med den ekstra $ 10 eller så for skummadrassen.

Foruten å se stilig, er dette kjæledyrsengen miljøvennlig og lett å holde ren. Fyllingen er laget av resirkulerte plastflasker, og hele greia er maskinvaskbar. Det er riktig, dekselet, bolster og fylling kan alle kastes i vaskemaskinen. Jeg er spesielt glad i dette alternativet. Jeg liker å vaske hundesengene hvert par uker, og dette gjør det så enkelt. Vask det i den milde syklusen og tørk den i tørketrommelen på "Nei-varme."Pute er tufted for å holde fyllingen fra å skifte og bli klumpete. Kaster en tennissko eller gummi ball i tørketrommelen med det vil bidra til å fluff opp på fyllingen mens den tørker.

Dremel 7300-PT 4.8-volt Pet Grooming Kit

Vanlig pris: $ 45.98; Salgs pris $ 23.99

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberDette er en god pris for en god neglelakk. Dremel 7300-PT 4.8-volts grinder er trådløs og leveres med en lader. Amazon.com selger denne grinderen for $ 23.99. Nail grinders er enkle å bruke og overraskende godt tolerert av de fleste hunder. Jeg liker den reduserte risikoen for å fange hurtigen, som dessverre er lett å gjøre på svarte negler. Denne har en høy og lav hastighet. Høyhastighetsinnstillingen vil raskt slipe av overflødig neglesvekst. Den lave hastigheten vil ikke male neglene ned så fort, men det er roligere. Denne lavhastighetsinnstillingen er bra for skittish hunder som ikke vil at du skal røre sine poter i det hele tatt, enn si rør dem med en skummelt ting som vibrerer og gjør støy.

Trikset for å bruke disse tingene er vellykket å få hunden brukt til det. Ta en uke eller to for å få hunden din vant til støy og vibrasjon. Du kan finne at hunden din likevel liker følelsen av håndtaket som vibrerer langs hans eller hennes tilbake. Start med det satt på lavt, slik at hunden blir vant til lyden, og slå den på høy. Gi hunden en velsmakende godbit eller to når han eller hun sitter stille. Når du er klar til å male hundens negler ned, dekke hans eller hennes øyne. Disse tingene sparker opp støv fra neglene mens de slår dem ned. Støvet vil forårsake irritasjon hvis det kommer i hundene øyne. Bare drap et håndkle over hans eller hennes øyne eller bind en myk sokkel løst rundt hundens hode. Du vil kanskje ha litt beskyttende øyeklær, også.

Kong Zoomgroom, Dog Grooming Pensel

Vanlig pris: $ 10.05; Salgs pris $ 4.72

Beste juletilbud på hunden forsyninger i desemberZoomgroom er et nyttig grooming verktøy for badetid eller når som helst. Det er en gummi nubby-børste børste som gjør badetiden enklere og morsommere for deg og din hund. Nubene jobber det døde håret løs og gir hunden en fin massasje på samme tid. Selv hunder som er sikker på at de er allergiske mot vann og hund sjampo slappe av når du begynner å gni dem ned med zoomgroom. De myke gummi nubene stimulerer god sirkulasjon også, oppmuntrende sunn hudoljeproduksjon. Det fungerer best på kortvarige raser, som kaster mer enn du kanskje tror, ​​men det er også nyttig for lange hårraser, også. Amazon har et flott salg på Zoomgroom akkurat nå, og tilbyr den store størrelsen i mer enn halvparten av.

Zoomgroom er ikke bare et grooming verktøy. Det er også en god hund leketøy, også. Det er laget av Kong, Master of Holdbare Dog Toys. Kong leker handler om de eneste lekene mine store hunder kunne ikke ødelegge på under 5 minutter. Hunder elsker å leke med zoomgroom og tygge på den. Gummi nubs gjør det spesielt tiltalende for valper. På denne lave prisen kan du få to av dem. Gi hunden en til å holde i sin munn på badetiden mens du skummer ham eller henne med den andre.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Beste juletilbud på hunden forsyninger i desember