En hundeoppdretter er typisk dag - holder kennelen ren

En hundeoppdretter er typisk dag - holder kennelen ren

En betydelig del av En hundeoppdretter er typisk dag er brukt rengjøring, desinfisering, og sørg for at alle hundene er sanitert for å forhindre spredning av bakterier, virus og bakterier.

Avhengig av størrelsen på kennelen din, dens layout og materialene som brukes, må du finne din mest effektive rengjøringsrutine. Noen gjør det hver dag, noen har brukt spesifikke materialer og kenneldekk, slik at de kan rense to ganger i uken: Du kjenner kennelen din bedre enn noen andre, så bare gjør det riktig.

Vi har skrevet en flott artikkel på De beste kennel desinfeksjonsmidler og lukt-nøytralisatorer, Gå sjekk det ut.

Kennel rengjøring starter tidlig!

Jeg står opp på 5:30 hver dag, 365 dager i året. Jeg går straks ute til hundområdet mitt og slipper de voksne inn i det rene kennelen og lekeområdet. De er låst ut slik at de kan potte ute på et 40 x 40 sementområde.

Carole Davis `klasse =
Carole Davis` Main Kennel

Jeg går da til valpen, gravid mor, treningsområde, og la de gutta ut av sine kasser. Puppy dører er åpnet og gravide mors duggie dører åpnes og viser hundedører åpnes. Alle er låst utenfor for å potte. Regn eller skinn, snø, snø, hagl ... betyr ikke noe, de går ut. De har et delvis deksel over sitt løpsområde for å komme inn ut av været, men det morsomme med hunder er ... de liker å holde seg rene om mulig, så de vanligvis "går" i samme område av kennelen.

Endelig menneskenes frokosttid & # 8230;

Jeg går da inn og forbereder en kaffe, drikker kaffen min kledd, og forbereder seg på noen få timer med å sikre at hundene mine holdes rene og er godt tatt vare på.

Jeg begynner med valper. Valpen rommet deler mitt grooming området og når valpene hører meg kommer inn i grooming rommet, begynner de å skrike. De vet at mat kommer og de lar meg få vite at de vil ha noen nå.

Avhengig av valpens alder, holder jeg kokt valp mat laced med nybakte kyllingebryst i mitt lille kjøleskap i grooming-rommet. Akkurat nå har jeg fem-ukers og også to tenåringer på 5 måneder gammel., Også deling av valpområdet er Abbie med et to-dagers kull på fem. Hun har sitt eget område og hennes egen doggie dør som outs til et privat område for henne å lindre seg selv til vilje.

Inne i Findell Kennels
Inne i Findell Kennels `Main Kennel

Skålene tas ut fra skuffen, flat kakeformet bolle for de fem-ukers gamle, en flat quiche bolle for de to tenårene, og en vanlig doggie bolle for mor. Alle er oppvarmet i mikrobølgeovn og dispensert. Jeg åpner da en beholder med kokte kyllingebryst og varme som for å helle i den voksne hundens mat for ekstra protein og god smak. Den har små kyllingstykker som har blitt kjørt gjennom en grinder. Jeg bruker noen ganger kalkun bakken opp og også biff av og til. Denne concoction tas til den andre siden hvor hunder blir servert sin spesielle del i sine kasser. Vitaminer blir også satt i maten.

Og litt mer kennelrengjøring!

Nå begynner jeg å rense 40 x 40 lekeplassen. Alle leker er stablet opp, alle møbler er rengjort på siden av huset. Området er slått. Blekemiddel er satt inn i de allerede fulle vannbøtter for å sikre at de blir sterile. Når området er scooped, er det slått og blekemiddelet helles over hele lekeplassen. Jeg forlater å la det sitte.

Dette handler om en 5% blanding av blekemiddel og gjøres en gang om dagen for å sikre at ingen bakterier kan vokse. Når scooping, blir fekalmaterialet observert for å sikre at ingenting uvanlig skjer. Dette er en grunn til at hundene som går potty på sementet, er ideelt. Fecal materiale forteller en historie og bør observeres daglig.

Jeg går da til valpområdet der jeg rengjør og desinfiserer sine løp. Tilbake til den store hundesiden for en god skylling og bøtter fylt med vann & # 8230; Ditto valp side.

Hunder elsker å bli preparert, så vær det!

Kennelen
Kennelenes groomingrom inngang

Nå blir hunder tatt en av en ut av kassen hvor de får en børsting og sjekket for flått eller lopper. Dette er tiden på året for begge. Avlhunder holdes av kjemikalier, og dette betyr at de må kontrolleres for hånd.

Når de er sjekket, legges de på snor og gikk en avstand til et halvt hektar inngjerdet område hvor de kan løpe og bjeffe og leke. Hunder som trenger videre trening, enten i lydighet eller rase ring holdes i sine kasser og jobbet en om gangen, og deretter tatt til lekeplassen.

Tilbake til den andre siden for å plukke opp alle retter og gjøre oppvasken i varmt såpevann, gjør også vaskeri i min hundvaskemaskin. Jeg gjør minst en last med vask om dagen. Alle gulvene er mopped og da Swiffered så det lukter fint, og jeg begynner å ta hver valp og tenåring på groomingbordet som skal inspiseres, nagler trimmet, buzzed eller hår i ører fjernet.

Dette er Carole Davis` tidsplan, det kan være helt forskjellig fra andre oppdrettere. Carole fant sin egen rutine som er tilpasset sin livsstil, hennes hunder og hennes kennel. Det er din tur for å finne den rette balansen!

">
Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » En hundeoppdretter er typisk dag - holder kennelen ren