Hundemodellering og handler: nybegynnerhåndbok

Kan hunden din være den neste toppdogmodellen? Hvis du har ambisjoner om at hunden din er den neste purina-puppen eller den neste eiker-hunden for seig.com, og du er oppe for å være et stadium kjæledyr foreldre, så er det på tide å lære å få hundens pote i døren til showbiz. Her er hva du bør vite om hundemodellering og hundvirkende karriere og hvordan å komme i gang.

Komme i gang i hundemodellering

Det er en viss trinnvis sti du kan følge for å lansere deg selv og din pooch i hundemodellering og fungerende virksomhet. Følg trinnene nedenfor for å få deg av bakken.

1. Snapping "headshots."

Først må du sette sammen hundens modellering & # 8220; pakke, & # 8221; som du vil bruke til å markedsføre kjæledyret ditt. Headshots (viktig en stil av kjæledyrportrett) er en av de viktigste komponentene i den pakken.

Det er mange måter å snappe hundens hodeskudd. Du kan leie en profesjonell headshotfotograf med et studio, som vanligvis koster hvor som helst fra $ 200 til $ 1000 per økt. Eller du kan spare penger ved å ta bilder selv i et godt opplyst område, men det er en Riktig måte å gjøre det på.

Sørg for at bildene dine er klare og vise en rekke situasjoner og uttrykkene som viser din hunds allsidighet. Ikke bare gå med de tradisjonelle stillingene heller; Prøv å inkludere noen off-the-wall og unike snaps som vil ta en agent oppmerksomhet.

Dog Modeling Headshot Eksempel

Jo mer mangfold Du kan inkludere i din hundemodelleringsportefølje, desto bedre er sjansen for å få auditions muligheter. De fleste agenter, selskaper, fotografer og produsenter er på utkikk etter unike hunder som skiller seg ut, og Yups Headshots er hvordan du kan bevise for dem, du har en Egnet / # 8221; hund.

Hvis du har prøvd og funnet ut at du ikke er god til å snappe headshots for din hundemodelleringsportefølje, prøv å ansette en Lokal Profesjonell kjæledyrfotograf som vil vite hvordan du får det beste ut av poochen din. Her er noen mennesker: Jenna Regan, Margaret Bryant, eller et studio som Haute hund. Finn noe som ligner i ditt område.

Så, når du har et fint utvalg av bilder å velge mellom, velg ca 3-5 av de beste hundemodelleringsfotografier og få 8 "x 10" utskrifter gjort (dette er standard). Du kan da inkludere disse i hundens portefølje og begynne å vise dem til folk for å få kjæledyr auditions.

2. Utarbeide en "hundemodelleringsopptaks."

Etter at du har fotografier for din hundemodelleringsportefølje, er det på tide å begynne å jobbe med valpens andre viktigste pakkeparti - The CV. Dette er i hovedsak en showbiz CV som vil demonstrere til potensielle kjøpere, avstøpningsdirektører og agenter hva de kan forvente fra hunden din og hvorfor de skal ansette kjæledyret ditt.

Hva slags ting bør du inkludere på hundens CV? Det er Standardkrav For hundemodellering / fungerende CV, og de må være strukturert på en bestemt måte:

  • Tidligere skuespill eller modelleringsopplevelse
  • Honours, Awards, Certifications
  • Hundetrening erfaring
  • Unike talenter, unike egenskaper
  • Noen andre evner som kan få hunden til å skille seg ut fra andre auditions kandidater.

For eksempel, hvis hunden din er komfortabel rundt store husdyr, er dette noe som kan få deg til å skille seg ut fra andre kandidater for et kommersielt sted på en gård. Hvis hunden din er ekstremt god på noe unikt triks (ridning en skateboard?), dette bør også være på CV og på toppen av deres unike evner.

Her er hva en hundemodellering av CV ser ut som (Last ned Hi-Res CV-mal her):

Hundemodellering CV
Hundemodellering CV © no.gocrazyx.info

Hva om du ikke har noen erfaring?

Hvis du finner hundens skuespiller CV nær tomt fordi du ikke har noen erfaring med modellhunder eller skuespillerhunder, og ditt nåværende kjæledyr ikke har gjort noe egentlig modellering / fungerende arbeid som du kan sette på hundemodelleringsoppholdet ditt ennå - ikke stress fordi det er ikke noe viktig og ikke slutten på tingene.

Husk at hver FIDO må starte et sted; Ingen er født med erfaring. Så inkludere bare målingene, opplæringen og ferdighetene for nå. Ikke oppfinne ting og ikke lyv Fordi det er sannsynlig at støpepensjonen vil be deg om å bevise ting.

3. Få hunden din en agent

Nå har du pakken - Headshots og CV. Tid til å finne noen som kan hjelpe deg med å markedsføre hunden din og ta med din valp til å bli oppmerksom på avstøpningsledere, produsenter og andre showbiz-spillere.

Et kjæledyrmodelleringsmiddel er kanskje din Største nøkkel til suksess (de er ofte referert til som & # 8220; gatekeepers & # 8221;) i hundemodellering og fungerende samfunn. Noen ganger kan dette også være en godt tilkoblet leder. Innstilling av hunden din opp med et anerkjent agent eller leder vil gi deg tilgang til flere auditions og bedre quality auditions enn hvis du velger en mindre kjent agent.

For å begynne søket etter en dyreaktør / modellagent, hopp på nettet og start din forskning for en & # 8220;Hundemodelleringsbyrå i nærheten av meg.& # 8221; Finn en agent lokal for deg for lettere tilgang til dem når det trengs, men vær advart at de fleste store dyreaktører ligger i store byer som New York og Los Angeles.

Et notat om agent / leder svindel

Vis virksomhet er full av svindlere som alltid ser for å gjøre enkle penger av folk med store drømmer. Dette er spesielt vanlig blant & # 8220; agenter & # 8221; og / eller & # 8220; ledere, & # 8221; så vær forsiktig og vær årvåken.

For å holde deg selv og hunden din vekk fra disse skyggefulle svindelartistene, er det bare en enkel regel du må følge: Ingen anerkjent agent eller leder vil be deg om å betale for deres tjeneste, noensinne.

Agenter og ledere gjør kun penger på provisjoner. Dette betyr at et dyr agent møter deg og hunden din, bestemmer seg for å logge deg opp som klient, og deretter går ut og prøver å finne arbeid og auditions. Hvis valpen din bøker en modellering eller acting audition, gjør jobben, og blir betalt, en agent får 10-20% provisjon av den betalingen. Det er den eneste måten anerkjente hundemodelleringsagenter og ledere tjene penger.

Igjen - aldri betale noen til å representere din modell / skuespillerhund.

Tips om å finne en anerkjent hundemiddel

Når du søker etter et anerkjent dyreaktoragent, prøv å finne og kontakte andre vellykkede dyreaktører og avgjøre hvem de bruker som deres agent.

Spør venner, hundetrenere, veterinærer, hundenes behaviorister, eller noen andre i et relatert felt for anbefalinger dersom deres kunders hunder allerede er i modellering eller fungerende næringer.

Du bør også spørre rundt online på forskjellige hundfora eller Reddit å se om noen andre hundeeiere har fått til hundemodellering og kan gi deg spesifikt råd. Prøv subreddits som / r / hunder og / r / dogadvice for flere tips.

Til slutt, hvis du ikke vet hvor du skal begynne, Animal Actors International er også et godt utgangspunkt i det minste å lese om grunnleggende om hundemodellering og å handle.

Søk etter auditions selv

4. Søk etter auditions selv

Det ultimate målet er å finne agenten som vil få deg topp-tier auditions. Det kan imidlertid ta en stund å finne en agent og få signert, og tålmodighet og utholdenhet er det som trengs i denne virksomheten. Som de sier, er det en maraton - ikke en sprint.

Som du prøver å få din pooch sett av mine hundemodelleringsbyråer, kan du også søke etter hundemodelleringsjobber, kommersielt arbeid, enter Vis hundekonkurranser, og ellers fremme din pooch, inkludert bruk av sosiale medier, alene.

Ingen hindrer deg fra å snu din valp til en Social Media Superstar, som ville være svært nyttig i å få videre (og bedre betalt) arbeid. Dette vil hjelpe deg med å få hundens navn der ute og begynne å bygge en fan-base, noe som øker sjansene dine for å bli signert med et topp-tier hundemodelleringsbyrå i Los Angeles eller New York City.

Bygg hundens merkevare

Du tar to tilnærminger her: Agentvei og personlig sti, og du må jobbe på begge samtidig for å øke sjansene for suksess. Din Målet er å bygge et merke rundt hunden din. Så mens du søker på dyremodellering og fungerende byråer, mens du søker auditions, og / eller mens agenten din gjør dette, bør du også gjøre mer arbeid selv - få på sosiale medier.

  • Instagram
  • Facebook
  • Snapchat
  • Twitter
  • TIK TOK
  • YouTube
  • Personlig hunds hjemmeside

Registrer deg på disse plattformene og begynn å lage enkle, morsomme, kortformede innhold med raske videoer og bilder. Fortsett å pumpe disse ut og fremme dem - jo mer delbare, jo bedre. Hvis du har en agent, sørg for at du er klar over alle disse.

Fortsett å finne auditions, og fortsett å auditionere hunden din

Når du er signert og har et hundemodelleringsbyrå på din side, vil du få tilgang til mer legitim og større kjæledyrmodellering og dyrevirkende muligheter for Fido, inkludert Big Hollywood Blockbuster-filmer, reklame for store merker som Purina eller Coca-Cola, og mer. Det er her de store pengene og berømmelsen er, men det tar arbeid.

I begynnelsen av disse & # 8220; høyt nivå & # 8221; Auditions, det er fortsatt viktig at du skjerm de auditionene. I tillegg til at agenten din søker etter auditions muligheter, kan du også fortsette å oppsøke auditions på egen hånd og finne tilsvarende store muligheter for avstøpning av nettsteder.

Men du kommer over hundemodellering auditions eller andre kjæledyr showbiz gigs, aldri ta hunden din til en audition hvis du vet at det er noe din valp kan ikke være komfortabel med. Skyv aldri hunden din utover sine grenser heller, både helsevis og aldersgående.

For eksempel, hvis hunden din er 10 år, kan de være perfekte for en senior hundemat merkevare kommersiell, men ikke ta dem til en audition for en rafting kommersiell. Hundemodellering og kjæledyrvirkende prosess bør alltid være morsomt for dere begge; Når du begynner å gjøre det ubehagelig eller angstfremkallende, blir det bare en annen jobb.

Lydighetstrening for hundemodellering

5. Arbeid på lydighet

Selv om hunden din har fløyet gjennom grunnleggende og avanserte lydighetsklasser, er det alltid fordelaktig å forfølge andre klasser som vil forfine hundens ferdigheter og gi dem praksis å være rundt fremmede, og spesielt et stort antall mennesker.

De Flere ferdigheter Du kan hjelpe din hundemester, jo mer trygg på at de vil være i deres auditions, og jo mer sannsynlig vil du være å få den delen. Unike ferdigheter, spesielt, kan hjelpe deg med å finne flere hundemodelleringsreferanser og bestille dem.

Selv om du ikke forfølger formelle klasser med hunden din lenger fordi de har "gjort dem alle", ta enhver mulighet for å praktisere triks, kommandoer og talenter. I det minste bør du jobbe med hunden din i en time om dagen daglig for å styrke det de allerede vet.

6. Vask opp og børste opp

Før du drar ut til en audition, må du sørge for å gi din valp et bad og en god børste. På dette tidspunktet må du vite nøyaktig hvilken type produkter, som hvilken hund sjampo og balsam å bruke som vil gi din fido det beste utseendet og skinnende og sunt frakk.

Ser er avgjørende for en modell eller skuespillerhund, så sørg for å pusse din pooch grundig og håndtere tangles, mattet hår, og andre problemer som kan forhindre at kjæledyret ditt ser sitt beste for en hundemodellering audition - bilder vil bli tatt!

Etter full-on grooming-økten, enten hjemme eller et profesjonelt studio, vil dette forlate hunden som ser spesielt attraktivt og hjelpe deg med å skille seg ut i bilder; I tillegg vil det også kutte ned på shedding på Set for Audition. Ikke prøv å bruke noen nye badprodukter på dagen før eller dagen for en audisjon, skjønt; Det siste du vil risikere er en allergisk reaksjon på et nytt badprodukt eller dårlige resultater fra vasken.

Gå for deler for å bygge hundens CV

7. Gå for deler for å bygge hundens CV

Når hundemodelleringsbyrået gir deg auditions, hvis de passer for hundens talent, ta så mange av dem som du kan. Når du først starter hundemodellering og handler, bør du vite det nesten ingen del er under deg (eller hunden din).

Det er sannsynlig alltid å være rikelig med konkurranse for de fleste deler. Men så lenge det ikke setter kjæledyret ditt i fare, bør målet være for hunden å få erfaring auditionering, alltid være komfortabel, og sakte gjør forbindelser med støpingstyrer og produsenter.

Ditt mål er også å ha det gøy og gi hunden din sjansen til å oppleve mange nye situasjoner, samtidig som du bygger opp hundemodellering, i tilfelle du bestiller noen jobber. Hunden din er mer vellykkede jobber på deres CV, desto bedre sjanse vil de ha på fremtidige auditions fordi de regnes som en erfaren dyremodell eller skuespiller.

8. Hundemodellering og hundevirkende klasser

Selv med alle lydighetsklasse under beltet, bør du også forfølge hundemodellering og kjæledyrvirkende spesifikke klasser med poochen din. Disse klassene vil hjelpe deg med å forstå bedre hva livet som et scen foreldre vil være, men de vil også gi deg og dine hundegrense-spesifikke ferdigheter som vil hjelpe dem til å skille seg ut fra andre auditions kandidater.

I tillegg vil bransjespesifikke ferdigheter gjøre hunden din mer trygg på deres evne når de gjenkjenner på-settkommandoer og vet hvordan de skal oppføre seg som svar på dem.

Ditt hundemodelleringsbyrå vil kunne sette deg i kontakt med anerkjente dyrevirkende og hundemodelleringsklasser som er verdt å forfølge eller bestemte mennesker som hundetrenere som kan jobbe med deg og din pooch.

Hundemodellering FAQ

Hundemodellering FAQ

Nedenfor er noen av de vanligste spørsmålene kjæledyrseiere spør om hundemodellering.

Hva slags arbeid kan hundemodeller gjøre?

Hundemodeller kan gjøre omtrent alt menneskelige modeller gjør. De kan skrive ut annonser, videoannonser, stjerne på spesielle arrangementer, bli en eiker-hund for et selskap, ta del i teaterprogrammer, modell på rullebanen, ta del i action-skudd for magasinfotografier, pose for produktpakkefotografier og a mye mer. Hundemodellering involverer ikke bare å posere for Photoshoots, men et stort utvalg av prosjekter.

Hvilken type hunder gjør det beste i kjæledyrsmodellering eller handler?

Hver hund rase, størrelse og alder kan finne et sted i hundemodellering eller dyrevirkende; Det er virkelig en nisje for alle. Når det er sagt, for å lykkes i "Animal Show Biz", må hunden din være en utøver i hjertet. Dette betyr at de ikke kan være aggressive eller sta, være veldig sosial og vennlig, og ha en god forståelse av lydighetskommandoer.

Hunden skal kunne holde seg kult selv når det er mye av kjas og mas som skjer rundt dem, og de bør ikke være lett å bli lyst av nye situasjoner. Til slutt, for å utmerke seg, må hunden din bli drevet for å behage. Hvis hunden ikke har noe ønske om å behage (og noen hunderaser er kjent for ikke å være), har de ikke noe som tvinger dem til å fungere godt, noe som gjør det mye vanskeligere å lykkes på hundemodellering.

Hvor mye blir hundemodeller betalt?

Akkurat som med menneskelig modelleringsgigs, vil mengden hunden din få betalt, varierer basert på jobben, hundens erfaring og forpliktelsen som kreves av hunden din på prosjektet. For eksempel, hvis hunden din skal bli talsmannen i en eksklusiv kontrakt med en stor Pet Food Store de neste 12 månedene, kan du forvente en større lønnsslipp enn du ville for en engangs kommersiell hvor hunden din er en bakgrunn ekstra.

For å gi deg en grunnleggende ide, har utgangspunktet for hundemodeller en tendens til å være rundt $ 150 for et enkelt skudd, ifølge Michele Ryan, eier av Tren Pawsitive.

Hva består en "typisk" hundemodelleringsjobb av?

Det er egentlig ikke noe som en "typisk" jobb når det gjelder hundemodellering. Det er en underholdende prosess å se, men det er alltid uforutsigbart, så hvis du liker ting å være bare så, og noe ut av sted gjør deg engstelig, det er bedre å holde seg borte fra å være en hundestadig forelder.

Hvordan finner du modellering eller fungerende jobber for hunden din?

Internett er din beste venn når det gjelder å finne hundemodellering eller fungerende jobber for kjæledyret ditt. Bla gjennom forskjellige fungerende meldinger som Backstage forumet og bli med dyrevirkende samfunn. Søk på nettet for hunden Auditions også, og du vil finne mange resultater som kommer opp. Hvis du er villig til å utvide din søksradius utenfor din nærmeste oppholdsrom, vil du oppdage at mange flere hundemodelleringsbehandlingsmuligheter åpnes også.

Viktigst, finn hunden din et dyrevirkende eller modelleringsmiddel. En agent vil ikke bare hjelpe deg med å sette sammen en profesjonell portefølje for hunden din og veilede deg gjennom prosessen som en sceneforelder, men de vil også ha forbindelser som kan få deg auditions. Agenter er ofte klar over kommende auditions og lukkede auditions som ikke er oppført på offentlige nettsteder og fora. Som klient kan de få deg mulighet til å intervjue. Et hundemodelleringsbyrå er en gatekeeper i showbransjen.

Hva er det viktigste for enhver aspirerende hundemodell eller kjæledyrskuespiller å ha på sitt CV?

Når det gjelder å bygge opp din hundemodellering og handle CV, er det viktig å vise allsidighet og erfaring. Den beste måten å gjøre dette på er å forfølge mange forskjellige jobber når du prøver å prøve for auditions og vise rikelig med variasjon i sin portefølje av bilder og handlingsvideoer. Inkludere stykker som viser hundens talenter og skildrer dem i ulike situasjoner, for eksempel i aksjonsskudd og videoer, så vel som i rolige og rolige roller som å sitte i et hvilende hjem med eldre pasienter.

En fin måte å bygge opp hundens kjæledyrmodelleringsportefølje, er å dukke opp for auditions i en hvilken som helst nisje du kan finne så lenge det er noe som hunden din vil gjøre det bra med og være komfortabel å gjøre. Når du begynner, kan disse jobbene ikke betale mye eller noe i det hele tatt. Likevel vil de gi deg en uvurderlig mulighet til å bygge en interessant portefølje og gi hunden din den erfaringen de trenger for å utmerke seg som en offentlig figur.

Bare vær sikker på å holde hundens komfort i tankene hele tiden; Hvis hunden din viser tegn på stress eller bare ubehagelig, er det på tide å stoppe hva du gjør og gå bort. Hundemodellering og skuespill bør være morsomt; Det burde aldri være stressende.

Viktige punkter på å forfølge hundemodellering

Som det siste punktet vil jeg minne folk om sikkerhet. Når du forfølger en hundemodellering og handler karriere med hunden din, eller til og med gjør dette bare for moro skyld, er det best å gjøre deg kjent med bransjen og hvordan ting fungerer for å unngå å bli svindlet, lurt, eller bli bedt på.

Denne bransjen kan ha mange ulver der ute som byttes på uerfaren, så sørg for å gjøre din forskning og ideelt sett finne et hundemodelleringsbyrå som kan få tilbake til enhver tid.

Til slutt, selv med hundens pote allerede i døren, er det noen viktige ting å huske om denne virksomheten og forfølge dine ambisjoner om hundemodellering og skuespillere:

  • Hvis hunden din ikke har de grunnleggende og avanserte lydighetsferdighetene mestret, må du investere tid til den prosessen før du begynner å forfølge en hundemodellering eller skuespillerkarriere.
  • Det ville være best å aldri presse hunden din til en situasjon eller rolle hvor de er ubehagelige. Dette vil ikke bare resultere i en dårlig audition; Det kan også skape et dårlig rykte for hunden din i bransjen og sette en dårlig smak i hundens munn for auditioning for roller!
  • Alltid være høflig. Dette gjelder for deg og hunden din. Hvis du trenger å ta en klasse på Manners - dere begge! Måten du og hunden din oppfører deg og hvordan du behandler mennesker i bransjen, har stor innvirkning på fremtiden din. Folk snakker, og du vet aldri hvem som har hvilke forbindelser, så vær alltid snill!
  • Det er ikke verdens ende hvis hunden din ikke gjør det bra med modellering eller skuespill. Det er mange andre gode måter for hunden din å utøve sine talenter, inkludert å delta i sport, bli en lisensiert terapihund, trening for søk og redningsarbeid, eller bare å være din beste venn!

Les neste: Hvordan komme i gang i hundeshow

Ønsker å dele dette?

Hundemodellering og handler - den ultimate guiden

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Hundemodellering og handler: nybegynnerhåndbok