Wallaroo: artprofil

Wallaroo

Wallaroos, som kenguruer og wallabies, er australske marsuppale som hevder sine unge i sine poser. De er mellomstore medlemmer av makropodidae "stor fot" familie. Wallaroos er større enn Wallabies, men mindre enn kenguruer. Som kenguruer står de på ryggen og spiser med sine fremre poter. De er trekkere og kraftige med shaggy pels og bare svarte snouts. Hanner kan veie opptil 100 pund, mens kvinner sjelden blir større enn 50 pounds. Pet Wallaroos er sjeldne i USA, da de fleste stater forbyder sitt eierskap.

Arter Oversikt

Felles navn (er): Common Wallaroo, Wallaroo, Grey Wallaroo, Red Wallaroo

Vitenskapelig navn: Macropus Robustus (grå wallaroo) og Macropus Cervenus (rød wallaroo)

Voksen størrelse: Wallaroos kan vokse opp til 100 pounds-kvinner er halvparten av mennene

Forventet levealder: 15 til 20 år

Wallaroo-oppførsel og temperament

Wallaroos er sjenert, og det tar tid å lære dem å sosialisere. Imidlertid er de nysgjerrige og vil bli ganske pent med sine eiere hvis de er godt oppvokst (mens de fortsatt pleier), sosialisert og behandlet positivt.

De kan være vennlige, lekne og kjærlige, men også onde, om enn underholdende. Wallaroos kan forstå "nei", men de trenger faste rettelser og aldri fysisk straff.

På ulemper, at ondskapen kan føre til skade hvis du ikke overvåker dem riktig. Wallaroos er veldig aktive dyr og liker rikelig med oppmerksomhet og spilletid. Også noen arter er nattlig og vil ikke være aktiv i løpet av dagen når du vil samhandle.

Mens Wallaroos noen ganger kan leve med andre husdyr som sau eller geiter. Det er best å holde dem skilt, så dyrene ikke deler sykdommer. Hold wallaroos utenfor rekkevidde fra rovdyr som eagles og rev. Wallaroos kan komme sammen med hunder - introdusere de to sakte til hverandre for å unngå negative interaksjoner. Katter bør aldri komme i kontakt med Wallaroos, da de kan spre den dødelige toxoplasmoseparasitten til dem. Hvis wallaroo kommer over kattavfall som er smittet, kan det raskt dø.Drikke

Huset Wallaroo

Dette Marsupial haglene fra de ville beite i Australia. Hvis du bor i en leilighet, En wallaroo er kanskje ikke den høyre kjæledyr, Siden dette dyret trenger mye plass. Det er en jumper, så det vil trenge en stor hage, penn eller beite som er sikker og inngjerdet for wallaroo din å løpe og trene. Det trenger minst 2000 kvadratmeter plass og et gjerde som er minst 6 meter høye (som også vil holde ut uvelkomne dyr).

En Wallaroo trenger et skur, lean-til eller ly med hø eller halm sengetøy og tilgang til mat. I løpet av høsten med sesongens kjøleendring, vil de vokse en god vinterjakke, og Wallaroos er hardy skapninger som kan tilpasse seg kaldt vær. Men hvis du opplever ekstreme vintre, og temperaturen faller lavere enn å fryse inne i lyet, gi oppvarming lamper.

Hvis du vurderer å holde en wallaroo i huset, vil disse dyrene ikke bruke en søppelboks, så du trenger bleier til dette kjæledyret. Du må også fjerne eventuelle skjøre eller ødelagte objekter. Å ha en wallaroo i huset er som å invitere en oks i en Kina-butikk, gitt sin forkjærlighet for å hoppe.

Mat og vann

Wallaroos er herbivores, naturlig beite på gress og busker i sitt naturlige miljø. I fangenskap, gi dem en konstant tilførsel av fersk, god kvalitet høy (som Bermuda, Alfalfa eller Ryegrass).

Ideelt sett, gi et sikkert inngjerdet gress beite for dem å beite på. Du kan også mate Wallaroos en kommersiell kenguru eller et wallaby diett (for eksempel Mazuri). Tilbyr et utvalg av ferske grønnsaker som godbiter. Vitamin E og selen kosttilskudd anbefales også.Du kan sette maten i en større hopper. Som grazers, vil de bare spise når sulten ikke opportunistisk.

De trenger ferskvann daglig. Plasser den i skyggen og av bakken for å hindre avføring i vannet. Vannet trough burde ha nok plass til å la Wallaroo sette sine forbenet i det å kjøle seg ned.

Hvis du får en baby Wallaroo, må du flaske med en spesialisert formel (Wombaroo, Bioolac eller Di-Vetelact). De må mate noen få timer til de kan spise på egenhånd (8 måneder gamle). Mens dette tar tid og krefter, er det en fin måte å binde med ditt nye kjæledyr.

Vanlige helseproblemer

Wallaroos er utsatt for mange av de samme sykdommene som oppleves av andre mellomstore pattedyr, inkludert virale og bakterielle infeksjoner, skader og kreftformer. Vaksiner kan bidra til å forebygge sykdom, og regelmessige veterinærbesøk kan bidra til å finne helseproblemer i sine tidlige stadier.

Er det lovlig å eie et kjæledyr Wallaroo?

Lov om eksotiske kjæledyr som Wallaroo varierer fra stat til stat og til og med fra fylke til fylke. Wallaroos er ulovlige i de fleste stater, men Wallaroos, Wallabies og Kangaroos er lovlige i Colorado. Du kan trenge tillatelse eller lisens for import, eksportere eller holde wallaroo i staten din. Før du får en, sjekk dine lokale lover når de endres hele tiden.

Kjøper ditt kjæledyr Wallaroo

Det er bare noen få oppdrettere i USA som øker Wallaroos. Besøk en oppdretter for å finne kjæledyret ditt. Tilbring litt tid med ditt potensielle kjæledyr før du tar det hjem. Se etter dyr som er aktive, lyse, øyne og nysgjerrige. Kappen skal være skinnende. Pass på at Wallaroo du vurderer, er ikke redd for mennesker. Vedta en wallaroo når det er så ung som mulig for å øke sannsynligheten for at den vil bli bra med deg og din familie.

Wallaroos er kostbare å kjøpe og ta vare på. Forvente å betale mellom $ 1000 og $ 4000 for Wallaroo, pluss at du må gjerde i hele kabinettet. Gjennomsnittlig matkostnader er ca $ 200 til $ 400 per måned.

Lignende kjæledyr til Wallaroo

Hvis du er interessert i Wallaroos, sjekk ut:

Ellers, sjekk ut eksotiske dyr som kan være ditt nye kjæledyr.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Wallaroo: artprofil