Cheerble wicked ball review

Cheerble Wicked Ball Review-funksjonen

Vår gjennomgangsprosess

Våre anmeldelser er basert på omfattende forskning, og når det er mulig, praktisk testing. Hver gang du foretar et kjøp gjennom en av våre uavhengige valgte koblinger, mottar vi en prosentandel av inntektene. Les mer om hvordan vi støttes her.

Den onde ballen er en 100% automatisk, håndfri kjæledyr leketøy som humle, ruller og rattles selv rundt huset for å holde katten eller hunden din aktive og underholdt om du er hjemme eller borte.

Det er et kult konsept, rett? 

Vi bestemte oss for å kjøpe Wicked Ball og prøv det med mine to katter, wessie og skog. Fortsett å lese til slutten av vår cheerble Wicked Ball Review for å finne ut hva som skjedde da jeg prøvde leketøyet og om jeg tror det er verdt $ 49-investeringen.

Cheerble Wicked Ball Video Review

Før vi hopper inn i min personlige erfaring med den onde ballen, la oss snakke mer om hva dette leketøyet er og hvordan det fungerer.

Den onde ballen ble skapt av et selskap som heter Cheerble, en teknisk oppstart basert i Shenzhen, Kina. Deres spesialitet er-som du kan gjette-smart elektroniske gadgets for kjæledyr. 

Siden lanseringen i 2016 har Cheerble utviklet tre produkter. I tillegg til den onde ballen, inkluderer deres lineup den ugudeligebenet, et smart hundben som spiller tilbake, og et interaktivt brettspill for katter som for tiden er tilgjengelige for Forordre på Indiegogo. 

Det ugudelige kulekonseptet ble frøet sommeren 2018, prototyped i januar 2019, og fikk tusenvis av backers i en kickstarter-kampanje våren det året. I oktober hadde Cheerble hevet over $ 1.000.000 i Crowdfunding gjennom Indiegogo og Kickstarter.

Den onde ballens intelligens ligger i sin kjerne.

Bygget i den onde ballens lille plastkjerne er en arm Cortex-M0-prosessor og en 6-akse MEMS-bevegelsessporingsenhet. Dette systemet registrerer bevegelse og berører og bestemmer responsene, mens en liten momemoment med høy dreiemoment gjør det beveget seg.

I aksjon betyr dette at ballen beveger seg alene og er lydhør overfor berøring, hopping, risting og rulling hver gang det kommer i kontakt med et objekt. Enten det er kattens poter eller grunnlaget for din bestefars klokke, vet den onde ballen å bevege seg bort når sensorene oppdager kontakt. 

Intensiteten til leketøyets bevegelse avhenger av hvilken modus som kjører i.

Den onde ballens kjerne har en knapp som lar deg velge hvilken interaksjonsmodus du vil bruke. Det går i tre modes-milde, normale og aktive. Disse modusene er angitt av henholdsvis grønne, blå og rosa lys.

Når det er aktivt, vil den ugudelige ballen løpe gjennom interaktive play-sykluser.

For å gi bærekraftig underholdning beveger den onde ballen gjennom sykluser av lek og hvile. Det vil rulle, rocke og riste i 10 minutter, så hvil på 30. Hvis ballen oppdager berøring i hvileperioden, vil den aktivere. Denne syklusen fortsetter til batteriet dør.

En enkelt kostnad gir den onde ballen nok kraft til å løpe for hvor som helst mellom 100 minutter og 8 timer.

Den onde ballen er tilgjengelig i noen forskjellige farge- og stilalternativer.

Den vanlige ugudelige ballen har et gummisell og er tilgjengelig i tre farger: blå, grønn og gul. Skallene er utskiftbare, slik at du kan antrekke din onde ballkjerne med en rekke skall for en fleksibel opplevelse.

Du kan også velge den dypt riflede syklonballen, som er ment å være mindre ødeleggende enn den opprinnelige ballen, eller en ball som er dekket av grå fauxull. 

Faux ullkulen er laget med katter i tankene, og i tillegg til det benformede snackhullet, har en liten kattespor for å få katter begeistret. Enten du velger syklonen, den kattespesifikke designen eller den vanlige gummibollen, er de alle de samme størrelsene - 3 tommer i diameter og 200g i vekt - og passer for enten katter eller hunder.

Her er det som skjedde da jeg mottok den onde ballen og begynte å teste det ut.

Cheerble wicked ball i boks

Cheerble Wicked Ball kommer i en liten, ryddig boks.

Jeg bestilte en ugudelig ball fra cheerble nettstedet. Jeg hadde ikke skjønt at den grå ullversjonen ble optimalisert for katter, så jeg gikk med den blå gummibollen. 

Det kom i en liten, tidily-anordnet boks. Boksen inkluderte en brukerveiledning, den onde ballen selv - inkludert både skallet og kjernen og en mikro USB-ladningskabel.

Med eller uten de klare instruksjonene i bruksanvisningen, er Cheerble Wicked Ball en cinch å sette opp.

Sammenlignet med mange andre smarte kjæledyr gadgets jeg har testet, var den onde ballen nesten sjokkerende. Ingen smarttelefon apps å synkronisere. Ingen programmer å sette opp. Jeg ble også lettet over å finne at bruksanvisningen var tydelig skrevet og frustrasjonsfri. 

Det første trinnet tar leketøyet fra hverandre. 

Fordi ballen allerede er montert, må du skru av de to halvdelene av det ytre skallet for å få tilgang til kjernen. Når jeg hadde fått tilgang til behandling og kraft enhet, fjernet jeg det og begynte å lade. Selv om ballen kommer med en mikro USB-kabel, måtte jeg gi min egen strømadapter. Kjernen tar omtrent en time for å lade opp, med indikatoren som skifter fra gul til grønn. 

Når jeg hadde leketøyet ladet opp, var det på tide å sette alt sammen og komme i gang.

Cheerble Wicked Ball Assembly

Når det er belastet, må du sette inn kjernen i det ytre skallet.

Motoren har to spindler, som strekker seg ut av sidene av kjernenheten og plugger i små hull i skallets indre vegger. Når motoren aktiveres, skaper disse spindlene dreiemoment for å få ballen. 

For å komme i gang med den onde ballen må du sørge for at disse spindlene sitter riktig i skallet. Dette er ganske grei, siden plaststengene har forskjellige former som svarer til hullene på hver side av ballen. Å få alt orientert og plugget inn tok noen sekunder.

Før du skruer de to halvdelene til ballen sammen, trykker du på knappen på kjernen og holder i noen sekunder. Trykk deretter på knappen igjen for å slå den inn i interaksjonsmodus du vil ha. 

Slår på Cheerble Wicked Ball

Når kjernen sitter i den ene halvdelen av den onde ballen, vil du trykke på driftsknappen i 3 sekunder for å slå den på. Trykk på knappen igjen for å flytte gjennom interaksjonsmoduser.

Når du setter den onde ballen på, vil det ikke gjøre noe i ca 15 sekunder, så jeg sto bare der og så på det en stund, litt nervøs for hvor aktiv aktiv modus skulle være. Gjør noen av dere husker Giggle Ball Toy? Det var denne harde plastkulen som fnisset maniakalt mens han hoppet rundt på gummi pigger. Det var det jeg ventet ut av den onde ballen.

Og etter 15 sekunder begynte det å gå. Bevegelsen var ikke helt som oppsiktsvekkende som jeg hadde forventet, men det var uregelmessig og intens. Jeg la det løsne og ballen begynte å gjøre sin glede vei rundt huset, sykle gjennom rullende, hopping og sitte stille.

Når det sykler gjennom disse aktivitetsfasene, ser du et statuslys som enten er blått, gult eller rosa. Et blått lys betyr at ballen beveger seg, et gult band betyr at det er i ro, og et rosa lys betyr at det rister raskt eller hopper. 

Ballen fortsetter å gå gjennom denne bevegelsessyklusen i 10 minutter, uansett om noen spiller med det, og bytter deretter til en hvileperiode i 30 minutter eller til det blir bumpet igjen.

Med et vanntett polykarbonatskall dekket i TPU (termoplastisk polyuretan), er ballen robust og tåler mye misbruk.

Selv om de hadde vært interessert i leketøyet - mer på det senere - mine katter ikke skulle tygge på eller skade den på egen hånd. Men jeg bor i et 2-etasjers hus med en loftbalkong, og ballen hadde mange muligheter til å ta en seriøs høst og bli skadet dårlig. Etter å ha overlevd en dråpe fra den andre til første etasje, viste den onde ballen at den kan håndtere noen ganske alvorlige ting.

The Wickedball`s Shell er vanntett, så du kan trygt nedsenke hele ballen i vann. Jeg renset den i vasken med kjernen inne og la ikke merke til noen problemer.

Selv om det kan overleve noen tilfeller av seg selv, kan den ugudelige ballen og dens uavhengige ånd også være en fare for folk som bor i hjemmet. 

Dette var spesielt tydelig på aktiv modus, som hadde ballen bumping støyende rundt huset og til og med å gå ned i en trapp trapp. Jeg fanget det hengende på en landing, og poserte en fare for folk som kommer rundt hjørnet som de kom ned trappene. 

Og i tillegg til å presentere en turfare hvis du ikke er hypervigilant, kan den onde ballen også slå over alt som er tilbøyelig til å topple. Det forårsaket ikke noen skade i hjemmet mitt, men jeg tviler ikke på at Wickedballen kan tippe over en usikkert vase.

Hva tenkte kattene mine på cheerble wicked ballen?

Katt prøver cheerble wicked ball

Ikke bli lurt. Wessie er ikke spent på å spille med sin nye automatiske ball. Han vil bare ha godbit fylt ut i det.

Hvis du har sett vår video på de beste kattelekene, Du vet at kattene mine ikke er massive fans av leker. De vil heller jage hverandre rundt huset enn å leke med en ball. Og selv om jeg var håp om at dens uavhengige bevegelse ville trekke dem inn, viste mine katter ikke masse interesse for den onde ballen. 

Jeg så katten min, Wessie, så på det nå og da, men for det meste var det bare en annen del av innredningen. Selv om leketøyet er uregelmessig og gjør litt av en humming lyd, virket han ikke engang nervøs rundt den. 

Jeg prøvde å få ham til å leke med det ved å sette den foran ham og selv prøvde å fylle en godbit i snackhullet, som fremkalte en eneste poke av poten, men han nektet fortsatt å spille. Jeg har også prøvd å få skog til å leke med ballen, men hun var mer interessert i å se på Wessie og deretter endte opp med å løpe ut av rommet. 

Snackhullet, forresten, er Comically Small. 

Wicked Ball Snack Hole

Den onde ballen har et snackhull som er ment å bidra til å oppmuntre til maten motivert kjæledyr til å spille. Hullet er veldig lite, bare stort nok til å holde en enkelt fristelser behandler.

Jeg spurte meg selv flere ganger hvis jeg manglet noe, hvis du på en eller annen måte kunne åpne den opp og lage leketøydispensen, men ikke-snackhullet er det som det ser ut. Det er et beinformet spor knapt stort nok til å passe til en fristelser. Jeg fylte en eneste godbit der inne og den onde ballen holdt et dødsgrep på det, noe som gjør det til en utfordring for Wessie å trekke den ut.

Mens kattene mine ikke var flipper over den onde ballen, har jeg sett vurderinger fra andre mennesker som sier at deres katter jakket rundt.

Generelt kan den onde ballen være litt for stor og tung for den gjennomsnittlige katten. Selv i aktiv modus, ruller leketøyet relativt sakte over gulvet og kan ikke ha den type byttelignende bevegelse som får katter å gå. En raskere, enda mer uregelmessig golfball-størrelse leketøy, tror jeg, ville appellere til en større del av feline-befolkningen. 

Samlet sett er den onde ballen et spennende konsept og et robust, godt designet leketøy som er et flott alternativ for multi-dyrehjem.

Selv om du velger Faux Wool-alternativet, føles den onde ballen mer som en hund leketøy. Det er stort, tungt, klart for en dunk i bassenget, og pansret for å tygge. 

Hvis katten din er en av dem som "mener han er en hund" og liker å jage baller, kan dette leketøy være et interaktivt alternativ som holder ham underholdt når du ikke er hjemme. Det er også et lovende valg for flere kjæledyrhjem. Hvis du har både hunder og katter, kan den onde ballen være leketøyet som holder dem alle lykkelige.

Hvor mye koster cheerble wicked ballen?

En enkelt ugudelig ball koster $ 49.00 i cheerble-butikken.

Hvis du kjøper to baller, får du $ 7 av hver for en perballkostnad på $ 42. Hvis du kjøper tre, får du hver ball for $ 39-A $ 10 rabatt per ball. Og i tilfelle ballen blir skadet eller du vil prøve en annen stil, kan du også kjøpe erstatningsskall for $ 9.99.

Klikk her for å sjekke ut den onde ballen i Cheerble Store.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Cheerble wicked ball review