Velg et perfekt navn for papegøye eller kjæledyrfugl

vennskap

Av de mange oppgavene som nye fugleiere står overfor, kan velge et navn for deres papegøye, være både det mest morsomme og mest skremmende. Navn for papegøyer kan være noe - men Nye fuglere kan finne følgende forslag nyttige når du bestemmer deg for det beste navnet på deres nye fjærede venn.

Hva er i et navn?

Mens det er tvilsomt at a fuglens navn Gjør mye for å forme sin personlighet, et navn kan påvirke måten dine venner og familie samhandler med kjæledyret ditt. Mennesker har en vane med å projisere sine egne oppfatninger av et navnes mening på bæreren, og dette kan føre til at de misjudge et dyrs personlighet og / eller demeanor.

Navn som fugler!

En annen viktig ting å huske på når du navngir din papegøye er langvarig. Mange papegøyer lever oppover 20 eller 30 år, og noen kan leve nærmere 100! Med riktig omsorg, kommer ditt nye kjæledyr å være rundt for en lang tid. Du vil sørge for at navnet du velger er en som du kan leve med så lenge du forventer at papegøyen din skal være rundt. Det kan ha virket kult å nevne fuglen din "Macarena" tilbake i 1995, men i dag ville du bli presset hardt for å finne den som er oppført blant de mest populære kjæledyrfuglnavnene. Unngå fads er nøkkelen til å velge det beste navnet på noe kjæledyr.

Siden valgene for å navngi fuglen din er bokstavelig talt uendelig, kan det bidra til å se på noen av temaene andre bruker når de navngir sine kjæledyr. Jeg har møtt papegøyer oppkalt etter forfattere, historiske figurer, astronauter, greske guder og gudinner, filmkarakterer, mytiske dyr, kunstnere og rockemusikere, bare for å nevne noen få. Et godt eksempel er en Sun Conure kalt Phoenix. I gammel lore var Phoenix en fugl som ville briste inn i flammer på sin død og ble så umiddelbart gjenfødt ut av asken. Phoenix eieren valgte dette navnet ikke bare fordi det er bundet til en mytisk fugl, men fordi flammen symbolismen gir seg til solens vakre, brennende farger.

Hvis du har noen få navn i tankene allerede, men har problemer med å velge en, kan det bidra til å undersøke deres opprinnelse og betydninger for å se hvilket navn du tror ville være den beste passformen. Gode ​​ressurser for å sjekke er encyklopedier, ordbøker og babynavn guider. Det elektroniske søket på Babynames.com Tillater besøkende å søke etter navn etter brev, kjønn, opprinnelse og mening. Prøv å spille rundt med det og se hvilken kul informasjon du kan komme med.

Noen fugleiere venter på å bli kjent med sine kjæledyrs personligheter før de navngir dem, og det er ingenting galt med det i det hele tatt! Etter å ha bodd og samhandlet med en fugl i noen dager, kan det hende du finner at det faktisk vil "navngi selv" i å vise sine egenskaper, quirks og karakter.

Husk: Det er ikke noe feil svar!

Fuglens navn kan være like unike eller vanlige, som wacky eller fornuftig som du vil at den skal være. Så lenge du gir kjærlig omsorg og god oppmerksomhet, vil du bli belønnet med et hengiven kjæledyr uansett hva du velger å kalle ham. Ikke haste deg i å velge et navn raskt, og du vil sannsynligvis velge en som passer din papegøye som en hanske.

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Velg et perfekt navn for papegøye eller kjæledyrfugl