Spire for din flokk hjemme

Voksende spirer hjemme er sunn

Sprouting er en fantastisk måte å fôre dine fugler til en ernæringsmessig bonanza. Og du kan lett lære å gjøre det i ditt eget kjøkken som sparer penger og mye bekymring. Mange ledere i feltet av culture oppmuntre spire.

Ann Brooks, grunnlegger av Phoenix Landing, en non-profit, papegøye velferdsorganisasjon advokater sterkt spiring: "I naturen, papegøyer fest på ferskhøstet pods, nøtter, frukt, belgfrukter, blomster og frø - med andre ord, levende matvarer. I fangenskap er maten vår hovedsakelig behandlet eller kjøpt noen dager etter høst. Imidlertid er spirer levende og voksende, og et ekte ernæringsmessig kraftverk for alle fugler, fra parakitter til Macaws!"

Forsyninger

Sprouting kan gjøres enkelt, effektivt og trygt. Bruke grunnleggende utstyr som normalt er tilgjengelig i mange butikker og spesialbutikker. Du kan kjøpe økologisk spire blanding og starte kjøkkenoppdrett nesten umiddelbart.

Utstyr:

  • Organic Sprout Mix
  • Glass krukker, brude netting og et gummibånd eller en Sprouting Kit
  • Grapefruktfrø ekstrakt (noen ganger kalt GSE Det er funnet på de fleste helsekostbutikker og online. GSE har vist seg å ha naturlige anti-sopp, anti-virale og anti-bakterielle midler.)
  • Vann

Spiring instruksjoner

Hell mengden av sprouting-blandingen som trengs i en ren, glassbunn og fyll med vann. (Ball merkevare Mason krukker jobber ganske pent og er ofte funnet i mange matbutikker.) Legg til tre eller fire dråper grapefruktfrø ekstrakt. Legg nettet over glassets munn, pass på ringen over nettet, og skru ringen på for å holde nettet på plass, utelate metalldekselet. Ringen uten topp gjør det mulig for krukken å puste gjennom netting. Påfyll og tøm vannet i krukken flere ganger. Tøm og fyll på vannet til vannet skylles rent, klart og friskt. Påfyll krukken med lunkent vann til den dekker blandingen og la sitte uforstyrret over natten.

Neste morgen, tøm vannet og skyll spirene flere ganger, slik at spirene skylles og vannet er rent og klart. Tøm krukken med vann som holder nettet på krukken og legg krukken opp og ned i en 45 graders vinkel på en tallerkenhylle eller i en bolle, slik at gjenværende vann kan unnslippe og blandingen får lov til å puste. Det er avgjørende at luften sirkulerer rundt spireblandingen i krukken.

Gjenta skyllingsprosessen ved å skylle spirene to til tre ganger om dagen med ferskvann og legg igjen krukken i en 45 graders vinkel for å la vann tømme og spirene å puste. Hold krukken ut av direkte sollys, men sørg for at krukken er på et sted hvor det holdes ved romtemperatur. Hvis alt går bra, i to til tre dager, vil du få små nubber som kommer fra frøene til spiringfrøene dine. Dette er anlegget skudd som kommer ut av frøskallet, levende og vokser. Planterne ser ut som små haler som holder forlenget.

Dette er dine spirer, levende små planter lastet med ernæring klar og venter på å være til nytte for fuglen din.

Lagrer spirene

Fordi spirer er levende organisme, må de lagres på riktig måte. Kjøl dem etter at de har begynt å spire i samme opp-ned-stilling for å tømme overflødig vann og sikre luftsirkulasjon. Våte spirer vil ha en tendens til å forfall, så sørg for at de forblir fuktige, men ikke sitter i vann. Plassering av krukken i en dypsidig bolle i kjøleskapet oppnår dreneringsprosessen og tillater fortsatt spirene litt pusteplass.

Spirer kan overføres til en produsentpose etter at de er ferdige. Sørg for at de er tørre til berøring før de lagrer dem i produktposen.

Den beste måten å sikre at de er friske og har ingen "av lukt", er den "snuseprøven" den beste måten å vite om de fortsatt er gode. De burde virke robuste og levende, og de skal lukte frisk. Hvis spirene dine føler eller ser slimete eller hvis lukten er støtende, kast dem ut og begynn igjen.

Introdusere spirer

Fôringspirer på egenhånd, arbeider med kjæledyr fugler. Mange fugler vil ta til dem med en gang, men hvis fuglen din motstår, legg til spirene gradvis til andre matvarer, er han allerede glad i. Du kan legge dem til det sjeldne måltidet med eggerøre, legg dem til rå eller kokte vegetabilske blandinger eller bland i en bønneblanding.

Tilbyr dem s en godbit eller en belønning gjør en spire spesiell og de vil lære at spirene er en morsom mat. Spisepirer foran fuglen din gjør dem noen ganger uimotståelig. Hvis disse metodene mislykkes, kan du alltid hogge dem fint og legge til maten til de blir vant til tekstur og smak.

Gjenta prosessen

Begynn å spire prosessen igjen om to dager før du tror du trenger mer. Gjenta prosessen, og du vil finne at du alltid vil ha disse fantastiske små pakkene med ernæring tilgjengelig for dine fugler. Spiring trenger ikke å være skremmende. Når du er komfortabel med prosessen, finner du din egen rytme og tempo med spirende og høstprosessen. Gjøre spiring arbeid for deg, og du vil høste fordelene!

Del det i det sosiale nettverket:

Løp
» » Spire for din flokk hjemme